Binnaz Abla

didem bana isim veremedi ama mesela zehra ve yiğit bana yuhh artık dedirtti. ayrıca bence bu konu didemi bi adım öne taşımıyor. ama gelecekle alakalı bişey çıktıysa eyvallah

didem bana isim veremedi ama mesela zehra ve yiğit bana yuhh artık dedirtti. ayrıca bence bu konu didemi bi adım öne taşımıyor. ama gelecekle alakalı bişey çıktıysa eyvallah

Zehra da bende çok başarısızdı, ne yapıcaz şimdi?

Sadece isim vermesi değil, anı ve yaşananları bilmesiyle ilgili benim için bir adım önde..Kendi falım için konuşuyorum..

Arkadaş isim istemiş verdik, enerjisi uyar uymaz bilemeyiz..

cnm Soylemezsin sende alninda yazmiyoya kk diye
Numarayı nerden aldın diye soracak galiba :) ya ben Eylül den önce baktırmam zaten biliyorsun bekleyeceğim artık da bu telde fal baktırırken ödemeyi havale mi yapıyoruz kalk postaneye bankaya git falan mı oluyor? Biraz üşengecim de

isim vermesi tanıdığın kişinin ismini mi veriyor yoksa sonradan tanışacağın hayatına girecek kişinin mi? Bir kere başıma gelmişti taksim de bir kadin 3 ay öncesinden sen x diye biriyle olacaksın dedi hiç inanmadim güldüm sonra oldu ama o falcıyı kaybettim.

Odemeyi pesin almiyo..erkek arkadasinin ismini canim bakimda cikan kisiyi

Eylulde patlarlarsa baktirmaninda anlami kalmiyor benimki patlicak o yonde

Yok ben biri için baktırmıştım, onun ismini verdi direkt..

Eylulde patlarlarsa baktirmaninda anlami kalmiyor benimki patlicak o yonde
O da doğru patlarsa. Ben önemli biri olmadıkça hayatımda baktırmıyorum zaten fal öyle çok belki yılda 2 falan. Kimse yokken bakılan fallar hep aynı çünkü zaten yok yeni biri işte eskiden de biri seni düşünüyor fasa fiso.

valla ben bu ay 5 kişiye fal baktırdım. birbirinden bağımsız kişiler ama nasıl oluyorsa hepsi an ve gelecek için aynı şeyi söylediler. ne eylülmüş ya. birde çıkmazsa hüsrana bak
Retro Eylül'de bitiyor diye mi acaba ya benim de öyle ama asıl retro içersinde eskilerin dönmesi yenilerin gitmesi gerekiyordu bu nasıl iş ben de anlamadım

Şu yiğiti aşırı merak ettim. Aranızda özelden bana numarasını gönderebilecek olan var mı :) tabi birkaç soru sorabilirim arkasından yiğitle ilgili

benim elimde 50 tl var ama maalesef kredi kartı bnka hesabı faturalı hat yok nasıl fal baktırabilirm online fal??

Kontor yükleyin 50 TL'lik onunla mobil ödeme yaparsınız. Ya da çevrenizden kredi kartı-banka hesabı olan biri varsa ona rica edersiniz siz nakit verirsiniz o yapar ödemeyi, ama siteden baktıracaksanız en mantıklısı mobil ödeme bence.

Kontor yükleyin 50 TL'lik onunla mobil ödeme yaparsınız.
peki hangi falcıyı öneririsn kimlere baktırdın ben 3-4 kisiye baktırdım ama onları begenmedm.deneyecegm kisi listesnde ünlü isimler var ilkay gür,selena,bilge özdogru,meryem,hüma bal hangsi iyi veya bnlardan baska ii v arsa kim daha iyiyse söyler misin? bosa param gitsn istemiyorm embe tablo cizilmesin olmayacak bisey icin binnavablada bana hep öyle yptılar da ece gülen ve umut ısık tamamn patladı givem sitare de bi iki dedigi cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…