Binnaz Abla

Kızlar günaydınn uzun süre giremem bizim düğün felan nesibe nesibe diyomda iyice dinledim para konusunda tamamen tutmamışş son zamanlardaa aşk falan okeydee dün bütün falları dinledimmhepinizin güzel falları cıksınn inşallah ben koşturmaya devamm

İmzamıı atarımm aynenn öncedenn yazmıştımm falcıı söyledi diye olmuyo olacağı varmışş amann fal işte onlar para kazanır biz burda yazarız anca zaman kaybı

kızlar bişey sormak istiyorum bir falcı neden tanidiklarina randevu verirde tanimadiklarina yanlış no der.burda birinden eskiden baktirdigim falcinin nosunu aldım aradim 2 eylüle randevu aldım.arkadaşım aradı yanlış no dedi.amacı nedir??? ucunda para da var hemde yüklü

aylardır bende bu bataktayım kesinlikle
orası oyle çoğu ınsan bunu bılıyor zaten.
benim zaten gelecek değil anda bılsın yeter diyenlerdenim. Yoksa tabiiki bilemez ama soyle bilşeyde var diğer tarafta cok eskilerden bile sefere gidilmeden once hayırlı mı değil mi diye danışılıyormuş bunun gibi bır çok sey. Rüya yorumlayanlara ne dicez.?Haberci rüyalar var mesela annem cok yaşamıştır.

bu iş cokkkk karışık ve aklımız bilgimiz sanırım yetmez. Ama ben bazı ınsanların bu yönde hislerinin kuvvetli olduğuna inanıyorum zaten tarih veren yorumcularada pek inanmıyorum . Hisleri kuvvetli ise ki cooook nadirdir bu insanlar herkesin bildiği koyunde kasabaında geçmişte yaşamış ve şuan yaşayan büyüklerimizin anlattığı kişiler ,bu insanlarda bir yetenek olduğuna inanıyorum.

Bide su var ben hiçbişey soylemedığım halde bu kadar insana aynı tarz yorum yapanlar zaten tırt ama işini iyi yapanlarda var tabi.
Falım çıkmadı derken gelecek ise cok umıt etmeyelim ben sadece anı bilmek için atıyorum. anda iyi olanlar ki onlar belli. Kocaman liste var yukarda burda da yülerce insan 6000 küsür sayfadır yazıyor işte ıyı yorumcular belli.

Selena , tek cümlemle mı o kadar seyi bildi.

Fama : aynı sekilde oda bu kadar genel mı herkese kı sanmıyorum.

saraylı: benim bilmediğim noktalara değindi. Bo kesinlikle değildi.ama çıkar ama çıkmaz .

Meryem: ilk fal attığım k,işilerden biriydı.

Rezzan abla: tum altı ayımı onume doktu ılk falında ama.

Nesibe Hiiiç boş değil biraz farklı cümleleri ama dinledikçe anlıyosun. Dolu dolu anlatıyo. Anı süper.

sehrazat: en son baktırdım veee cok farklı noktalar değinmiş laf kalabalığı bır fal değildi. an cok ıyıydı bence.

bunlar gerçekten benim begendiğim ve nedense hepsinin aynı şeyi ısrarla söylediği falcılar.

Cıkar çıkmaz ama hepsimi aynı diyorum bazen.

Ahahahsjs didem mi?

değil cnm saadet.sence neden böyle bişey yapıyor fikrin var mi.bide ben aldanarak anlamam uydururum dedi.üç sene eveleyip tarzı böyle değildi.

Bilmiyorum canım onu. Daha önce de baktırdım diyosun. İlk defa olsa enerji alamadı belki diyecektim ama boşver o zaman ya.

Bilmiyorum canım onu. Daha önce de baktırdım diyosun. İlk defa olsa enerji alamadı belki diyecektim ama boşver o zaman ya.
o zamanda falcı değilim derdi ama çok şeyimiz bildi.acaba iptal ni etsem 250 tl.birdal randevu da vermez ama

D dfn18 aynen katılıyorum, burda çoğu insan belli bi yaşta ve doğruyu, yanlışı ayırt edebilecek düzeyde. fal sonuçta, anlık durumlar benimde ilgi alanım.
Kötü bi olay yaşadım mesela geçen hafta, bunu yaşatan pişman mı, özür dileme düşüncesi var mı, ne hissediyo gibi..

Kesinlikle hisleri kuvvetli insanlar var, listede puanları yüksek zaten.

Nesibe geçmişimi ve anlık durumlarımı çok güzel anlattı, karşı taraf için de. Dinlerken eveeeett dediğim süper bi konu bildi.

Hüma, bakar bakmaz dediği iki olayı yaşadım, dediği zamanda. Üçüncü olayı tam dediği gibi olmadı, eksik kaldı ama kesinlikle hisli bi hatun.

Rezzan abla geçmişimi ve anlık durumlarımı süper bilmiş, çıkan bir iki durumu da var.

Meryem ocak, şubat aylarında bakan kişi kim ise çok hisli.

Luna06 dehşet bi hatun, anlık durumları hisleri aynen döktü ortaya.

Saraylı benim favorimdir, anlık durumları ve yakın gelecek aynı dediği gibi olur.

Yiğiti de sevdim, anlık yorumları çok iyiydi.

Benim fama, bilgehatun, aylin ve selena ile enerjim uymadı.
Şehrazat, sema bunları bilmiyorum.
Yeni birine bulaşmak istemiyorum.
Çok bunalırsam fal gönderirim düşüncesindeyim.

sozxun ozu kızlar gelecek ıcın cok fazla umut besleyip kendimizi yıpratmayalım varsa anlık durumlar ıcın ,tabii bu benim fikrim cunku hayat zaman değişiyor duşunceler değişiyor 1 sn ile hayatlar değişiyor kaderde ne varsa yaşarız bazen kararlarımız buna yon veriyor ama hayatımıza dışardan bakan bu ınsanlara ıhtıyaz duyuyoruz. Bizim göremediklerimizi goruyor olabilirler. Onlarda duşuncelere gore olabilecek varsayımları onumuze sunuyorlar. Sonuç konusunda cok sabit fikirli olmamak gerekir. Bizim bile gunumuz gunumuze uymuyor değil mi?

Ama anı bile sallayan , genel yorumcu olduğu belli, Buç yorumlayan kart yorumcusu olanları hemen ayırt etmeye başlayıyosun ilk 5-10 falından sonra:))

Kimmiş bu saadet merak ettim nerde bakıyo? 250 ciddi bi para yani.
Sana randevu verdiyse iptal etme bence. Çok şey bildi diyosun bide.
internet ortamında tanıyan var ni bilmiyorum da ben üç yıl önce baktirdigim nosu silmistim burdan bi bayandan aldım ona randevu vermemiş.antalya tahminen 35 yaşındadır.

Aynen canım zaten falı dinlerken yada okurken şaşırıp ağzım açık kalıyorsa diyorum bu kişi an da ve geçmişte iyi diyorum gelecek dediğin gibi ümit etmemek lazım ama insanız işte

kızlar ya luna yok tellwe de en son ne zaman girdi.

Best of listeme eklemek istiyorum onuda. Bakalım oda aynı şeyleri söylerse artık ben bişey demicem:)

Selam kizlar, binnaz ablada fal baktircam ilk ve son kez, parayla ilk baktirisim olcak. Var mi onerebileceginiz birisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…