Binnaz Abla

Canım kime attın yaa ben de benimki içinn mi atsam acep kanıma giriyorsunuz bu yorumlarla yaa:)
Falci sema cnmm
iyi bari.. :) bide kısaydı gecmişle alakalıda bişey bilmemiş cok takılmamak lazım arada olcak dimi olumsuz falda..nazar boncugu olur :)
Gecmisle ilgili hicbirsey yok lafi eveleyip gevelems yni kisiyle olckmsim fln olmadi fal

kızlar bende şehrazata su attım şimdi 5. kişi varmış sırada nasıl bakıyor geç mi yorumlar

aynen canım ya ben de 2-3 gün önce kahve baktırdım sezgi candana. yorumları görünce iyidir sandım ama çok klasik şeyler söyledi.

kızlar siz falları tellwe'den mi baktırıyorsunuz yoksa binnaz abladan mı ya? binnaz ablada yüksek puan alıp saçma sapan yorum yapan da çok ama tellwedekiler de bana çok itici geldi. sitenin tasarımını da beğenmedim yorumlar gizli falan :/

canım falcıya göre baktırıyoruz her siteden iyi bulduğumuz falcılara tellwede genelde selena mesela binnaz ablada maya demir hüma bal falan iyi değişiyor

canım falcıya göre baktırıyoruz her siteden iyi bulduğumuz falcılara tellwede genelde selena mesela binnaz ablada maya demir hüma bal falan iyi değişiyor

tellwede selenayı çok duydum ama 40-50 liraya kahve falı bakıyorlar bir fal o kadar olur mu ya :/ ben hep binnaz abladan baktırdım maya demiri hiç yakalayamadım hümaya 2 katina göndermiştim dedikleri çıkmıştı ben çok beğenmiştim ama beğenmeyen de çok. binnaz abladakilere genelde pembe tablocu deniliyor da bilemedim.

Maya demiri tavsiye etmem çok emin konuşuyor sanırım insanlar ondan etkilenip o an puan veriyorlar bana dediklerinin zamanı geçti ve tek kelimesini bile yaşamadım tabi enerji meselesi

Maya demiri tavsiye etmem çok emin konuşuyor sanırım insanlar ondan etkilenip o an puan veriyorlar bana dediklerinin zamanı geçti ve tek kelimesini bile yaşamadım tabi enerji meselesi

insanlarda dedikleri eğer güzelse direk süper yorumcu yapma yok eğer değilse yerin dibine sokma huyu var binnaz ablada. bu yüzden yorumlara bakıp da çok aldandığım oldu. hümayı bu yüzden sevdim direk söyledi çünkü. zaten binnaz ablada katinadan 2-3 kişi, kahve ve tarottan da 1-2 kişi dışında kimseden memnun kalmadım. hemen hemen herkese de baktırmışımdır.

maya demir bende de patladı binnazdan çıkan olmadı bana hümaya hiç baktırmadım ama bir yolun var daha iyi gibi selanayı tellwede hiç boş bulamıyorum bu zamanlar hep fal limiti doldu uyarısı veriyor

Ben de neredeyse hepsine baktırdım hepsi patladı bilgenin dedikleri için daha zaman var ama ondan da umutlu değilim sadece binnazda tarot bakan gül yıldız vardı dediklerinin neredeyse hemen hemen hepsini yaşamıştım bir yıl içinde ama o artık yok orda keşke olsa yine

Bana nur banunun ya da mahinurun iki falı da çıktı ama hangisinin hatırlamıyorum ya çok karıştırıyorum ikisini hahah

Ben en son emre dinc e baktirdim hicbirsey soylemeden bana eskiden biri donecek sana dedi bazi seyler soyledi dogru gibiydi ama is icin soyledigi is degiilligi onumuzdeki ay olucak dedi ama malesef imkani yok o cikmayacak ama bilemedim baktirip da memnun kalani var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…