- 17 Haziran 2015
- 76
- 27
- 3
Bana tutturuyo kuzumm evli ablam falan severiz ama fal yani herkes herkese uymazoyle valla 2 haftadır heycan yok sanki.
senın nesıbe ıle ılgılı yorumlarını merak edıyorum. Aslında guzel bakıyo hakkını yıyemem anda nasıl benım geleek falan tutumuyo zatı kı kımse kolay kolay tutturamıyo ona kanaat getırdım artık
Fama Aylin Meryemm bilgehatun dördü aynı bi biri bi birii bakar sahtekarlar burda çoğusuu bilirrvenuse baktırmadım Fama,meryem aynı dıye supheleniliyo ben her ıkısnede baktırdım paralel fallardı. her ıkısınde begendım.
Ben ne zamandır fal atıyomm ancaa yakalıyomm sevenii cok kuzumm feys aldım yeni cakmaa yakalamakk için herkese uymazz her falcıı bize cıkıyooya nesıbenın oyu artıyoda baktıranlar mı yorum yazmıyo yaa anlamadım.
Famadan önce Meryem Aylin bilgehatuna attın mı?famaya bende şok oldum hiç detay vermeden gayet başarılıydı venüs hakkında pek yorum yok bılgısı olan var mı
Venüs gerçekci sevdimm bennkızlar famanın falları ve venüs amberin falları hakkında düşünceleriniz nelerdir
durum analızlerı naıl peki?Ben ne zamandır fal atıyomm ancaa yakalıyomm sevenii cok kuzumm feys aldım yeni cakmaa yakalamakk için herkese uymazz her falcıı bize cıkıyoo
Benim bazıları Ağustos ortası diyor bazıları Eylül. Ama bari iş çıksa ki, iş için de aynı tarihler verildi.Selena didem falci sema falci aylin nesibe hira nur banu fama huma bal meryem bu kez kotydu ama donucek dedi beklediklerimin arasinda eylul ortak karar hepsindeSenin hangi ay
Fama fena değildi bende, çıkmasını beklediklerimden zaten Meryemle paralel.kızlar famanın falları ve venüs amberin falları hakkında düşünceleriniz nelerdir
Bnada agustos ortasi nurbanu hira falci aylin dedi.kasima kadar yolu var benim yigite bktrdnmi senBenim bazıları Ağustos ortası diyor bazıları Eylül. Ama bari iş çıksa ki, iş için de aynı tarihler verildi.
Yok ben Yiğit'e baktırmadım. Eskiden üye olmadan okuyordum sayfaları çok patlayan falı var diye hiç denemedim. Bu arada Nurbanu bana barışacaksın ama sonra ayrılıp başkasıyla olacaksın diyen tek falcı sonucu böyle bağlayan tek o.Değişik bulmuştum ama Temmuz'u o da bilemedi.Bnada agustos ortasi nurbanu hira falci aylin dedi.kasima kadar yolu var benim yigite bktrdnmi sen
Yok ben Yiğit'e baktırmadım. Eskiden üye olmadan okuyordum sayfaları çok patlayan falı var diye hiç denemedim. Bu arada Nurbanu bana barışacaksın ama sonra ayrılıp başkasıyla olacaksın diyen tek falcı sonucu böyle bağlayan tek o.Değişik bulmuştum ama Temmuz'u o da bilemedi.[/QUOuTE]
Nurbnyu bgndim ben baya iyi herkzle enerji lm tutuyo yigit dusunce okuyormus o yuzden baktirasim var
Bizde nesibe çıktı Saraylı leşş fama Meryem Aylin bigehatun sahtekar aynı kişiler okumadın mı Kuzummdurum analızlerı naıl peki?
gerci en ıyıler hadı fama meryem şubu aynı dıyelım ama nesibe saraylı hep aynı esas konuda
Okuyan kim bilmiyom neler döndü fal atanlar var onlara bacımm kendimiz calıpp kendimizz oynuyozzarkadaşlar sizlerin tavsiyesiyle şehrazat, selena,zehra,yiğit ve dideme fal baktırdım. çok ilginç hepsi de anlaşmış gibi konuyu eylül ayında bağladılar. bu heral de hepsinin ortak kararı hepimiz için öyle görünüyoroldu da eylülde çıkmadı bizde ona göre artık bu falcılarla ilgili kimseye tavsiyede bulunmayız. nasıl olsa burayı okuyorlardır dimi kendileriyle ilgili ne yazıldığınıda, artık ona göreee
bnce bunun yerine yuzyuze baktr daha iyi garanti olsun:)internette binnaz abla diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının 4-5 fotografını çekip yolluyorsun 10 tl karşılığında falına baktırıyormuşsun.ama güvenebilirmiyim bilmiyorumbu site hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda ? ya da bu sitede fal baktırmış olan ? lütfen yardımmmmm
cikiyomu bariarkadaşlar sizlerin tavsiyesiyle şehrazat, selena,zehra,yiğit ve dideme fal baktırdım. çok ilginç hepsi de anlaşmış gibi konuyu eylül ayında bağladılar. bu heral de hepsinin ortak kararı hepimiz için öyle görünüyoroldu da eylülde çıkmadı bizde ona göre artık bu falcılarla ilgili kimseye tavsiyede bulunmayız. nasıl olsa burayı okuyorlardır dimi kendileriyle ilgili ne yazıldığınıda, artık ona göreee
Falı leşş tutmamış anlamında kendisine yazmadım tabii telden yazınca kısa yazmışım oldu mugollom leşş ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?