- 17 Haziran 2015
- 76
- 27
- 3
Ben de neredeyse hepsine baktırdım hepsi patladı bilgenin dedikleri için daha zaman var ama ondan da umutlu değilim sadece binnazda tarot bakan gül yıldız vardı dediklerinin neredeyse hemen hemen hepsini yaşamıştım bir yıl içinde ama o artık yok orda keşke olsa yine
Bana soylediklerinin hicbiri olmadi uc baktigi faldada hep bir irinden farkli seyler soyledi o yuzden ben oyle aman aman super falci diyemem kendi acimdan ama begenini cok ama cikti diyeni de pek yokkızlar falsepetini ilk defa burada gördüm, oylamalarda da nesibe fark atmış şimdi profiline baktım kendinden çok emin duruyor. dedikleri çıktı ben çok memnunum diyen var mı? 40 lira bir fal için sokağa atmak istemiyorum ama şöyle adam gibi baştan savma olmayan bir yoruma ihtiyacım var hayatım şu aralar karma karışık
Bana soylediklerinin hicbiri olmadi uc baktigi faldada hep bir irinden farkli seyler soyledi o yuzden ben oyle aman aman super falci diyemem kendi acimdan ama begenini cok ama cikti diyeni de pek yok
Evt malesef oyle ama bana ufak ufak seyler ciktigi da oldu belli bir iki kisinin onun disinda malesef herkesin her soyledigine cok takilmamak gerek hersey guzel olucak diye dusunup iyiyi guzeli hayatina cekanlamıyorum ki bizim için olacak şeyler fal baktırınca ters mi tepiyordur nedirhiç öyle aman harika dediği her şey çıktı denilen bir falcıya rastlamadım ama inatla gidip baktırıyoruz işte bir umut
Acikmi suanKızlar fatima suanda fal alemde onun dedıklerı olan varmı? Yani şöyle dıyım cıkmadı kotu dıyen varmı??? Benım imi bunalttan bı yorum yapmıştı telve
Canım selenaya en son ben attım geçmişle ilgili yorum yapmadı bana o Yüzden bildi bilemedi demem kendi adıma...gelecekle ilgili ise rüya gibi yorumlarda bulunmuş keşke çıksalar şurda halaya dursakselena hakkında tecrübesi olan arkadaşlar, sizden bir ricam var.. ben selenaya su falı baktırmıştım. yakın zamanda olacak dediği bir olayı yaşadım, sizce diğer dedikleri de çıkar mı? bu olay olumsuz ama sonuç için olumluydu...
Fatima anda iyi ama bana baktigi 3 faldada gelecege dair hicbirsey cikmadi ama ani bilio bence cunku 3 harflileri kesin varKızlar fatima suanda fal alemde onun dedıklerı olan varmı? Yani şöyle dıyım cıkmadı kotu dıyen varmı??? Benım imi bunalttan bı yorum yapmıştı telve
Ben ufak ufak seyler yasamadim ama bana olacagini soyledigi tarihten 6-7 ay sonra oldu mesela bir sey bir sey 3 ay sonra olduselena hakkında tecrübesi olan arkadaşlar, sizden bir ricam var.. ben selenaya su falı baktırmıştım. yakın zamanda olacak dediği bir olayı yaşadım, sizce diğer dedikleri de çıkar mı? bu olay olumsuz ama sonuç için olumluydu...
Ben ufak ufak seyler yasamadim ama bana olacagini soyledigi tarihten 6-7 ay sonra oldu mesela bir sey bir sey 3 ay sonra oldu
Hahahahaha canım ya bayıldım şu yorumuna hemen hemen bütün falcılar öyle değil mi zaten beğeneni çok çıktı diyeni yokBana soylediklerinin hicbiri olmadi uc baktigi faldada hep bir irinden farkli seyler soyledi o yuzden ben oyle aman aman super falci diyemem kendi acimdan ama begenini cok ama cikti diyeni de pek yok
Hahahahaha canım ya bayıldım şu yorumuna hemen hemen bütün falcılar öyle değil mi zaten beğeneni çok çıktı diyeni yok
Bana 2 defa baktı saraylı ıle benze konuştu ama boş değil kesinlikle . Anı uzel yorumlamış bıkaç defa dınleyınce aradan zaman gecınce ustelık ıyı yanı. sana ne cıktı kuzum?Nesibenin taaaa 2 yıl önceki yorumu bana çıktı kız:))
Yani oyle tabi ama bit falci birbirinden farkli yorumlar yapinca kisa zaman icinde ben zaten hicbirinin cikmasini beklemiorumHahahahaha canım ya bayıldım şu yorumuna hemen hemen bütün falcılar öyle değil mi zaten beğeneni çok çıktı diyeni yok
Biri esas konunun bir kismi digeri de baska bir konuyla ilgilipeki canım olan durum, esas konuyla mı ilgiliydi
Bana 2 defa baktı saraylı ıle benze konuştu ama boş değil kesinlikle . Anı uzel yorumlamış bıkaç defa dınleyınce aradan zaman gecınce ustelık ıyı yanı. sana ne cıktı kuzum?
o kadar fanı var cıkmasa olur mu kı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?