- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
Hatta TL yükleyip mobil odeme yapabilirsinizbenim elimde 50 tl var ama maalesef kredi kartı bnka hesabı faturalı hat yok nasıl fal baktırabilirm online fal??
Ben taaa haziranın ilk günleri baktirmistim ona hiçbir şey bilememisti durum berbatti ve dedigi hiçbir şey de olmadi o kadar paraya yazık. Sen beğendin mi?Ilkay gur e fal atmistim soruma cvp veemedi hala ya ufff
acıkcası bn ona baktırmyı düsünüyordum cogu kisi onu övmüs hepBen taaa haziranın ilk günleri baktirmistim ona hiçbir şey bilememisti durum berbatti ve dedigi hiçbir şey de olmadi o kadar paraya yazık. Sen beğendin mi?
hangi falcıları onerirsin?kimlere baktırdın??
Bakınca falınıza yorum yapar mısınız ben de merak ediyorum onu :)
Bnm ilk fali ciktgi icin 2.yi attim cnm tarihleri tutruyor ayni zamani verdi odaBen taaa haziranın ilk günleri baktirmistim ona hiçbir şey bilememisti durum berbatti ve dedigi hiçbir şey de olmadi o kadar paraya yazık. Sen beğendin mi?
ya benim 50 tlm var ama ne kredi kartım ne bnka hesabm payball hesabm ne de faturalı hattım var ben bu ilkay hanım a nasıl baktıracagmBnm ilk fali ciktgi icin 2.yi attim cnm tarihleri tutruyor ayni zamani verdi oda
Valla canım ben bilgi vermeniştim sadece x ile ayrıyız neler olacak demiştim bana kızmıştı ben ne bileyim eşin mi sevgilin mi ayrıldığın biri mi diye eee bunlari ben söylersem falın ne anlamı var? Sonra fala baktı haziran için tarih verdi iş de aşk da tek kelimesi çıkmadı durumu da hiç bilemedi. Kişiden kişiye değişiyor diyeceğim ama bilgi verdikten sonra herkes sallar birşeyler.Bnm ilk fali ciktgi icin 2.yi attim cnm tarihleri tutruyor ayni zamani verdi oda
Bende ole baktiririm hep ayriyiz dedim ne zmn bariscaz.hayatindaki kizi soylemedi.onun disinda iyiydi.selenaya attim tekrar.benValla canım ben bilgi vermeniştim sadece x ile ayrıyız neler olacak demiştim bana kızmıştı ben ne bileyim eşin mi sevgilin mi ayrıldığın biri mi diye eee bunlari ben söylersem falın ne anlamı var? Sonra fala baktı haziran için tarih verdi iş de aşk da tek kelimesi çıkmadı durumu da hiç bilemedi. Kişiden kişiye değişiyor diyeceğim ama bilgi verdikten sonra herkes sallar birşeyler.
iyi bakalım Selena istikrarlı olacak mı zaman konusundaBende ole baktiririm hep ayriyiz dedim ne zmn bariscaz.hayatindaki kizi soylemedi.onun disinda iyiydi.selenaya attim tekrar.ben
Olsun kuzum farketmezAa donetella o yaptığım alıntı senin iletin değil mi selenaya tekrar fal atan ama turuncunun ismi çıktı
Yiğite nasıl baktırıyoruz canımÇok kolay kolay baktırdığım fallarda anında yorum yapmam arkadaşlar ama Yiğit'e baktırdım süperdi gerçekten şimdiye kadar baktırdığım falcıların en iyisi.
Kızlar bana anı çok iyi bilen biri lazım. Gelecek önemli değil. Bu açıdan yiğite baktırıp beğenmeyen, an ve geçmişi kötü yorumladı diyen var mı?
Kesinlikle didemKızlar bana anı çok iyi bilen biri lazım. Gelecek önemli değil. Bu açıdan yiğite baktırıp beğenmeyen, an ve geçmişi kötü yorumladı diyen var mı?
Gelecege takılmayacaksan didem derim..yigit te basarılı ama didem bir tık onde benim icin.
Kesinlikle didem
Isim veriyor direk daha ne olsunGeleceği boşverdim artık. Onu tutturabilen yok zaten. Didemi bir tık öne taşıyan ne? Yani daha fazla mı nokta atışı vardı yiğite göre?
Dideme biraz zor ulaşılıyor sanırım
Geleceği boşverdim artık. Onu tutturabilen yok zaten. Didemi bir tık öne taşıyan ne? Yani daha fazla mı nokta atışı vardı yiğite göre?
Dideme biraz zor ulaşılıyor sanırım
dideme nasıl ulasırım??Isim veriyor direk daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?