Bilgehatun a
Dimi bana da tatlım tatlım dedi ve patladıBilge hatun eskiden dehşetti. artık o değişmiş aynı kişi değil tatlım talım diye saçmalayan biri gelmiş
onun yerine..eski Bilgehatun ciddi tarzı olan ve dedikleri çıkan biriydi..
Ankara da falcı yok boşa aramayın paranıza yazıkKızlaaaarrr Ankaradayım cafe ve falcı adı alayım...
Kızlaaaarrr Ankaradayım cafe ve falcı adı alayım...
Ben Ece Duru'yu beğendim an da iyi falı da uzundu.kızlar falalemde gizem hatun ya da ece duru ya baktıran var mı nasıllar merak ettim
dedikleri cıktımı peki?Ben Ece Duru'yu beğendim an da iyi falı da uzundu.
hangi falcıları onerirsin?kimlere baktırdın??kızlar falalemde gizem hatun ya da ece duru ya baktıran var mı nasıllar merak ettim
Dedikleri çıkar mı bilmiyorum çünkü en fazla 10 gün olmuştur baktıralı.dedikleri cıktımı peki?
hmm peki tatlımDedikleri çıkar mı bilmiyorum çünkü en fazla 10 gün olmuştur baktıralı.
benim elimde 50 tl var ama maalesef kredi kartı bnka hesabı faturalı hat yok nasıl fal baktırabilirm online fal??içimden gizem hatuna atmak geldi birden daha cvp gelmeden sizden.onu bekliyorum şimdi bakalım nasıl :/
Bakınca falınıza yorum yapar mısınız ben de merak ediyorum onu :)içimden gizem hatuna atmak geldi birden daha cvp gelmeden sizden.onu bekliyorum şimdi bakalım nasıl :/
ilkay nasıl bakıyo??Ilkay gur e fal atmistim soruma cvp veemedi hala ya ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?