Hahaha oley beNesibenin taaaa 2 yıl önceki yorumu bana çıktı kız:))
Ay kenan yasin bana eksi unut yeni bi aşk bekliyor seni bomba gibi demişti de aşkın beni beklediği yok resmen ben aşkı bekliyorumbinnazabladan minimum 30 kişiye baktırmışımdır beni tek tatmin eden fal kenan yasin'in ( galiba şahin yapmış şimdi soyadını) baktığı astroloji falıydı gerçekten çok beğendim. onun dışında en son yakın zamanda baktırdıklarım ebru iyihuylu-pelin batuhan-şevval erdal-bade imren zaman kaybı...
Hahaha oley bedaha çok böyle haberler duyarız inşallah
Galiba şansımız yok bu gönüş işlerinde cherrycimAşk patlamış kız)
Luna06 da çıkmış iş konusunda aşk patlamış.
Ay kenan yasin bana eksi unut yeni bi aşk bekliyor seni bomba gibi demişti de aşkın beni beklediği yok resmen ben aşkı bekliyorum
Kızlar ben iyice balık hafızalı gibi bütün falcıların adını karıştıyorum ama bana bunu diyen kenan yasin değil kerem avşar mış :) kenan yasine atmamışım sanırım. Özür dilerim yanlışlık içinAy kenan yasin bana eksi unut yeni bi aşk bekliyor seni bomba gibi demişti de aşkın beni beklediği yok resmen ben aşkı bekliyorum
Dgm gnnde sanirimya kızlar bu binnaz abla nasıl hedıye puan verıyo ?bende yapcam
canım katin attım ben begendim de acıkcası.Şehrazata kahve atan oldumu kızlar???? Atacağımdan değilde yani merakımdan soruyorum
Selena bende geçmişi gördü hatta karıştı mi diye msj attım "bazen geçmiş gelecek karisiyor ama benim gelecek çıkar genelde" dedi. Yanı zaman gösterir sanırım bende beklemedeyiim selena adına :))selena hakkında tecrübesi olan arkadaşlar, sizden bir ricam var.. ben selenaya su falı baktırmıştım. yakın zamanda olacak dediği bir olayı yaşadım, sizce diğer dedikleri de çıkar mı? bu olay olumsuz ama sonuç için olumluydu...
Telwe'deki falstardır o. Hiç beğeneni duymadımkızlar bir yolun varda falstar diye biri var yeni sanırım baktıran varmı puanım varken rahat duramıyorum atsammı ?
Falsepetindeki rezzan nasil cok iddali yorumlarda guzelTelwe'deki falstardır o. Hiç beğeneni duymadım
Aynı soru benimde Aklımda??Falsepetindeki rezzan nasil cok iddali yorumlarda guzel
Hiç baktırmadım bilemiyorum :) bir de ara verdim ya Eylül'e kadar 3 gündür fal atmadımFalsepetindeki rezzan nasil cok iddali yorumlarda guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?