Binnaz Abla

Bana tutturuyo kuzumm evli ablam falan severiz ama fal yani herkes herkese uymaz

ya nesıbenın oyu artıyoda baktıranlar mı yorum yazmıyo yaa anlamadım.
Ben ne zamandır fal atıyomm ancaa yakalıyomm sevenii cok kuzumm feys aldım yeni cakmaa yakalamakk için herkese uymazz her falcıı bize cıkıyoo

Ben ne zamandır fal atıyomm ancaa yakalıyomm sevenii cok kuzumm feys aldım yeni cakmaa yakalamakk için herkese uymazz her falcıı bize cıkıyoo
durum analızlerı naıl peki?
gerci en ıyıler hadı fama meryem şubu aynı dıyelım ama nesibe saraylı hep aynı esas konuda

Selena didem falci sema falci aylin nesibe hira nur banu fama huma bal meryem bu kez kotydu ama donucek dedi beklediklerimin arasinda eylul ortak karar hepsinde Senin hangi ay
Benim bazıları Ağustos ortası diyor bazıları Eylül. Ama bari iş çıksa ki, iş için de aynı tarihler verildi.

Bnada agustos ortasi nurbanu hira falci aylin dedi.kasima kadar yolu var benim yigite bktrdnmi sen
Yok ben Yiğit'e baktırmadım. Eskiden üye olmadan okuyordum sayfaları çok patlayan falı var diye hiç denemedim. Bu arada Nurbanu bana barışacaksın ama sonra ayrılıp başkasıyla olacaksın diyen tek falcı sonucu böyle bağlayan tek o.Değişik bulmuştum ama Temmuz'u o da bilemedi.

arkadaşlar sizlerin tavsiyesiyle şehrazat, selena,zehra,yiğit ve dideme fal baktırdım. çok ilginç hepsi de anlaşmış gibi konuyu eylül ayında bağladılar. bu heral de hepsinin ortak kararı hepimiz için öyle görünüyor oldu da eylülde çıkmadı bizde ona göre artık bu falcılarla ilgili kimseye tavsiyede bulunmayız. nasıl olsa burayı okuyorlardır dimi kendileriyle ilgili ne yazıldığınıda, artık ona göreee

durum analızlerı naıl peki?
gerci en ıyıler hadı fama meryem şubu aynı dıyelım ama nesibe saraylı hep aynı esas konuda
Bizde nesibe çıktı Saraylı leşş fama Meryem Aylin bigehatun sahtekar aynı kişiler okumadın mı Kuzumm

Okuyan kim bilmiyom neler döndü fal atanlar var onlara bacımm kendimiz calıpp kendimizz oynuyozz

bnce bunun yerine yuzyuze baktr daha iyi garanti olsun:)

cikiyomu bari

Arkadaslar sizlerle bir sey paylasmak istiyorum nekadar da bazilarinizin yazdiklarimi begenmeyecegini bilsemde

Son iki ayda sadece en cok begenilen falcilara (Nesibe,Venüs, Hüma, Sarayli,Selena) fal baktirdim, ama hicbirin gelecekle ilgili emin olarak söylediklerini yasamadim....
Cünkü gelecegi sadece Allah bilir! Ve ondan baska hickimse hicbir yetenekle vs gelecekle ilgili bilgi veremez.
Onlar sadece anlik ve gecmisdeki durumlardan haberdar olurlar(3 harfliler yardimiyla) ve bizim o an "bu insan ne kadar ben bir bilgi vermeden herseyi bile biliyor, bunu bilen gelecegi de biler " diye düsünmemizi sagliyor!
Cogunuz simdi bana X falcini fali cikti diyeceksiniz, peki bu nasil oluyor diye düsünmemiz cok normal, ama cevap cok basit.

Örnek olarak diyelimki X kisi bana ailemin icinde 1 ay sonra bir kavga yasayacagimizi söylüyor, ve bu olay gerceklesiyor. Fakat bu o falcinin gelecegi bilmesi demek olmuyor sadece o an aile icinde problemler oldugunu biliyor ve kavga cikacagini sana söylüyor.
Veya hayatina bir ay sonra yeni birisi girecek/sana askini itaraf edecek. O an falci senden hoslanan birinden haberdar(3 h. Yardimiyla) ve bu yüzden senin hayatina yeni birisi girdigi zaman sen o falcinin gelecegi görüp sana aktardigini düsünüyorsun fakat o ,o an sadece anlik bir bilgi aktariyor..

Bazilari bazen ucundan sonundan birseyler tuturuyorlar mesela Nesibe ve Venüs ama bu yüz tane yalanın arasından çıkan bir doğrudur.

Demek istedigim basta yazdigim gibi gelecegi Allah dan baska hickimse bilemez paramizi ve umutlarimizi bosuna falcilara harcamiyalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…