baktırmadım canım ya sehrazat a baktırmıştım en son. Aslında ikisini karşılaştırmak istiyorum.
kafmı oldukca karıştırdılar aslında sizlerde de en iyiler aynı sozu soyleyip duruyormu.
Buna sema ,saraylı ,rezzan,nesibe,bilge fama ,meryem ama olması ımkansız yanı o kadar
Evet öyleymiş ama nasıl bekletiyor musun tüm Vücutta tek fincan kahve yetmez,bol misafirin olduğu bi gün kalan tellwelerle yapılabilir:)))) şaka bi yana aklımda kalsın deneyeyim, en değerli giysimiz cildimiz ciddenPatatesi denemedim ama kahve telvesini peeling yapıyorum, tüm vücuda. Yumuşacık oluyo, çok seviyorum. Tavsiye ederim.
bende de oyle ama ınanmıyorum artık . hepsi yalan gibi geliyor bana.Genelde gidişhat için hemen hemen aynı şeyler çıkıyor ama her birinden değişik noktalar da çıkıyor.
Evet öyleymiş ama nasıl bekletiyor musun tüm Vücutta tek fincan kahve yetmez,bol misafirin olduğu bi gün kalan tellwelerle yapılabilir:)))) şaka bi yana aklımda kalsın deneyeyim, en değerli giysimiz cildimiz cidden
nerelisiniz acaba size ihtiyacım var sanırımkendimi övmüyorum ama kendimden başka falcı tanımam tarot bakıyorum büyü bozuyorum iyilik için olursa yaparımda ama kötülük için asla yapmam daha bir allahın kulu bana demedi falın çıkmadı diye dese zaten parası geri iyade helal etmedikten sonra bi kıymeti yok;; : fece saysam tanışmak isterseniz
bende de oyle ama ınanmıyorum artık . hepsi yalan gibi geliyor bana.
Hişşt kızlar
Maviş bakın bi
Yolladım bi tane fal tellwe'ye
Promosyon varmış garibanlar için düşünülmüş herhal ona attım
Ama adama sövmüşler genelde, küfürlü yorum yollamış çünkü
bana da o bakacak
Benimde 22- 28 temmuzdu canım olan bişey yokKızlarrr tarıhe bakarsak 30 temmuzda hayatmla ılgılı bı olay olucaktı lakın olmadı. He benım bılmedıgım yada daha hbr olmayan bı olay bı yerde benle ılgılı olduysa bılemem,,,, boş bı yorum degldi asla 1 kez daha ılerıde atabılırım ama bu tarıh olayında bılemedı kımden bahsettıgımıde yazıyım bınnaz abla emre dinçö
Kız derya ablaya gönder.
Faldiyarı da bazen fena değil.
Promosyonda falcını seçemiyorsun canım
Du bi de fal diyarına bakayım
Bu arada yorumum hemen geldi o adam değil başkası baktı
Hani inanacak olsam tutturdu derdim
Derya abla-》 kahvemvefalim.com
Üyelikte telefon numarası istiyo ama
Canım kime attın yaa ben de benimki içinn mi atsam acep kanıma giriyorsunuz bu yorumlarla yaa:)Kizlar benimki adina attigim faldada kizdan ayrilcgi ve bana geri doncgi soylendi tarihlerde uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?