- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Kızlarrr tarıhe bakarsak 30 temmuzda hayatmla ılgılı bı olay olucaktı lakın olmadı. He benım bılmedıgım yada daha hbr olmayan bı olay bı yerde benle ılgılı olduysa bılemem,,,, boş bı yorum degldi asla 1 kez daha ılerıde atabılırım ama bu tarıh olayında bılemedı kımden bahsettıgımıde yazıyım bınnaz abla emre dinçö
ayy çok severim böyle şeyleri. bi ara suratımda her akşam başka bi meyve püresi olurdu. sütle, balla karıştırıp sürerdim.
çok saldım bu ara.
canım ben 2 defa yazdım dönmedi.[/QUOTE
canım 2,5 haftalık cebelleşmenin en sonunda ulaştım bakalım çıkacak mı? memnun olan çok ama eski memnun olunanlardan da patlayan varmış
teşekkür ederm canımm...canım arşivdekileri oku istersen çıkmadan fal çok öneri yapmıyoruz insanlar falı çıkınca genelde öneriyor yada anda iyi diye. binazda çok iyi falcı yok genelde pembe tablocular
Ben gonderebildim zar zor olsadaFacem kapaliydi venusu kacirdim bugun fal atabilen oldumu
Kime gonderdinizKizlar benimki adina farkli bir hesaptan su fali gonderdim sok oldum ya ...
Falci sema cnmKime gonderdiniz
O kadar mı iyiydi canım?Falci sema cnm
ooo iyi fikir bende selenaya atayımKizlar benimki adina farkli bir hesaptan su fali gonderdim sok oldum ya ...
Ben onla ilgili yorumunu bi kac sayfa onceden yaptim. Onermiyorum. Hayatm karardi o faldan sonra. Nitekim sizede aynini yapmis. Herkese mi oyle. Yada bize sansa mi boyle dustu merak ediyorum. Dua yazarim diyen kisinin hayatimi lanetlenmis gibi anlatip sonrasinda saglicakla diyip kapamasi. Dua mua yazmamasi(yazicagi duaya kalmadm ama kendi diyor yani sorunlarnz icin yaziyorm die)) sasirtici.
Dua bile kurtarmaz seni demeye getiriyor sanrm
Baska hesaptn attim birde genel ask hytim dedimO kadar mı iyiydi canım?Meryem vb falcılara benzediği söyleniyordu. Sence de öyle mi ?
Ben de bi ara çok yaptım heralde çok sık yaptığım için her şeyi ters reaksiyon verdi ergenlik gibi sivilce çıktı yüzümde 2 yıl önce sonra Dermotoller falan yaptırdım az Buçuk gecti ama cildinize uyarsa haftada veya 15 gün aralıklarla ; yumurta akı+şeker karışımı-gerginleştiriyo , yaş mayayı süt ya da su ile karıştırıp sürmek iyi , domatesle un karışımı lekelere iyi geliyo ha bi de sade soda ile yıkamak yüzü ya da sodayı buz halinde kompres yapmak cilde :))) suna Dumankaya dan öğrenmiştim ,hatun sonradan kozmetik SD ADI altında ürünler çıkardı aldım tonik ,gece kremi ,leke kremi vs hikaye ... Aklımda kiehls var çok para ama en iyisi heralde kendi haline bırakmak fala bağlıyım sonucu ; 1 MG esinti yok ne havalarda ne fallarımda :))cilt krem falan deyince,aklınızda bulunsuz,çilek süt kaymağı yada yoğurt kaymağıyla ezin krem haline getirin sürün,yarım saat yada 45 dakika bekletin yıkayın,tabi kendi sabununuzla ,nemlendirici sabun olursa daha iyi olur,ılık suyla yıkayın ardından bir soğuksu vurun,cilt ipek gibi,nemşendirici bile istemiyor,çok yağlı cilt dışında her cilde olur.
Ben de bi ara çok yaptım heralde çok sık yaptığım için her şeyi ters reaksiyon verdi ergenlik gibi sivilce çıktı yüzümde 2 yıl önce sonra Dermotoller falan yaptırdım az Buçuk gecti ama cildinize uyarsa haftada veya 15 gün aralıklarla ; yumurta akı+şeker karışımı-gerginleştiriyo , yaş mayayı süt ya da su ile karıştırıp sürmek iyi , domatesle un karışımı lekelere iyi geliyo ha bi de sade soda ile yıkamak yüzü ya da sodayı buz halinde kompres yapmak cilde :))) suna Dumankaya dan öğrenmiştim ,hatun sonradan kozmetik SD ADI altında ürünler çıkardı aldım tonik ,gece kremi ,leke kremi vs hikaye ... Aklımda kiehls var çok para ama en iyisi heralde kendi haline bırakmak fala bağlıyım sonucu ; 1 MG esinti yok ne havalarda ne fallarımda :))
had haırlısı. bu arada Didem,' e fl baktıranlar arkdaslar kaç gundur ulaşamayanlar yani nedir durumlar
baktırmadım canım ya sehrazat a baktırmıştım en son. Aslında ikisini karşılaştırmak istiyorum.Sen baktırdın mı?
Al benden de o kadar ama sakınan çöpe göz Battı :)) Hassaslaştı yoksa Dumankaya ay gibi parlıyo ürünlerini şimdilik rafa kaldırdım, senin dediğin markaya bakıyım ama kiehls çok dikkatimi çekti, Hehe gözaltları önemli cidden,patates ve kahve tellwesini denedin mi peki ?ona da iyi diyolarÇok takip ederdim bu işleri, suna duman kaya hele pırıl pırıl kadın. Ama hiç denemedim. Kiehls e bakıcam, orogold bu ara benim favorim.
Yeşil çay yada beyaz çay, içine taze zencefil doğrayıp içtikten sonra kalanını dondurup, sabahları yüzümde gezdiriyorum. Aşk acısından uyuyamayıp, ağlamaktan şişen gözlere sabah çok iyi geliyo :)
Al benden de o kadar ama sakınan çöpe göz Battı :)) Hassaslaştı yoksa Dumankaya ay gibi parlıyo ürünlerini şimdilik rafa kaldırdım, senin dediğin markaya bakıyım ama kiehls çok dikkatimi çekti, Hehe gözaltları önemli cidden,patates ve kahve tellwesini denedin mi peki ?ona da iyi diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?