Binnaz Abla

Ya telwede bilgehatun a kahve attim 2 bucuk gibi bu saat oldu hem çevrimiçi hem yorum yok,baktiran var mi daha once ya da baska falci onerisi olan telwede
Günlerdir selenayı bekliyorum canım ben de başım ağrıyor artık tellweye girince bile bütün hevesim kaçtı yani tellwe öyle bi yer ya falcının keyfine kalıyor yorumlanma süresi

Günlerdir selenayı bekliyorum canım ben de başım ağrıyor artık tellweye girince bile bütün hevesim kaçtı yani tellwe öyle bi yer ya falcının keyfine kalıyor yorumlanma süresi
Hayir sirada yok birinci siradayim zaten :/ Bakiyorum bakiyorum yorum yok beklemek bu durumda can sıkıcı oluyor.

Tam tahmin ettigim gibi buraya yazdiktan sonra yorum geldi fal icin...Berbat otesi ve samimiyetsiz bir faldi. Bundan sonra Selena disinda asla Telweye ugramam ki bugune kadar asla kotu bir yorum yapmisligim yoktur hicbir sitede...%100 neye gore almis bilemedim. Aranizda begenenler varsa saygim sonsuz, ben sahsim adina oldukca basarisiz buldum arkadaslar.

kıe
kıma atmıştın canım

kıme atmıştın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…