Binnaz Abla

prenses in dublörü ya da üçüzü oldu bu:

Teşekkürler güzel yorumlarınız için evet biraz üzüldüm çünkü ben başka kişilere şans veremiyorum bir türlü çünkü aklımda hep bu kişi var sizce bu kisiden bana bir adım gelecek mi beni seviyor mu bide yengeç burcu birinden bahsettiniz bu kişinin adının baş harfi falan gözüküyor mu şu anda etrafımda olan biri mi ben burda bir çok falci denedim hepsi de berkanla ilgili olumlu olacağını söyledi ondan biraz şaşırdım açıkçası sizce neden ilişkiye yanasmiyor ama bir ara tavırlarıyla hep açık bir kapi bıraktı az da olsa umut verdi bana sizce hiç mi oluru yok ben ondan mesaj bekliyorum atar mi sizce.yani bu kişiyle sabredersem evlilik olsa bile anlasamayacak miyiz sonu kötü mü biter onu mu demek istiyorsunuz bi de ne gibi ailevi sorunları var bildiğim kadarıyla bir sorunu yoktu çünkü.Bide 2 vakte kadar derken ne kadar zaman sonra konusma olacak 1 ay mi daha mı fazla.Olacak ama hayırsız mi benim için bi de bi de bu benden 2 yaş büyük dediğiniz kişiyi tarif etmeniz mümkün mü rica etsem şimdiden teşekkürler ama berkan ile sonu hayırsız görünüyor sa onu da söylerseniz sevinirim..

Söylemeden geçemedim. Ben de senin malum meryemgiller famagillerin aynı kişi olduğu bilinmesine rağmen, sürekli bu kişilere fal baktırıp, falları çıktı çıktı demeni anlayamıyorum. Bir de tam baktırmama kararı alınmışken topikte :) Yok aslında anlıyorum, merakla bekliyorum :)

Ben de bunu bekliyordum sonunda geldi:) topikçe alınan karar var da uyan var mı bunu ben de merak ediyorum bazı hatunlarımız dışında ki herkesin özgür iadesi ben de meraklı değilim her ay 230 lira fatura ödemeye:)

Bu arada fal alem rezzan'ın da dediği bir şey çıktı sadece fama aylin meryem değil unutmayalım hadi hepimiz rezzan a hücum :)))))))))))

Yiğit hangi sitede bakıyor

Aylin neden dedin ki şimdi :))) kız sana da laf etcekler yasaklı bölge olmuş ya o falcılar :))))))

Merak etme, bu topik çok şeyler gördü O yüzden çok akıllı hatunlar

Merak etme, bu topik çok şeyler gördü O yüzden çok akıllı hatunlar
eminim o konuda :)))))) hala da görüyoruz ailece kız içimden geldi bir ara sana hayatımı anlatcam sonra dersin bu kadar fal neden atıyorsun diye ne zaman hazırsan söyle bana onca para neden gidiyor anlarsın :)

Aylin neden dedin ki şimdi :))) kız sana da laf etcekler yasaklı bölge olmuş ya o falcılar :))))))
Ya ama napayım Aylin iyi hakkını yiyemem. Evet benim de Meryemin 2 falıyla Fama'nın falı aynı. Ben de Meryem'e kızdım falan ama mantıklı fal baktı kadın çok içten davrandı hatta bana 1 kart bile çekti kahve atmama rağmen. Yazım hatalarını eleştirdim diye sen kızmıştın hatta bana :) bence bunlar yabancı uyruklu falan. Ben o alınan karara uyamam ki zaten fal krizim tuttu mu ellerim titriyor

Kızlar bu arada ben hesabımı kapatıyorum bir süreliğine.Hem çıkan fal haberlerim olursa 'reklam' niteliği taşıyacak haberler getirmem size hepsi babamın kızı ya :) sizleri uzaktan izleyeceğim seviyorum çok sizleri dikkat edin kendinize çok fazla kavga etmeyin. bu arada kafamı dağıtıyorum ve geçmişi düşünmüyorum hayatım böyle daha iyi bazen uğraşlar iyi geliyor insanlara

Duygusuz yaaaa, hesabi niye kapatiyon onu kapama bari.
Bende bi sure diger topiklere takilip, elimde surunen kitaplara odaklanmayi dusunuyorum.
Burayi da durteriz kiz arada. Ahahaha bu durtmek lafi da hosuma gitti, kullanirim bi sure.

Ben hesabı kapatmıştım bir ara 3-4 gün üstüste msj attım zor açtılar. Kapatmadan da takip edebilirsin. Hem çıkan fal haberlerini duymak her zaman hoşuma gider kendi adıma reklam olarak görmüyorum. Bir de sen gidersen beni kim eleştirecek duygusuz öhömm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…