Binnaz Abla

ben binnaz ablaya da yeni yeni sardığım için gül yıldızı bilmiyorum keşke denk gelebilseydik bilgeye de baktırmıştım 2-3 ay oldu ama dediği şeyleri hiç hatırlamıyorum fena değildi sanırım. ya o kadar kendilerinden emin konuşuyorlar ki ister istemez inanıyorsun işte

kızlar falsepetini ilk defa burada gördüm, oylamalarda da nesibe fark atmış şimdi profiline baktım kendinden çok emin duruyor. dedikleri çıktı ben çok memnunum diyen var mı? 40 lira bir fal için sokağa atmak istemiyorum ama şöyle adam gibi baştan savma olmayan bir yoruma ihtiyacım var hayatım şu aralar karma karışık

Bana soylediklerinin hicbiri olmadi uc baktigi faldada hep bir irinden farkli seyler soyledi o yuzden ben oyle aman aman super falci diyemem kendi acimdan ama begenini cok ama cikti diyeni de pek yok

Bana soylediklerinin hicbiri olmadi uc baktigi faldada hep bir irinden farkli seyler soyledi o yuzden ben oyle aman aman super falci diyemem kendi acimdan ama begenini cok ama cikti diyeni de pek yok

anlamıyorum ki bizim için olacak şeyler fal baktırınca ters mi tepiyordur nedir hiç öyle aman harika dediği her şey çıktı denilen bir falcıya rastlamadım ama inatla gidip baktırıyoruz işte bir umut

anlamıyorum ki bizim için olacak şeyler fal baktırınca ters mi tepiyordur nedir hiç öyle aman harika dediği her şey çıktı denilen bir falcıya rastlamadım ama inatla gidip baktırıyoruz işte bir umut
Evt malesef oyle ama bana ufak ufak seyler ciktigi da oldu belli bir iki kisinin onun disinda malesef herkesin her soyledigine cok takilmamak gerek hersey guzel olucak diye dusunup iyiyi guzeli hayatina cek

Kızlar fatima suanda fal alemde onun dedıklerı olan varmı? Yani şöyle dıyım cıkmadı kotu dıyen varmı??? Benım imi bunalttan bı yorum yapmıştı telve

selena hakkında tecrübesi olan arkadaşlar, sizden bir ricam var.. ben selenaya su falı baktırmıştım. yakın zamanda olacak dediği bir olayı yaşadım, sizce diğer dedikleri de çıkar mı? bu olay olumsuz ama sonuç için olumluydu...

Canım selenaya en son ben attım geçmişle ilgili yorum yapmadı bana o Yüzden bildi bilemedi demem kendi adıma...gelecekle ilgili ise rüya gibi yorumlarda bulunmuş keşke çıksalar şurda halaya dursak kısaydı bana yorumu

Ben ufak ufak seyler yasamadim ama bana olacagini soyledigi tarihten 6-7 ay sonra oldu mesela bir sey bir sey 3 ay sonra oldu

Hahahahaha canım ya bayıldım şu yorumuna hemen hemen bütün falcılar öyle değil mi zaten beğeneni çok çıktı diyeni yok

Nesibenin taaaa 2 yıl önceki yorumu bana çıktı kız:))
Bana 2 defa baktı saraylı ıle benze konuştu ama boş değil kesinlikle . Anı uzel yorumlamış bıkaç defa dınleyınce aradan zaman gecınce ustelık ıyı yanı. sana ne cıktı kuzum?

o kadar fanı var cıkmasa olur mu kı ?

Bana hiççç hesapta olmayan bir iş değişikliği ve taşınma çıktı.

binnazabladan minimum 30 kişiye baktırmışımdır beni tek tatmin eden fal kenan yasin'in ( galiba şahin yapmış şimdi soyadını) baktığı astroloji falıydı gerçekten çok beğendim. onun dışında en son yakın zamanda baktırdıklarım ebru iyihuylu-pelin batuhan-şevval erdal-bade imren zaman kaybı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…