İmzamıı atarımm aynenn öncedenn yazmıştımm falcıı söyledi diye olmuyo olacağı varmışş amann fal işte onlar para kazanır biz burda yazarız anca zaman kaybıArkadaslar sizlerle bir sey paylasmak istiyorum nekadar da bazilarinizin yazdiklarimi begenmeyecegini bilsemde
Son iki ayda sadece en cok begenilen falcilara (Nesibe,Venüs, Hüma, Sarayli,Selena) fal baktirdim, ama hicbirin gelecekle ilgili emin olarak söylediklerini yasamadim....
Cünkü gelecegi sadece Allah bilir! Ve ondan baska hickimse hicbir yetenekle vs gelecekle ilgili bilgi veremez.
Onlar sadece anlik ve gecmisdeki durumlardan haberdar olurlar(3 harfliler yardimiyla) ve bizim o an "bu insan ne kadar ben bir bilgi vermeden herseyi bile biliyor, bunu bilen gelecegi de biler " diye düsünmemizi sagliyor!
Cogunuz simdi bana X falcini fali cikti diyeceksiniz, peki bu nasil oluyor diye düsünmemiz cok normal, ama cevap cok basit.
Örnek olarak diyelimki X kisi bana ailemin icinde 1 ay sonra bir kavga yasayacagimizi söylüyor, ve bu olay gerceklesiyor. Fakat bu o falcinin gelecegi bilmesi demek olmuyor sadece o an aile icinde problemler oldugunu biliyor ve kavga cikacagini sana söylüyor.
Veya hayatina bir ay sonra yeni birisi girecek/sana askini itaraf edecek. O an falci senden hoslanan birinden haberdar(3 h. Yardimiyla) ve bu yüzden senin hayatina yeni birisi girdigi zaman sen o falcinin gelecegi görüp sana aktardigini düsünüyorsun fakat o ,o an sadece anlik bir bilgi aktariyor..
Bazilari bazen ucundan sonundan birseyler tuturuyorlar mesela Nesibe ve Venüs ama bu yüz tane yalanın arasından çıkan bir doğrudur.
Demek istedigim basta yazdigim gibi gelecegi Allah dan baska hickimse bilemez paramizi ve umutlarimizi bosuna falcilara harcamiyalim...
Arkadaslar sizlerle bir sey paylasmak istiyorum nekadar da bazilarinizin yazdiklarimi begenmeyecegini bilsemde
Son iki ayda sadece en cok begenilen falcilara (Nesibe,Venüs, Hüma, Sarayli,Selena) fal baktirdim, ama hicbirin gelecekle ilgili emin olarak söylediklerini yasamadim....
Cünkü gelecegi sadece Allah bilir! Ve ondan baska hickimse hicbir yetenekle vs gelecekle ilgili bilgi veremez.
Onlar sadece anlik ve gecmisdeki durumlardan haberdar olurlar(3 harfliler yardimiyla) ve bizim o an "bu insan ne kadar ben bir bilgi vermeden herseyi bile biliyor, bunu bilen gelecegi de biler " diye düsünmemizi sagliyor!
Cogunuz simdi bana X falcini fali cikti diyeceksiniz, peki bu nasil oluyor diye düsünmemiz cok normal, ama cevap cok basit.
Örnek olarak diyelimki X kisi bana ailemin icinde 1 ay sonra bir kavga yasayacagimizi söylüyor, ve bu olay gerceklesiyor. Fakat bu o falcinin gelecegi bilmesi demek olmuyor sadece o an aile icinde problemler oldugunu biliyor ve kavga cikacagini sana söylüyor.
Veya hayatina bir ay sonra yeni birisi girecek/sana askini itaraf edecek. O an falci senden hoslanan birinden haberdar(3 h. Yardimiyla) ve bu yüzden senin hayatina yeni birisi girdigi zaman sen o falcinin gelecegi görüp sana aktardigini düsünüyorsun fakat o ,o an sadece anlik bir bilgi aktariyor..
