Binnaz Abla

Açıkcası ben çok sık fal baktırmıyorum, ama seviyorum buradaki muhabbetleri takip etmeyi. Benim öncelik sıramda Selena bulunuyor, çok övüyordu kızlar ama gece 12de yakalamak lazım günlük fal kotası dolu ne zaman baksam. İlkay Gür'e yıldızname baktırmıştım 1-1,5 sene önce, tahlilleri çok iyiydi benimle ilgili ama geleceği hatırlamıyorum kayıt da eski bilgisayarımda kaldı. Bence Selena'yı dene canım.

peki canım

selena su falında mı ii

selena su falında mı ii

Evet öyle diyorlardı, ama eğer bir anda çok para vermek istemiyorum deneyeyim bi diyorsan kelebek falını bile deneyebilirsin (7 TL) kelebekte bile çok şey bildi nerdeyse sudaki gibi diyordu kızlar. Ben bi yakalarsam önce kelebek sonra su falı atmayı düşünüyorum çünkü aslında fallık bi durumum, net bir merakım yok anımla ilgili.

ben hoslandıgmla ilgili ne olacagnı ögrenemk icin istiyorum

ben hoslandıgmla ilgili ne olacagnı ögrenemk icin istiyorum

Evet genelde fal baktırırken bu durumları merak ediyoruz zaten:)

Su falı baktır bence yakalarsan, doğum tarihi de versen iyi olur sanırım. Selena'yı hem bulması zor, hem de biraz geç bakıyor sanırım, ama kızlar genelde beklediğime değdi diyorlardı. Yarın bi kovala derim ben. Hayırlısı olur umarım senin için.

umarım canım

Su zaman olayinin tutmadiginin bir diger kaniti bende kizlar. Herkes temmuz dedi. Temmuz biteli gunler oluyor. Tekrar fal atiyorm hala tik yok diye. Simdiden agustos dediler. Aman cksnda ne zaman olursa olsun diyor insan bir tek nesibe 3-6 ay arasi uzun bir donem olucak dedi. Su nesibe cidden cok hisli hatuna benziyor insallah cikiyordur fallari. Birde selena bende su aralr ckmiyor. Surekli ona baktirinca enerjimiz sasti sanrm

slm kızlar telwede sımdıye kadar selena bınnaz asmaraya baktırdım 3 de guzel ama selanın dedıklerı cıktı bana dıgerlerınkını yenı baktırdım bu arada selenaya bır fal yolluyorsun 5 gunde bakıyor ve beklemekten yoruluyorsun soru soruyorsun onada zor cvp verıyor bu hos olmuyor ozaman bırde 20 tl fal ıcın 50 tl kredı cekılıyor onuda anlamıs degılım bu nasıl bır uygulama

Evet aynen birde şu var 3 tl kalıyor hesabında mesela 15 tl lık fal baktıracam 12 tl yükleyemiyorum en az 30 tl yüklemek zorunda kalınıyor sadece bu konuda fal sepeti iyi.

Kızlaaaaaaarrrrr yıllardır annemin evde kedi fikrine sıcak bakmasını bekliyorduk. Bugün oldu. Minnoş bir kediyi sahiplendim. Daha 2 aylık teyzeleri. Koştum hemen sizle paylaşayım dedim, anne oldum

Konuya uygun mesaj olarak: Kedi sahipleneceğimi bilen falcı, tabiki yok

hahahahahha ya baldannn =)) yerımm ben onu ohhhh hayırlı ugurlu olsun sımdı butun stresını alır o senın

Baldankabak hoşgelmiş yeni üyeniz

Merhabalar herkese,

Geçen akşam bizim burada çok methedilen bir tarot bakan bayana gittim, aşk hayatı için kesinlikle ideal fakat ben hüsrana uğradım kendi adıma. Artık dısarıda gidecegimi sanmıyorum birkaç isim dışında :/

Son yazılanlara göre Gizem Hatun'u ve Ece Duru yu merak ettim. Tellwe de hala 20 kredim var, ne yapsam bilemedim.

Bir de yiğit hemen bakıyor mu yani aradığım zaman bakıyor mu nasıl oluyor o iş, biri sevabına anlatıversin :)

Canım yıgıt hemen bakmıyor,yanı bıraz arayıp zorlaman gerekıyor,benım soyle oldu gece yazdım yarın sıze fal baktırmak

ıstıyorum dıye tamam dedı yarın 1 de parayı yatırıp haber ederım dedım,sonraa 1 dekı saat 6 oldu,6dan 10 oldu hata bırısı

cıkıp yıgıt hasta bakamıycakmıs su anda dedı fırcaladım ondan sonra 12 oldu oyle dusun cıldırdım 100 kere aramısımdır

heralde bıraz sorumsuz o konuda hatta ben sınırlenıp bune bılıcek kı boyle davranan adam dedım ama anda mukemmel

bence, ayrıca yıgıtın soyledıgı bır olayda oldu onu soylıyım kotu bısey ama bu falcılar burda adları gectıkce popoları

kalkıyor o aramalarda ondan adam bılıyor kendıne baktırcaklar ıllakı sınır bozucu bır durum bunuda duzeltır ınsallah !

anladım canım, sabır cekip bu işe başlamak lazım yani :)
Gerçi onlar içinde belki de durum çok kolay değildir ama bizlerde baktıran olarak elbette ki sabırsızlanıyoruz kendimizi verilen saate şartlıyoruz ve haliyle ızdırap oluyor o fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…