bende ne anı ne de geleceği bilememişti yiğit. konuşma olarak iyi hoş tatlı bir insan ama fal konusunda maalesef.Baldankabak hoşgelmiş yeni üyeniz
Merhabalar herkese,
Geçen akşam bizim burada çok methedilen bir tarot bakan bayana gittim, aşk hayatı için kesinlikle ideal fakat ben hüsrana uğradım kendi adıma. Artık dısarıda gidecegimi sanmıyorum birkaç isim dışında :/
Son yazılanlara göre Gizem Hatun'u ve Ece Duru yu merak ettim. Tellwe de hala 20 kredim var, ne yapsam bilemedim.
Bir de yiğit hemen bakıyor mu yani aradığım zaman bakıyor mu nasıl oluyor o iş, biri sevabına anlatıversin :)
Kahve falı mi arkadaşlar bahsedilen Tarot mu telefonla mi oluyor para işi nasıl oluyor yiğit bey in soruyorum azıcık bilgilendirimisinizanladım canım, sabır cekip bu işe başlamak lazım yani :)
Gerçi onlar içinde belki de durum çok kolay değildir ama bizlerde baktıran olarak elbette ki sabırsızlanıyoruz kendimizi verilen saate şartlıyoruz ve haliyle ızdırap oluyor o fal
Ben Yiğit'ten gün istedim 1 hafta önce ve aynı gün baktı dediğin gibi canım an da geçmişte müthişti şu ana kadar fal sitelerine baktırmama kararı aldım 2 orda ki fala vereceğime Yiğit'e baktırırım daha iyi zaten fal siteleri de yazılı fala 30 tl oldu artık bari sesli yapın o paraya demiCanım yıgıt hemen bakmıyor,yanı bıraz arayıp zorlaman gerekıyor,benım soyle oldu gece yazdım yarın sıze fal baktırmak
ıstıyorum dıye tamam dedı yarın 1 de parayı yatırıp haber ederım dedım,sonraa 1 dekı saat 6 oldu,6dan 10 oldu hata bırısı
cıkıp yıgıt hasta bakamıycakmıs su anda dedı fırcaladım ondan sonra 12 oldu oyle dusun cıldırdım 100 kere aramısımdır
heralde bıraz sorumsuz o konuda hatta ben sınırlenıp bune bılıcek kı boyle davranan adam dedım ama anda mukemmel
bence, ayrıca yıgıtın soyledıgı bır olayda oldu onu soylıyım kotu bısey amabu falcılar burda adları gectıkce popoları
kalkıyor o aramalarda ondan adam bılıyor kendıne baktırcaklar ıllakı sınır bozucu bır durum bunuda duzeltır ınsallah !
selena bende de çıkmadı. daha doğrusu falcıların hiçbiri bende çıkmadı. selena, burak, yiğit, elmira, izmir den selim, saraylı hanım, naira şuman, bilgehatun, fama, hüma bal ... bunlar aklıma gelenler. maalesef hiçbiri bilemedi. artık baktırmıyorumda tavsiye de etmiyorum.Su zaman olayinin tutmadiginin bir diger kaniti bende kizlar. Herkes temmuz dedi. Temmuz biteli gunler oluyor. Tekrar fal atiyorm hala tik yok diye. Simdiden agustos dediler. Aman cksnda ne zaman olursa olsun diyor insanbir tek nesibe 3-6 ay arasi uzun bir donem olucak dedi. Su nesibe cidden cok hisli hatuna benziyor insallah cikiyordur fallari. Birde selena bende su aralr ckmiyor. Surekli ona baktirinca enerjimiz sasti sanrm
Nesibe ve Selena hangi sitedeselena bende de çıkmadı. daha doğrusu falcıların hiçbiri bende çıkmadı. selena, burak, yiğit, elmira, izmir den selim, saraylı hanım, naira şuman, bilgehatun, fama, hüma bal ... bunlar aklıma gelenler. maalesef hiçbiri bilemedi. artık baktırmıyorumda tavsiye de etmiyorum.
nesibe fal sepetınde selena telwe deNesibe ve Selena hangi sitede
Ben binnaz abla dan baktırdim ama bilmiyorum fena değillernesibe fal sepetınde selena telwe de
eskiden ordadır nesibe bilemiyorum ama suan dedigm sitedelerBen binnaz abla dan baktırdim ama bilmiyorum fena değiller
Yok ben dün baktırdim da binnaz abla dan emre dince ilginç bir yorumdueskiden ordadır nesibe bilemiyorum ama suan dedigm sitedeler
hmm binnazdan umut ısık ve ece gülen e baktırma atıyolarYok ben dün baktırdim da binnaz abla dan emre dince ilginç bir yorumdu
Banada aksine kendi mesaj atmisti bakicazmi diye parayi sormadan yatrmdgm icin yok demistim musterinin pesindwn kosan falci profili gibi geldi baktrmadim bendeCanım yıgıt hemen bakmıyor,yanı bıraz arayıp zorlaman gerekıyor,benım soyle oldu gece yazdım yarın sıze fal baktırmak
ıstıyorum dıye tamam dedı yarın 1 de parayı yatırıp haber ederım dedım,sonraa 1 dekı saat 6 oldu,6dan 10 oldu hata bırısı
cıkıp yıgıt hasta bakamıycakmıs su anda dedı fırcaladım ondan sonra 12 oldu oyle dusun cıldırdım 100 kere aramısımdır
heralde bıraz sorumsuz o konuda hatta ben sınırlenıp bune bılıcek kı boyle davranan adam dedım ama anda mukemmel
bence, ayrıca yıgıtın soyledıgı bır olayda oldu onu soylıyım kotu bısey amabu falcılar burda adları gectıkce popoları
kalkıyor o aramalarda ondan adam bılıyor kendıne baktırcaklar ıllakı sınır bozucu bır durum bunuda duzeltır ınsallah !
Yiğit bey nerde bakıyorum acabaBanada aksine kendi mesaj atmisti bakicazmi diye parayi sormadan yatrmdgm icin yok demistim musterinin pesindwn kosan falci profili gibi geldi baktrmadim bende
telde bakıyo oYiğit bey nerde bakıyorum acaba
Numarasini bana da yollarmisiniztelde bakıyo o
ben sildim nosunuNumarasini bana da yollarmisiniz
galiba banaydı lafınahahahahah kızlar kim gelmiş yine yaaaaa
Olumsuz bir durum mu olduben sildim nosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?