ben çok mu geride kaldım acaba? neler oluyor bi dolandırıcılık daha mı oldu yoksa?
Benim de birçok iade talebime olumlu dönüt yapmışlardır ama demek ki çirkefe de bağlayabiliyorlarmış (işlerine gelmediği zaman ) tellweleşmeye başlamıştı zaten , şimdi tam oldu. Umarım burayı okuyanlar da hür iradeleri ile bundan böyle kandırılmaya devam etmezler . Sadece bu değil hepsine tepki koymak lazım ,falcılar Dönüyor çünkü bi orda bi burda.. Sana da şimdiden geçmiş olsun canım ,ameliyatın inşdllah çok çok başarılı geçer..Sİz kimsiniz yahu? Terbiyesizler..
Dava acılsın da bi kendinize gelin..Dünkü b.k tunuz bugun koktunuz..
Fal piyasasını burası döndürüyor, bir ton insan kaybettiniz.
BANa simdiye kadar hic boyle edepsizce cevap verilmedi, hatta istedigim tum iadeler yapıldı ama su yazdıklarınızı okuyunca cok sinirlendim kızlar..
Bir yolun var bitmistir benim icin..
topluca eylülü bekliyoruzcikiyomu bari
Ben cok korkuyorum ya eylulde hicbirsey olmicak gibi geliyortopluca eylülü bekliyoruz
olmazsa napsakk acep falcılarımı bassakk paralarımızı verin diyeBen cok korkuyorum ya eylulde hicbirsey olmicak gibi geliyor
okuyunca bir yolun var'a içimden ayy g.tüümmm dedim ya siz kimsiniz de aşağılıyorsunuz? sanki size mahkum bu insanlar. sanki famadan ondan bundan iyi falcı yok piyasadaşu meryem, fama, aylin, bilgehatun.. belirsizliğini sorduk, çözüverdiler hemen 5 dk da.
ayrı kişilermiş. birde üstüne bir ton hakaret işittik.
Biryolunvar edepsizlikte ve rezillikte tellweye rakip.
Bize zeka özürlü yazmışlar. Nostradamusu getirseler artık baktırmam . Müşteriyle dalga geçme gerzekliğini gösterirsen müşteriyi kaçırırsan kardeşim.
Fama, meryem, aylin meselsiyle ilgili attigimiz maile dalga gecerek cevap vermis bu guzide site. Gozumuzde kendilerini bitirdiler. Her gun fal baktiran muptelalarin oldugu bir topik burasi, bizi kaybeden kendi derdine yansin. Musteriye iyi davranmak, kacirmamak ticaretin 1 numarali prensibi, bunu bile beceremeyecek olan mental kapasiteye sahip site isletmecileri bir de bize hakaret etmisler?!!!? Yazik cidden, ozel hayatimizi guvenip yazdigimiz site buymus demek.
Sİz kimsiniz yahu? Terbiyesizler..
Dava acılsın da bi kendinize gelin..Dün b.k tunuz bugun koktunuz..
Fal piyasasını burası döndürüyor, bir ton insan kaybettiniz.
BANa simdiye kadar hic boyle edepsizce cevap verilmedi, hatta istedigim tum iadeler yapıldı ama su yazdıklarınızı okuyunca cok sinirlendim kızlar..
Bir yolun var bitmistir benim icin..
Canim ben seni gecen sene kitap topiginde goruyodum, kac burdan, hic arkana bile bakma
Bak ben elime kitap alamiyorum bu ara
Hüma Bal - Binnazabla.comKızlarrer huma balın facebookkda takıp eden varmı?? Adı ne olarak gecıyo??
Facebook adreso yokmı dostumHüma Bal - Binnazabla.com
Canım bu linki atmayı denedim kadınlar külubunu veriyor.
olay ne kım be yazmız bızee bırı anlatsın daaYuuh ya topice daha önce baksaydim keşke famaya fal atmasaydim rezil pislikler insandan kazanıp insana saydiriyorlar bende ilk defa burada duydum o siteyi ve evet bitti benim içinde +1 diye diye biterler umarım hadsizlige tahammül etmeyelim ki turemesinler. Görüyorlardir inşallah akıl küpleri ?
Var canım verdiğim adresi yazınca çıkmıyor mu?Facebook adreso yokmı dostum
Yok tesetturlu bır kız cıkıyo omu ?? Ay bugunde kaçırırsam vallahı cıldırıcamVar canım verdiğim adresi yazınca çıkmıyor mu?
https://www.kadinlarkulubu.com/Hüma-Bal-Binnazablacom/1532298220365326?fref=tsYok tesetturlu bır kız cıkıyo omu ?? Ay bugunde kaçırırsam vallahı cıldırıcam
Halletım canım sagol :)) orada bıldırıyımu onlıne saatlerını??https://www.kadinlarkulubu.com/Hüma-Bal-Binnazablacom/1532298220365326?fref=ts
Canım linki kopyalıyorum direk buna çeviriyor uğraştım ama olmuyor Hüma-Bal-Binnazablacom yazsana arama çubuğuna
Hayır canım görmedim hiç bildirdiğini.Halletım canım sagol :)) orada bıldırıyımu onlıne saatlerını??
Ol
olay ne kım be yazmız bızee bırı anlatsın daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?