Bazilari bazen ucundan sonundan birseyler tuturuyorlar mesela Nesibe ve Venüs ama bu yüz tane yalanın arasından çıkan bir doğrudur.
Demek istedigim basta yazdigim gibi gelecegi Allah dan baska hickimse bilemez paramizi ve umutlarimizi bosuna falcilara harcamiyalim...
orası oyle çoğu ınsan bunu bılıyor zaten.Arkadaslar sizlerle bir sey paylasmak istiyorum nekadar da bazilarinizin yazdiklarimi begenmeyecegini bilsemde
kızlar bişey sormak istiyorum bir falcı neden tanidiklarina randevu verirde tanimadiklarina yanlış no der.burda birinden eskiden baktirdigim falcinin nosunu aldım aradim 2 eylüle randevu aldım.arkadaşım aradı yanlış no dedi.amacı nedir??? ucunda para da var hemde yüklü
değil cnm saadet.sence neden böyle bişey yapıyor fikrin var mi.bide ben aldanarak anlamam uydururum dedi.üç sene eveleyip tarzı böyle değildi.Ahahahsjs didem mi?
değil cnm saadet.sence neden böyle bişey yapıyor fikrin var mi.bide ben aldanarak anlamam uydururum dedi.üç sene eveleyip tarzı böyle değildi.
o zamanda falcı değilim derdi ama çok şeyimiz bildi.acaba iptal ni etsem 250 tl.birdal randevu da vermez amaBilmiyorum canım onu. Daha önce de baktırdım diyosun. İlk defa olsa enerji alamadı belki diyecektim ama boşver o zaman ya.
o zamanda falcı değilim derdi ama çok şeyimiz bildi.acaba iptal ni etsem 250 tl.birdal randevu da vermez ama
internet ortamında tanıyan var ni bilmiyorum da ben üç yıl önce baktirdigim nosu silmistim burdan bi bayandan aldım ona randevu vermemiş.antalya tahminen 35 yaşındadır.Kimmiş bu saadet merak ettim nerde bakıyo? 250 ciddi bi para yani.
Sana randevu verdiyse iptal etme bence. Çok şey bildi diyosun bide.
Aynen canım zaten falı dinlerken yada okurken şaşırıp ağzım açık kalıyorsa diyorum bu kişi an da ve geçmişte iyi diyorum gelecek dediğin gibi ümit etmemek lazım ama insanız iştesozxun ozu kızlar gelecek ıcın cok fazla umut besleyip kendimizi yıpratmayalım varsa anlık durumlar ıcın ,tabii bu benim fikrim cunku hayat zaman değişiyor duşunceler değişiyor 1 sn ile hayatlar değişiyor kaderde ne varsa yaşarız bazen kararlarımız buna yon veriyor ama hayatımıza dışardan bakan bu ınsanlara ıhtıyaz duyuyoruz. Bizim göremediklerimizi goruyor olabilirler. Onlarda duşuncelere gore olabilecek varsayımları onumuze sunuyorlar. Sonuç konusunda cok sabit fikirli olmamak gerekir. Bizim bile gunumuz gunumuze uymuyor değil mi?
Ama anı bile sallayan , genel yorumcu olduğu belli, Buç yorumlayan kart yorumcusu olanları hemen ayırt etmeye başlayıyosun ilk 5-10 falından sonra:))
Oh olsun bu ara butun erkeklere hıncım varkızlar benim bu hadsiz esas cocuk mutsuzluğun dibinde luna anlatmıstı böyle böyle olunca mutsuz olan biri diye. Galiba aynen öyle oldu. Söyleyeyim dedim.
Bende 2.kez baktrcaktim ona 20 gun oldu tekrr baktircaktim musait degil sanirim donmuyor geriya didem' böyle donmuyor mu herkese ya?
nasıl ulaşıyorsunuz?
sonra sonucu yaz kuzum merak ettim:)Selam kizlar, binnaz ablada fal baktircam ilk ve son kez, parayla ilk baktirisim olcak. Var mi onerebileceginiz birisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?