Binnaz Abla

teşekkür ederim canım geçmişte iyimidi peki en azından ?
Geçmişten bahsetmedi gibi birşey bana ama durumda iyi sayılırdı iş konusunda süperdi ama bir iki şeyi bilemedi aşkla ilgili. Çok falın geldiyse hazır 10 tl iken denenebilir bir falcı sonradan pahalanınca aklında kalıp baktırmaktan iyidir belki. Rica ederim

puanım 171 deneyim bakalım canım dün şehrazata attım ama kesmedi sorumu daha yanıtlamamıs kesmiyo kimse

puanım 171 deneyim bakalım canım dün şehrazata attım ama kesmedi sorumu daha yanıtlamamıs kesmiyo kimse
Şehrazat'ı durumda beğendin mi peki? Ben 2 kere baktırdım dedikleri çıkmadı Temmuz için. Az önce bir anda 6 kahve falı aldı çok popüler şu sıralar ama neye göre bu kadar talep var anlamadım

Okuyorumm da cok boş buralar eskisi gibi değil benim favorim nesibedir canını yirimm bidee Venüs oda çok gerçekci Hüseyin ablama hep çıktı 1 falı 1 sene çıkacak herhalde hala atmıyom ama Atacam Heralde

Rezzan süper patladı bana neler dedi tam tersi Rezzan abla burdann yazsanaa nedenn bizz burdann yazdırıyon yaa ondann

Durumda nasıldı canım?? Sen ne baktırmıştın
Durumda öyle çok şaşırtıcı birşey yoktu ortalamaydı. ilk kahve atmıştım sonra tarot attım (suyla destekledim demişti) artık tarot bakmıyor galiba. Bana tarih gecikti falan da değil tamamen patladı çünkü adam memleketteyken ve hemen dönünce olacakları anlatmıştı hiçbiri olmadı.

Şehrazat'ı durumda beğendin mi peki? Ben 2 kere baktırdım dedikleri çıkmadı Temmuz için. Az önce bir anda 6 kahve falı aldı çok popüler şu sıralar ama neye göre bu kadar talep var anlamadım
Bende anlmdim ya bn bgnmedi
Patladida bende

Okuyorumm da cok boş buralar eskisi gibi değil benim favorim nesibedir canını yirimm bidee Venüs oda çok gerçekci Hüseyin ablama hep çıktı 1 falı 1 sene çıkacak herhalde hala atmıyom ama Atacam Heralde
oyle valla 2 haftadır heycan yok sanki.

senın nesıbe ıle ılgılı yorumlarını merak edıyorum. Aslında guzel bakıyo hakkını yıyemem anda nasıl benım geleek falan tutumuyo zatı kı kımse kolay kolay tutturamıyo ona kanaat getırdım artık

ya nesıbenın oyu artıyoda baktıranlar mı yorum yazmıyo yaa anlamadım.

Seninle aynı falcıları bekliyoruz galiba umut bağladıklarımız aynı dimi Selena,Hira ben Aylin ile Meryem'i de bekliyorum bir de
Selena didem falci sema falci aylin nesibe hira nur banu fama huma bal meryem bu kez kotydu ama donucek dedi beklediklerimin arasinda eylul ortak karar hepsinde Senin hangi ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…