Binnaz Abla

anda iyi miydi? ben aylar önce baktırmışım ama hafızamda hiç bir şey kalmamış

binnaz abla bu ay hediye puan verdi bana bende sezgi candan diye birine attım kızlar aman siz atmayın tamamen klasik uydurma cümleler okula yeni başladım 5 yılım var kadın 3 yıl sonra kariyer diyor seni biri kırmışış yok canım valla mı neyse benim artık fallara inanacak gücüm kalmadı bir süre yokum zaten eskilerden de kimse kalmadı hoşçakalın

Bana da tam tersi cok olumlu bakmisti o da cikmadi :)) ayrica dua fln da yazmadi

Neyse kizlar bugun ayda bir kilisesine gittim dileklerimi diledim anahtarlarimi aldim hadi isaaallah olacak olacak benim olacak diyorum :d

had haırlısı. bu arada Didem,' e fl baktıranlar arkdaslar kaç gundur ulaşamayanlar yani nedir durumlar

Ben de bi ara çok yaptım heralde çok sık yaptığım için her şeyi ters reaksiyon verdi ergenlik gibi sivilce çıktı yüzümde 2 yıl önce sonra Dermotoller falan yaptırdım az Buçuk gecti ama cildinize uyarsa haftada veya 15 gün aralıklarla ; yumurta akı+şeker karışımı-gerginleştiriyo , yaş mayayı süt ya da su ile karıştırıp sürmek iyi , domatesle un karışımı lekelere iyi geliyo ha bi de sade soda ile yıkamak yüzü ya da sodayı buz halinde kompres yapmak cilde :))) suna Dumankaya dan öğrenmiştim ,hatun sonradan kozmetik SD ADI altında ürünler çıkardı aldım tonik ,gece kremi ,leke kremi vs hikaye ... Aklımda kiehls var çok para ama en iyisi heralde kendi haline bırakmak fala bağlıyım sonucu ; 1 MG esinti yok ne havalarda ne fallarımda :))

Çok takip ederdim bu işleri, suna duman kaya hele pırıl pırıl kadın. Ama hiç denemedim. Kiehls e bakıcam, orogold bu ara benim favorim.
Yeşil çay yada beyaz çay, içine taze zencefil doğrayıp içtikten sonra kalanını dondurup, sabahları yüzümde gezdiriyorum. Aşk acısından uyuyamayıp, ağlamaktan şişen gözlere sabah çok iyi geliyo :)

Sen baktırdın mı?
baktırmadım canım ya sehrazat a baktırmıştım en son. Aslında ikisini karşılaştırmak istiyorum.

kafmı oldukca karıştırdılar aslında sizlerde de en iyiler aynı sozu soyleyip duruyormu.
Buna sema ,saraylı ,rezzan,nesibe,bilge fama ,meryem ama olması ımkansız yanı o kadar

Al benden de o kadar ama sakınan çöpe göz Battı :)) Hassaslaştı yoksa Dumankaya ay gibi parlıyo ürünlerini şimdilik rafa kaldırdım, senin dediğin markaya bakıyım ama kiehls çok dikkatimi çekti, Hehe gözaltları önemli cidden,patates ve kahve tellwesini denedin mi peki ?ona da iyi diyolar

Patatesi denemedim ama kahve telvesini peeling yapıyorum, tüm vücuda. Yumuşacık oluyo, çok seviyorum. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…