Binnaz Abla

Ay kenan yasin bana eksi unut yeni bi aşk bekliyor seni bomba gibi demişti de aşkın beni beklediği yok resmen ben aşkı bekliyorum

Ay kenan yasin bana eksi unut yeni bi aşk bekliyor seni bomba gibi demişti de aşkın beni beklediği yok resmen ben aşkı bekliyorum

bana baaayyaa ayrıntılı bi astroloji falı bakmıştı tarih vererek hepsi de çıktı o yüzden çok beğendim yani online yakalayabilsem tekrar baktırcam ama nadiren giriyo. aşk bekliyo dediyse bekliyodur bence valla

Kızlar ben iyice balık hafızalı gibi bütün falcıların adını karıştıyorum ama bana bunu diyen kenan yasin değil kerem avşar mış :) kenan yasine atmamışım sanırım. Özür dilerim yanlışlık için

memnun kaldiklarim; ebru iyihuylu, huma bal, ece gulen, sevgi duman, alev tansel

memnun kalmadiklarim; ceren esemem, bade evren, burcu ozsoy ve selma aydin.

umut isik, oldukca yuzeysel bakti onu da begenmedim. favorim kesinlikle sevgi ve huma.

Selena bende geçmişi gördü hatta karıştı mi diye msj attım "bazen geçmiş gelecek karisiyor ama benim gelecek çıkar genelde" dedi. Yanı zaman gösterir sanırım bende beklemedeyiim selena adına :))

kızlar bir yolun varda falstar diye biri var yeni sanırım baktıran varmı puanım varken rahat duramıyorum atsammı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…