Hahahhah bilgee mi? Bana iyidi ama dedigim gibi bi kac kere baktirinca sacmaliyor hafif bir erkek dusmanligi var,ilkay gurde oyle bence onada geliyorlar arada :)
Hahahhah bilgee mi? Bana iyidi ama dedigim gibi bi kac kere baktirinca sacmaliyor hafif bir erkek dusmanligi var,ilkay gurde oyle bence onada geliyorlar arada :)
Azem Toprak ...
Nerden fal attım buna ya ne saçmalamış , hiçbişey anlamadım faldan .
Bir sürü kişiden bahsetmiş birbirine girdi hepsi
Amannnn gitti paramm
peki dedıklerı o dogrultuda ılerledı mı bende katınanın ıkı kötü kartını cekmişim aşırı dıbe soktu falı soruyu dogru soramamışsın ona göre cevaplardım flan dıye sacmaladı bı ara
Yok kuzum baya oldu baktirali gecen sene falandi olumsuz konustuysada takma kafana,binnazdakilerin genelde dedikleri cikmaz yani o anlik yorumda bulunurlar,dedikleri cikmadi bende dedigim gibi.
Bilge birine olumlu söylemiş mi acaba ne karın ağrısı varsa ona göre milletin bütün eskileri,yenileri berbat :)))))))))) Düğün üzeri mi bıraktılar kadını anlamadım ki.
Bende de çok günah var cehennemden sana da bilet alayım mı VIP şeklinde gideriz ne dersin cınım?Ön koltuk uymaz mı sana kıyafetler de benden hadi iyisin.Bir de fal konularını araştırdığına göre sen de fallara kaldın demek ah ah biliriz bir topikçe..
Hoşgeldiniz siz yeni düştünüz galiba geçmiş sayfaları okursanız yardımcı olur birçok kişinin beğendiği beğenmediği farklı. Bana kalırsa Selena ve Aylin derim ama enerjiniz tutar mı onu bilemem. Baktırdığınız falcılarla ilgili yorum yaparsanız güzel olur.