Binnaz Abla

kızlar şu nesibenin dediğini yaşayan varmı bana dediği hiçbişey çıkmadı okadar absürt konuştuki bakıyorum bi sürü fal baktıran var :S

O katina bakiyormus sadece, ben kahve fali aticam. Burak diye biri var cok ovmusler, sirada da uc kisi var. O nasil acaba?
Bi de bu telve beni surekli atiyor sistemden anlamadim.

Burak nasildir bilmem ama genel anlamda yorumlari pek baz alma, her yorumcuda super yorumlar var, ama cogu berbat.

Puanlamalar gerçek binnaz da ben düşük veriyordum bazılarına hep yayınlıyorlardı ama yüksek puanlı falcılara ve yorumlara pek inanmayın çoğu rezalet derecede kötü. insanlar herhalde duymak istedikleri gibi pembe konuşanlara yüksek veriyor bana öyle geldi.

Selam kizlar, binnaz ablada fal baktircam ilk ve son kez, parayla ilk baktirisim olcak. Var mi onerebileceginiz birisi?

ben kahvede şennur yıldırımı çok beğendim sesli yorumda 15 dk konuşmuş çok da tutarlıydı. bade emren baya şaşırttı tarih ve isim verdi şok oldum ama badeden memnun olmayan da çok . onun dışında binnaz ablada kahvede kimseyi beğenmedim ben. hele ceren esemenli falan sırf pembe tablocu diye yüksek puanlı bence dedikleri hiç çıkmadı.

Canım o zaman diyorumki bizim senle enerjimiz uyuyor ama bende saraylı da iyi değildi en alttaki isimlere ek olarak.. Mesela burda hiç tutulmayanlar bana döktürdü geçmişte..nesibe ve rezzanın dışında maya Demir ve Müge Aydın'ın harika bir geçmiş analizi vardı bende hele maya geçmişteki insanın düşündüğü ve söylediği bir cümleyi söyledi bana şoktu resmen!! Ek olarak gireceğim bir sınavı ve sonucunu söyledi dediği gibide oldu. O sıra o kadar falcıya baktırdım kimse demedi böyle birşey mesela birde kesira sirel bilmişti.. Rezzanda iyi kesinlikle ama çok sık atmamak gerekiyor.banada 9 ay önce baktığı falın çoğu çıktı..

Kizlar tek umudum bugundu. Dogum gunumu kutlar sanmistim ama onu bile yapmadi.... ayrica dogum gunum ama binnaz abladan hediye gelmedi

Bestem`e attim, guzel seyler yazmis. İşle ilgili hep olumlu şeyler soyledi. Bi de evliligimiz cok kiskaniliyormus, dikkat et dedi

Ben o kiza baktim distan gorunumu hic falci gbi dgl mesaj atmadim bnde

falcı değil zaten kız neyse adının buralarda yayılmasını istemiyor grup dısına cıkmasın ismi nolur kızlar, kalsın öyle.
Isim vermedim ztn kiz kizdan elektrik alamadim yarin birine bktrcam telde memnn klrsam yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…