- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
Hira'ya ben de birkaç kişi de baktırdı burdan. Fena sayılmaz fiyatına göre de bilmem dedikleri çıkar mıhadiyaaa hira nasıldır ki ?
Hira'ya ben de birkaç kişi de baktırdı burdan. Fena sayılmaz fiyatına göre de bilmem dedikleri çıkar mı
Geçmişten bahsetmedi gibi birşey bana ama durumda iyi sayılırdı iş konusunda süperdi ama bir iki şeyi bilemedi aşkla ilgili. Çok falın geldiyse hazır 10 tl iken denenebilir bir falcı sonradan pahalanınca aklında kalıp baktırmaktan iyidir belki. Rica ederimteşekkür ederim canım geçmişte iyimidi peki en azından ?
Geçmişten bahsetmedi gibi birşey bana ama durumda iyi sayılırdı iş konusunda süperdi ama bir iki şeyi bilemedi aşkla ilgili. Çok falın geldiyse hazır 10 tl iken denenebilir bir falcı sonradan pahalanınca aklında kalıp baktırmaktan iyidir belki. Rica ederim
Bende cok iyiyditeşekkür ederim canım geçmişte iyimidi peki en azından ?
Enerji vs demisAynı soru benimde Aklımda??
Bende cok iyiydi
Şehrazat'ı durumda beğendin mi peki? Ben 2 kere baktırdım dedikleri çıkmadı Temmuz için. Az önce bir anda 6 kahve falı aldı çok popüler şu sıralar ama neye göre bu kadar talep var anlamadımpuanım 171 deneyim bakalım canım dün şehrazata attım ama kesmedi sorumu daha yanıtlamamıs kesmiyo kimse
Burdan biriyle Anladık falsepetii attı onu Binnaz da şimdiiAy kenan yasin bana eksi unut yeni bi aşk bekliyor seni bomba gibi demişti de aşkın beni beklediği yok resmen ben aşkı bekliyorum
Durumda nasıldı canım?? Sen ne baktırmıştınŞehrazat'ı durumda beğendin mi peki? Ben 2 kere baktırdım dedikleri çıkmadı Temmuz için. Az önce bir anda 6 kahve falı aldı çok popüler şu sıralar ama neye göre bu kadar talep var anlamadım
Durumda öyle çok şaşırtıcı birşey yoktu ortalamaydı. ilk kahve atmıştım sonra tarot attım (suyla destekledim demişti) artık tarot bakmıyor galiba. Bana tarih gecikti falan da değil tamamen patladı çünkü adam memleketteyken ve hemen dönünce olacakları anlatmıştı hiçbiri olmadı.Durumda nasıldı canım?? Sen ne baktırmıştın
Bende anlmdim ya bn bgnmediŞehrazat'ı durumda beğendin mi peki? Ben 2 kere baktırdım dedikleri çıkmadı Temmuz için. Az önce bir anda 6 kahve falı aldı çok popüler şu sıralar ama neye göre bu kadar talep var anlamadım
Seninle aynı falcıları bekliyoruz galiba umut bağladıklarımız aynı dimi Selena,Hira ben Aylin ile Meryem'i de bekliyorum bir deBende anlmdim ya bn bgnmedi
Patladida bende
oyle valla 2 haftadır heycan yok sanki.Okuyorumm da cok boş buralar eskisi gibi değil benim favorim nesibedir canını yirimmbidee Venüs oda çok gerçekci Hüseyin ablama hep çıktı 1 falı 1 sene çıkacak herhalde hala atmıyom ama Atacam Heralde
Selena didem falci sema falci aylin nesibe hira nur banu fama huma bal meryem bu kez kotydu ama donucek dedi beklediklerimin arasinda eylul ortak karar hepsindeSeninle aynı falcıları bekliyoruz galiba umut bağladıklarımız aynı dimi Selena,Hira ben Aylin ile Meryem'i de bekliyorum bir de
venuse baktırmadım Fama,meryem aynı dıye supheleniliyo ben her ıkısnede baktırdım paralel fallardı. her ıkısınde begendım.kızlar famanın falları ve venüs amberin falları hakkında düşünceleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?