Binnaz Abla

bende ne anı ne de geleceği bilememişti yiğit. konuşma olarak iyi hoş tatlı bir insan ama fal konusunda maalesef.

Kahve falı mi arkadaşlar bahsedilen Tarot mu telefonla mi oluyor para işi nasıl oluyor yiğit bey in soruyorum azıcık bilgilendirimisiniz

Ben Yiğit'ten gün istedim 1 hafta önce ve aynı gün baktı dediğin gibi canım an da geçmişte müthişti şu ana kadar fal sitelerine baktırmama kararı aldım 2 orda ki fala vereceğime Yiğit'e baktırırım daha iyi zaten fal siteleri de yazılı fala 30 tl oldu artık bari sesli yapın o paraya demi

selena bende de çıkmadı. daha doğrusu falcıların hiçbiri bende çıkmadı. selena, burak, yiğit, elmira, izmir den selim, saraylı hanım, naira şuman, bilgehatun, fama, hüma bal ... bunlar aklıma gelenler. maalesef hiçbiri bilemedi. artık baktırmıyorumda tavsiye de etmiyorum.

Nesibe ve Selena hangi sitede

Banada aksine kendi mesaj atmisti bakicazmi diye parayi sormadan yatrmdgm icin yok demistim musterinin pesindwn kosan falci profili gibi geldi baktrmadim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…