Binnaz Abla

Benim de birçok iade talebime olumlu dönüt yapmışlardır ama demek ki çirkefe de bağlayabiliyorlarmış (işlerine gelmediği zaman ) tellweleşmeye başlamıştı zaten , şimdi tam oldu. Umarım burayı okuyanlar da hür iradeleri ile bundan böyle kandırılmaya devam etmezler . Sadece bu değil hepsine tepki koymak lazım ,falcılar Dönüyor çünkü bi orda bi burda.. Sana da şimdiden geçmiş olsun canım ,ameliyatın inşdllah çok çok başarılı geçer..

şu meryem, fama, aylin, bilgehatun.. belirsizliğini sorduk, çözüverdiler hemen 5 dk da.
ayrı kişilermiş. birde üstüne bir ton hakaret işittik.
okuyunca bir yolun var'a içimden ayy g.tüümmm dedim ya siz kimsiniz de aşağılıyorsunuz? sanki size mahkum bu insanlar. sanki famadan ondan bundan iyi falcı yok piyasada umarım burdakiler de kendilerini tutup o siteye fal atmazlar da bi tarafları aşağı inmek zorunda kalır

Yuuh ya topice daha önce baksaydim keşke famaya fal atmasaydim rezil pislikler insandan kazanıp insana saydiriyorlar bende ilk defa burada duydum o siteyi ve evet bitti benim içinde +1 diye diye biterler umarım hadsizlige tahammül etmeyelim ki turemesinler. Görüyorlardir inşallah akıl küpleri ?

Kızlarrer huma balın facebookkda takıp eden varmı?? Adı ne olarak gecıyo??

Ol
olay ne kım be yazmız bızee bırı anlatsın daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…