Binnaz Abla

hangi falcıları onerirsin?kimlere baktırdın??
Bakınca falınıza yorum yapar mısınız ben de merak ediyorum onu :)

Falım geldi bu kadar beklemiyordum geçmişimi okudu resmen şok oldum gerçekten çok ilginç nokta atışları oldu gelecek için soylediklerinden en kısa vade 2 ay eğer çıkarsa yazarım yine burdan çok memnun kaldım geçmiş ve anı bilmesinden şaşırdım da açıkçası beklentim yüksek değildi

Ben taaa haziranın ilk günleri baktirmistim ona hiçbir şey bilememisti durum berbatti ve dedigi hiçbir şey de olmadi o kadar paraya yazık. Sen beğendin mi?
Bnm ilk fali ciktgi icin 2.yi attim cnm tarihleri tutruyor ayni zamani verdi oda

Bnm ilk fali ciktgi icin 2.yi attim cnm tarihleri tutruyor ayni zamani verdi oda
Valla canım ben bilgi vermeniştim sadece x ile ayrıyız neler olacak demiştim bana kızmıştı ben ne bileyim eşin mi sevgilin mi ayrıldığın biri mi diye eee bunlari ben söylersem falın ne anlamı var? Sonra fala baktı haziran için tarih verdi iş de aşk da tek kelimesi çıkmadı durumu da hiç bilemedi. Kişiden kişiye değişiyor diyeceğim ama bilgi verdikten sonra herkes sallar birşeyler.

Bende ole baktiririm hep ayriyiz dedim ne zmn bariscaz.hayatindaki kizi soylemedi.onun disinda iyiydi.selenaya attim tekrar.ben

Aa donetella o yaptığım alıntı senin iletin değil mi selenaya tekrar fal atan ama turuncunun ismi çıktı

Çok kolay kolay baktırdığım fallarda anında yorum yapmam arkadaşlar ama Yiğit'e baktırdım süperdi gerçekten şimdiye kadar baktırdığım falcıların en iyisi.

Kızlar bana anı çok iyi bilen biri lazım. Gelecek önemli değil. Bu açıdan yiğite baktırıp beğenmeyen, an ve geçmişi kötü yorumladı diyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…