Binnaz Abla

Bende seruveni bekliyom 4 gundr hala yok dun girms cikmis fal yok

Son düzenleme:
bermuda kuzum sesin çıkmıyo hiç, iyi misin?
iyiyim bitanem sen nasılsın?artık çok fal baktırmadığım için sadece okuyorum yazdıklarınızı ama takipteyim hep

Evet nerde acaba , en son önemli bi görüşme yapacaktı yaZmıştı ..@bermuda Merak ediliyorsun ..
evet canım doğru hatırlamışsın benimkiyle aram baya bozuktu ciddi bi konuşma yapmamız gerekiyodu da onun için dua istemiştim sizden toparladık çok şükür de yazamadım araya kaynadı en son kavga falan olmuştu topikte ben de tam onun ortasında yazmak istemedim ama takipteyim sizi herkesin sevgilisiyle ya da flörtüyle arası bozuk şu sıralar bitsin artık şu venüs retrosu

Bir yolun var artık benim için bitmiştir ! Talep fazla oldukça ,kıytırık bi site iken şimdi en büyük ve tek kazananı müşterilerle dalga geçebilen bi site haline gelmiş ! Bir yolun var sahip ve Yöneticileri ; madem dolandırıcı falcılarınızı koruyorsunuz ,madem sitedeki tüm fallar Tamamıyla eğlence amaçlı ve hayal ürünü ( savunmanız batsın) ve madem çocukların değil Yetişkinlerin anlayabileceği şeyler bunlar ( insanlığınız batsın ) hayal ürünü olan sitenizden Kazandığımız onlarca gerçek para da zehir zıkkım olsun . Sizi ve bahsi geçen tüm falcılarınız şuan itibariyle hayal bile değil. Yoksunuz !

Ne oldu ay kaçırdım cnm kısaca yazarmısın??

Gerçekten çok kötü bir site sayısız fal baktiran bir müşteri olmama rağmen kolay kolay iade de istemem sezgi han diye rezalet bir yorumcuya attım iade istedim cevapları,zamanında bakmış iade yapamayız düşük yıldız verindi Yazık falan yazdım dönmediler bile.

Kızlar ve dışarıdan takip eden kamuoyu, siteler bizimle dalga geçiyor. Onlara bu fırsatı verenler biziz. Özellikle bir yolun var sitesi maillerimize verdiği cevapla 'kendiniz atıyorsunuz zorla mı attırıyoruz size' dedi. Biz belli kişiler olarak fal atmama kararı aldık. Umarım desteklersiniz. En azından fama, meryem, sema, aylin, bilgehatun adlı kişilere. Çünkü bu kişiler aynı ya da birlikte hesap yürüten kişiler. Ne gerek var kendimizi,umutlarımızı harcıyoruz. Bundan sonrası artık gerçekten herkesin kendi iradesi bile bile dalgaya alınmak isteyenimiz varsa buyrun atsın falını.

aman kuzum maaşallah
sen bizim nazar boncuğumuzsun. olsun topik karışık olsa da yaz sen. iyi habere açız bu ara

Biryolunvar edepsizlikte ve rezillikte tellweye rakip.

Bize zeka özürlü yazmışlar. Nostradamusu getirseler artık baktırmam . Müşteriyle dalga geçme gerzekliğini gösterirsen müşteriyi kaçırırsan kardeşim.

Fama, meryem, aylin meselsiyle ilgili attigimiz maile dalga gecerek cevap vermis bu guzide site. Gozumuzde kendilerini bitirdiler. Her gun fal baktiran muptelalarin oldugu bir topik burasi, bizi kaybeden kendi derdine yansin. Musteriye iyi davranmak, kacirmamak ticaretin 1 numarali prensibi, bunu bile beceremeyecek olan mental kapasiteye sahip site isletmecileri bir de bize hakaret etmisler?!!!? Yazik cidden, ozel hayatimizi guvenip yazdigimiz site buymus demek.

Son düzenleme:
BİRYOLUNVAR
daha iyi hizmet verme anlayışında değil de, ne olduğu belirsiz falcısının arkasında durup,
müşteri memnuniyeti denen kavramdan habersiz,
oturduğum yerden, gelen paraya bakarım odaklı bi düşünce.
burada yazılanlarla para kazanan bir site.
birde çok haktan hukuktan anlarmış gibi müşteri isteklerine dalga geçerek cevap veriyorlar.
ne çabuk da araştırıp buldunuz?
yazdığımız soruları, bakılan falları da okuyup eğleniyosunuzdur siz.
yazık sizin kazandığınız paraya..

Sİz kimsiniz yahu? Terbiyesizler..
Dava acılsın da bi kendinize gelin..Dün b.k tunuz bugun koktunuz..

Fal piyasasını burası döndürüyor, bir ton insan kaybettiniz.

BANa simdiye kadar hic boyle edepsizce cevap verilmedi, hatta istedigim tum iadeler yapıldı ama su yazdıklarınızı okuyunca cok sinirlendim kızlar..

Bir yolun var bitmistir benim icin..

ben çok mu geride kaldım acaba? neler oluyor bi dolandırıcılık daha mı oldu yoksa?

İYİ diyelim iyi olalım canım..Ameliyatı soruyorsan ertelendi bazı sebeplerden..gununu yazıcam yine..sen nasılsın?

evet canım ameliyatını merak ettim. gününü haber verde, iyi haberlerine dua edelim.
biz nolsun canım ya, böyle abuk işlerle uğraşıyoruz.

evet canım ameliyatını merak ettim. gününü haber verde, iyi haberlerine dua edelim.
biz nolsun canım ya, böyle abuk işlerle uğraşıyoruz.

Canımsın sagolasın

Ben de yoktum bir kac gundur, okuyunca sinirleniverdim..kimsiniz siz yav..yonetim anlamında binnazın ustune tanımıyorum..

Tum iyi falcılar oraya gecse de rahat etsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…