bugun gercekten tovbe dedim yaaa.
Günlerdir selenayı bekliyorum canım ben de başım ağrıyor artık tellweye girince bilebütün hevesim kaçtı yani tellwe öyle bi yer ya falcının keyfine kalıyor Bende serüvene artım 4gün önce hala beklemedeyım dün girmiş cıkmış hala yorum yok
Bende serüveni beklıyorum 4 gündür dün girmiş cıkmış hala yorum yok
iyiyim bitanem sen nasılsın?artık çok fal baktırmadığım için sadece okuyorum yazdıklarınızı ama takipteyim hep
evet canım doğru hatırlamışsın benimkiyle aram baya bozuktu ciddi bi konuşma yapmamız gerekiyodu da onun için dua istemiştim sizdenEvet nerde acaba, en son önemli bi görüşme yapacaktı yaZmıştı ..@bermuda Merak ediliyorsun ..
Ne oldu ay kaçırdım cnm kısaca yazarmısın??Bir yolun var artık benim için bitmiştir ! Talep fazla oldukça ,kıytırık bi site iken şimdi en büyük ve tek kazananı müşterilerle dalga geçebilen bi site haline gelmiş ! Bir yolun var sahip ve Yöneticileri ; madem dolandırıcı falcılarınızı koruyorsunuz ,madem sitedeki tüm fallar Tamamıyla eğlence amaçlı ve hayal ürünü ( savunmanız batsın) ve madem çocukların değil Yetişkinlerin anlayabileceği şeyler bunlar ( insanlığınız batsın ) hayal ürünü olan sitenizden Kazandığımız onlarca gerçek para da zehir zıkkım olsun . Sizi ve bahsi geçen tüm falcılarınız şuan itibariyle hayal bile değil. Yoksunuz !
Kim o?? Ben kaçırıyom hepfalcı değil zaten kızneyse adının buralarda yayılmasını istemiyor grup dısına cıkmasın ismi nolur kızlar, kalsın öyle.
iyiyim bitanem sen nasılsın?artık çok fal baktırmadığım için sadece okuyorum yazdıklarınızı ama takipteyim hep
evet canım doğru hatırlamışsın benimkiyle aram baya bozuktu ciddi bi konuşma yapmamız gerekiyodu da onun için dua istemiştim sizdentoparladık çok şükür de yazamadım araya kaynadı en son kavga falan olmuştu topikte ben de tam onun ortasında yazmak istemedim ama takipteyim sizi herkesin sevgilisiyle ya da flörtüyle arası bozuk şu sıralar bitsin artık şu venüs retrosu
_MedceziR_ nasılsın?
ben çok mu geride kaldım acaba? neler oluyor bi dolandırıcılık daha mı oldu yoksa?BİRYOLUNVAR
daha iyi hizmet verme anlayışında değil de, ne olduğu belirsiz falcısının arkasında durup,
müşteri memnuniyeti denen kavramdan habersiz,
oturduğum yerden, gelen paraya bakarım odaklı bi düşünce.
burada yazılanlarla para kazanan bir site.
birde çok haktan hukuktan anlarmış gibi müşteri isteklerine dalga geçerek cevap veriyorlar.
ne çabuk da araştırıp buldunuz?
yazdığımız soruları, bakılan falları da okuyup eğleniyosunuzdur siz.
yazık sizin kazandığınız paraya..
İYİ diyelim iyi olalım canım..Ameliyatı soruyorsan ertelendi bazı sebeplerden..gununu yazıcam yine..sen nasılsın?
evet canım ameliyatını merak ettim. gününü haber verde, iyi haberlerine dua edelim.
biz nolsun canım ya, böyle abuk işlerle uğraşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?