- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Dimi ya çok küçük sallar büyük ihtimal. Hem ismini değiştirip üyelik açması hoşuma gitmedi. Cıkkkkss denemem ben bunuo gibi duruyor da cocuk bu ya
Canım kahve yok evet kelebek attim ben 7 tl ucuz hem kendi kartlarıyla bakıyor zaten ve gayet uzun ayrıntılı bir yorumdu. Ucuz diye savsaklamıyor yanimedyumselena yazan kişi dimi? kahve falı yok baktığı fallarda
Tartışma ortamı yaratmak için asla yazmıyorum ama ben de bu mantığı cidden anlamıyorum.Selena ya da bir başkası falım çıkmıyorsa tarzı için 30 lirayı neden vereyim ya da veriyorsunuz?? Tuhaf cidden.
Yok rezzan hanımı seviyoruz sesini ver 30.Bu kısmı da genel olarak yazıyorum çıkmıyorsa,enerji uymuyorsa neden verelim ki?Kolay mı kazanılıyor onca para.
Ben de bunu bekliyordum sonunda geldi:) topikçe alınan karar var da uyan var mı bunu ben de merak ediyorum bazı hatunlarımız dışında ki herkesin özgür iadesi ben de meraklı değilim her ay 230 lira fatura ödemeye:)Söylemeden geçemedim. Ben de senin malum meryemgiller famagillerin aynı kişi olduğu bilinmesine rağmen, sürekli bu kişilere fal baktırıp, falları çıktı çıktı demeni anlayamıyorum. Bir de tam baktırmama kararı alınmışken topikte :) Yok aslında anlıyorum, merakla bekliyorum :)
Bu arada fal alem rezzan'ın da dediği bir şey çıktı sadece fama aylin meryem değil unutmayalım hadi hepimiz rezzan a hücum :)))))))))))Söylemeden geçemedim. Ben de senin malum meryemgiller famagillerin aynı kişi olduğu bilinmesine rağmen, sürekli bu kişilere fal baktırıp, falları çıktı çıktı demeni anlayamıyorum. Bir de tam baktırmama kararı alınmışken topikte :) Yok aslında anlıyorum, merakla bekliyorum :)
Yiğit hangi sitede bakıyorYiğite fal baktırdım..Cidden anlık durumları ve karşı tarafta neler olduğuyla ilgili durumları okumakta üstüne yok bu çocuğun..
Benimkine yazan, sarı saçlı isminin içinde s ve e harfleri olan bir kadın varmış..Tam tahmin ettiğim gibi
Hele şu sıkıntılarımı bir atlatayım da, ortalığı şenlik alanına çeviricem dostlar
Neyse hiraya da baktırdım..Öyle çoook şok olmadım ama fiyatına göre gayet isabetli bir bakımdı..Yani içinde olduğum durumları v.s falan söylemiş..Nice 30-40 lira ödediğimiz ve bi halta benzemeyen falların arasında patlar gider bu kadın..
Bu arada fiyatını kendisi arttırmamış, sistem kendiliğinden arttırmış, o nasıl oluyorsa
kuzum sakinleştiysen anlat bi noldu tamHuma patlamis oldu bende, etkisi yuksek, senden baska dusundugu biri yok demisti.
Biriyle gorustugunu bilenler, sarayli ve fama.
Aylin neden dedin ki şimdi :))) kız sana da laf etcekler yasaklı bölge olmuş ya o falcılarHoşgeldiniz siz yeni düştünüz galibageçmiş sayfaları okursanız yardımcı olur birçok kişinin beğendiği beğenmediği farklı. Bana kalırsa Selena ve Aylin derim ama enerjiniz tutar mı onu bilemem. Baktırdığınız falcılarla ilgili yorum yaparsanız güzel olur.
ay sen gül hep yeter ki topikçe ters köşe yapar evinden aldırırız onuKizlar iyiyim ben, aynen devam goy goya
Arada icesim, gidip karnini desesim geliyo ama geciyo hemen
duygusuz_girl kiz kafasini surtup kivilcim cikartmak da iyi fikir walla,
Sesli guldum
Ben de bunu bekliyordum sonunda geldi:) topikçe alınan karar var da uyan var mı bunu ben de merak ediyorum bazı hatunlarımız dışında ki herkesin özgür iadesi ben de meraklı değilim her ay 230 lira fatura ödemeye:)
eminim o konuda :)))))) hala da görüyoruz aileceMerak etme, bu topik çok şeyler gördüO yüzden çok akıllı hatunlar
Ya ama napayım Aylin iyi hakkını yiyemem. Evet benim de Meryemin 2 falıyla Fama'nın falı aynı. Ben de Meryem'e kızdım falan ama mantıklı fal baktı kadın çok içten davrandı hatta bana 1 kart bile çekti kahve atmama rağmen. Yazım hatalarını eleştirdim diye sen kızmıştın hatta bana :) bence bunlar yabancı uyruklu falan. Ben o alınan karara uyamam ki zaten fal krizim tuttu mu ellerim titriyorAylin neden dedin ki şimdi :))) kız sana da laf etcekler yasaklı bölge olmuş ya o falcılar:))))))
Kızlar bu arada ben hesabımı kapatıyorum bir süreliğine.Hem çıkan fal haberlerim olursa 'reklam' niteliği taşıyacak haberler getirmem size hepsi babamın kızı ya :) sizleri uzaktan izleyeceğim seviyorum çok sizleri dikkat edin kendinize çok fazla kavga etmeyin.bu arada kafamı dağıtıyorum ve geçmişi düşünmüyorum hayatım böyle daha iyi bazen uğraşlar iyi geliyor insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?