- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
Baktırdım baldancan, karttan anlaşılmayacak şeyler bilmiş hayret ettim.
Tarih geçti, kendibe de d2diğin olay imkansız yazdım hayırlısı olsun demiş:)
dur kız hazır işsiz kalıyorken atayım ben bu kıza bir
Selenaya baktırmıstım canım bı soru sorcam ama becermedım bır turluKime baktırdın kız?
sonra sonucu yaz kuzum merak ettim:)
Selenaya baktırmıstım canım bı soru sorcam ama becermedım bır turlu
Evet nerde acaba
Cok sagol canımcanım falın altında mesaj yazma yeri var, oraya yaz. cevap vermezse duvarına soruma cevap verir misiniz yaz, orda kesin görür:))
Günlerdir selenayı bekliyorum canım ben de başım ağrıyor artık tellweye girince bileYa telwede bilgehatun a kahve attim 2 bucuk gibi bu saat oldu hem çevrimiçi hem yorum yok,baktiran var mi daha once ya da baska falci onerisi olan telwede
Hayir sirada yok birinci siradayim zaten :/ Bakiyorum bakiyorum yorum yok beklemek bu durumda can sıkıcı oluyor.Günlerdir selenayı bekliyorum canım ben de başım ağrıyor artık tellweye girince bilebütün hevesim kaçtı yani tellwe öyle bi yer ya falcının keyfine kalıyor yorumlanma süresi
Ben de selenada dün geceden beri ikinci sıradayım canım bu gün girip bi fal bakıp benimkine bakmazsa da hiç şaşırmamHayir sirada yok birinci siradayim zaten :/ Bakiyorum bakiyorum yorum yok beklemek bu durumda can sıkıcı oluyor.
kıma atmıştın canımTam tahmin ettigim gibi buraya yazdiktan sonra yorum geldi fal icin...Berbat otesi ve samimiyetsiz bir faldi. Bundan sonra Selena disinda asla Telweye ugramam ki bugune kadar asla kotu bir yorum yapmisligim yoktur hicbir sitede...%100 neye gore almis bilemedim. Aranizda begenenler varsa saygim sonsuz, ben sahsim adina oldukca basarisiz buldum arkadaslar.
Tam tahmin ettigim gibi buraya yazdiktan sonra yorum geldi fal icin...Berbat otesi ve samimiyetsiz bir faldi. Bundan sonra Selena disinda asla Telweye ugramam ki bugune kadar asla kotu bir yorum yapmisligim yoktur hicbir sitede...%100 neye gore almis bilemedim. Aranizda begenenler varsa saygim sonsuz, ben sahsim adina oldukca basarisiz buldum arkadaslar.
Hic cikmiyor ...3 defa baktirdimMaya'nın falı çıktı ama tarih gecikebiliyor diyen biri var mı ?
kıe
kıma atmıştın canım
kıme atmıştın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?