- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Banada olumsuzdu bgnmedim ben pek yamedyumsu yamana baktrdm olumsuzdu moralim bozuldu
iyi bari.. :) bide kısaydı gecmişle alakalıda bişey bilmemiş cok takılmamak lazım arada olcak dimi olumsuz falda..nazar boncugu olur :)Banada olumsuzdu bgnmedim ben pek ya
Falci sema cnmmCanım kime attın yaa ben de benimki içinn mi atsam acep kanıma giriyorsunuz bu yorumlarla yaa:)
Gecmisle ilgili hicbirsey yok lafi eveleyip gevelems yni kisiyle olckmsim fln olmadi faliyi bari.. :) bide kısaydı gecmişle alakalıda bişey bilmemiş cok takılmamak lazım arada olcak dimi olumsuz falda..nazar boncugu olur :)
Kız sen de abuk kişilere baktırıyorsun sonra da moralim bozuldu diyorsun bir şey değil o kadın ne takıyorsunmedyumsu yamana baktrdm olumsuzdu moralim bozuldu
ahahaha dogru diyosun napıyım skntıdan baktırıyorum beklemek zor geliyo sabırlı olmak lazım :)Kız sen de abuk kişilere baktırıyorsun sonra da moralim bozuldu diyorsun bir şey değil o kadın ne takıyorsun
binnaz abla bu ay hediye puan verdi bana bende sezgi candan diye birine attım kızlar aman siz atmayın tamamen klasik uydurma cümleler okula yeni başladım 5 yılım var kadın 3 yıl sonra kariyer diyor seni biri kırmışış yok canım valla mıneyse benim artık fallara inanacak gücüm kalmadı bir süre yokum zaten eskilerden de kimse kalmadı hoşçakalın
canım falcıya göre baktırıyoruz her siteden iyi bulduğumuz falcılara tellwede genelde selena mesela binnaz ablada maya demir hüma bal falan iyi değişiyorkızlar siz falları tellwe'den mi baktırıyorsunuz yoksa binnaz abladan mı ya? binnaz ablada yüksek puan alıp saçma sapan yorum yapan da çok ama tellwedekiler de bana çok itici geldi. sitenin tasarımını da beğenmedim yorumlar gizli falan :/
venus amber yazınca cıkıyoVenüs un ne zaman cevırım içi olacagını nasıl bılıyoruz face de adı ne acaba
canım falcıya göre baktırıyoruz her siteden iyi bulduğumuz falcılara tellwede genelde selena mesela binnaz ablada maya demir hüma bal falan iyi değişiyor
tellwede selenayı çok duydum ama 40-50 liraya kahve falı bakıyorlar bir fal o kadar olur mu ya :/ ben hep binnaz abladan baktırdım maya demiri hiç yakalayamadım hümaya 2 katina göndermiştim dedikleri çıkmıştı ben çok beğenmiştim ama beğenmeyen de çok. binnaz abladakilere genelde pembe tablocu deniliyor da bilemedim.
Maya demiri tavsiye etmem çok emin konuşuyor sanırım insanlar ondan etkilenip o an puan veriyorlar bana dediklerinin zamanı geçti ve tek kelimesini bile yaşamadım tabi enerji meselesi
insanlarda dedikleri eğer güzelse direk süper yorumcu yapma yok eğer değilse yerin dibine sokma huyu var binnaz ablada. bu yüzden yorumlara bakıp da çok aldandığım oldu. hümayı bu yüzden sevdim direk söyledi çünkü. zaten binnaz ablada katinadan 2-3 kişi, kahve ve tarottan da 1-2 kişi dışında kimseden memnun kalmadım. hemen hemen herkese de baktırmışımdır.
Cok sağoll:)venus amber yazınca cıkıyo
Bana nur banunun ya da mahinurun iki falı da çıktı ama hangisinin hatırlamıyorum ya çok karıştırıyorum ikisini hahah31 Temmuz olduģuna göre patlayan fallarımı yazayım bari. Temmuz'da aşk da iş de şöyle şöyle olacak diye uzun uzun anlatan falcılar 1. Hüma Bal 2.Bilgehatun 3.Şehrazat 4. Maya Demir ( aslında Maya'ya yeni baktırdığım için gecikme payı verebilirim) 5.Perinaz byv 6.Sedef Gediz (yazık anda süperdi gelecek olmadı ) 7.Nurbanu 8.Telwe Nazan 9. Telwe Umut Ferah 10. Byvar promosyon falcı 11.Falımpir Buğlem 12.Falımpir Sahra. 13.Selin imerTelwede adını hatırlamadığım birçok kişi daha oldu. Ayrıca Rezzan,Majeste ve Ilkay Gür,Naira 1 ay önce patlamıştı zaten. Geriye kalan Ağustos Eylül gibi herşeyin düzeleceğini söyleyenler Aylin,Meryem,Selena,Fama,Hestia Kızıl, Ece Duru , Hira Soydan ve byv Hira,Emine Kurtuluş (ki iş konusunda o da patladı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?