Binnaz Abla

biryolunvar'a bu aralar yeni birileri geliyo... handan abla diye biri gelmiş ama tum bilgileri istiyo isim soyisim meslek anne adı :S

Bu biryolunvar a yeni gelen handan telwedeki efsun hatun galiba ben fotoğraflarını çok benzettim

bana olumlu konusmustuu ama bi kac kere baktirincaa sacmaliyor,kitap onerisi falan veriyor,ayricaa oylee deme kiz kadina dusunmesi bilee korkunc
kuzu kadın bana da full olumsuzdu hani diri diri soktu çıkarmamıştı oradan toprak atmıştı bildiğin

Bir yolun var a gelin handan abla ne yaw resmi görüünce bu benden küçük dedim ismine takıldım

Bende de çok günah var cehennemden sana da bilet alayım mı VIP şeklinde gideriz ne dersin cınım?Ön koltuk uymaz mı sana kıyafetler de benden hadi iyisin.Bir de fal konularını araştırdığına göre sen de fallara kaldın demek ah ah biliriz bir topikçe..

Yaw biri baksın handan abla efsun hatun mu ? Değilse fal atacağim ama fotolar çok benziyor

merhaba
bana önereceğiniz bi falcı var mı? bildiğiniz beğendiğiniz biri
Hoşgeldiniz siz yeni düştünüz galiba geçmiş sayfaları okursanız yardımcı olur birçok kişinin beğendiği beğenmediği farklı. Bana kalırsa Selena ve Aylin derim ama enerjiniz tutar mı onu bilemem. Baktırdığınız falcılarla ilgili yorum yaparsanız güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…