- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Yazarim tabi, hep iyi seyler duymak istiyorum bu aralarsonra sonucu yaz kuzum merak ettim:)
Selam kizlar, binnaz ablada fal baktircam ilk ve son kez, parayla ilk baktirisim olcak. Var mi onerebileceginiz birisi?
O katina bakiyormus sadece, ben kahve fali aticam. Burak diye biri var cok ovmusler, sirada da uc kisi var. O nasil acaba?Huma Bal derim.
Tellweye de fitsen Luna06 derim.
O katina bakiyormus sadece, ben kahve fali aticam. Burak diye biri var cok ovmusler, sirada da uc kisi var. O nasil acaba?
Bi de bu telve beni surekli atiyor sistemden anlamadim.
Bilgi vermiş miydiniz falı yollarken?
Huma Bal derim.
Tellweye de fitsen Luna06 derim.
Hangisini secsem cok kararsiz kaldim. Puanlamalar gercek midir? Onlari baz alsam.Burak nasildir bilmem ama genel anlamda yorumlari pek baz alma, her yorumcuda super yorumlar var, ama cogu berbat.
Selam kizlar, binnaz ablada fal baktircam ilk ve son kez, parayla ilk baktirisim olcak. Var mi onerebileceginiz birisi?
Canım o zaman diyorumki bizim senle enerjimiz uyuyor ama bende saraylı da iyi değildi en alttaki isimlere ek olarak.. Mesela burda hiç tutulmayanlar bana döktürdü geçmişte..nesibe ve rezzanın dışında maya Demir ve Müge Aydın'ın harika bir geçmiş analizi vardı bende hele maya geçmişteki insanın düşündüğü ve söylediği bir cümleyi söyledi bana şoktu resmen!! Ek olarak gireceğim bir sınavı ve sonucunu söyledi dediği gibide oldu. O sıra o kadar falcıya baktırdım kimse demedi böyle birşey mesela birde kesira sirel bilmişti.. Rezzanda iyi kesinlikle ama çok sık atmamak gerekiyor.banada 9 ay önce baktığı falın çoğu çıktı..@dfn18 aynen katılıyorum, burda çoğu insan belli bi yaşta ve doğruyu, yanlışı ayırt edebilecek düzeyde. fal sonuçta, anlık durumlar benimde ilgi alanım.
Kötü bi olay yaşadım mesela geçen hafta, bunu yaşatan pişman mı, özür dileme düşüncesi var mı, ne hissediyo gibi..
Kesinlikle hisleri kuvvetli insanlar var, listede puanları yüksek zaten.
Nesibe geçmişimi ve anlık durumlarımı çok güzel anlattı, karşı taraf için de. Dinlerken eveeeett dediğim süper bi konu bildi.
Hüma, bakar bakmaz dediği iki olayı yaşadım, dediği zamanda. Üçüncü olayı tam dediği gibi olmadı, eksik kaldı ama kesinlikle hisli bi hatun.
Rezzan abla geçmişimi ve anlık durumlarımı süper bilmiş, çıkan bir iki durumu da var.
Meryem ocak, şubat aylarında bakan kişi kim ise çok hisli.
Luna06 dehşet bi hatun, anlık durumları hisleri aynen döktü ortaya.
Saraylı benim favorimdir, anlık durumları ve yakın gelecek aynı dediği gibi olur.
Yiğiti de sevdim, anlık yorumları çok iyiydi.
Benim fama, bilgehatun, aylin ve selena ile enerjim uymadı.
Şehrazat, sema bunları bilmiyorum.
Yeni birine bulaşmak istemiyorum.
Çok bunalırsam fal gönderirim düşüncesindeyim.
Burak nasildir bilmem ama genel anlamda yorumlari pek baz alma, her yorumcuda super yorumlar var, ama cogu berbat.
Ben o kiza baktim distan gorunumu hic falci gbi dgl mesaj atmadim bndekız sen hümaya baktırdın mı ?
Bu arada sana ankarada dediğim tarotcuyu dene. Basta tarot okuyucusu bundan bişey olmaz demiştim ama kız bana kavga ve işyerinden ayrılık dedi. Bugün ayrılık konusması yaptım. Su an ikna etmeye calısıyorlar beni ama koydum kafaya. Kız saka maka bildi kız bunu.
Ben o kiza baktim distan gorunumu hic falci gbi dgl mesaj atmadim bnde
Isim vermedim ztn kiz kizdan elektrik alamadim yarin birine bktrcam telde memnn klrsam yazicamfalcı değil zaten kızneyse adının buralarda yayılmasını istemiyor grup dısına cıkmasın ismi nolur kızlar, kalsın öyle.
kız sen hümaya baktırdın mı ?
Kızlar telwe de soru nasıl soruyoruz falın altındakı mesaj gonderden cevap vermıyo coğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?