Yok ben yiğit beyle alakali sandım oksenlik degil tatlımaslankralice adlı kisiyle bisey oldu
he yok baktırmayacagm ıcın sildim nosunuYok ben yiğit beyle alakali sandım ok
Ben nerden bulabilirim ve telefondan ne falı bakıyor acaba hiç bilmiyorum bu telde fal olaylarinihe yok baktırmayacagm ıcın sildim nosunu
burda bilenler var onlara sor canımBen nerden bulabilirim ve telefondan ne falı bakıyor acaba hiç bilmiyorum bu telde fal olaylarini
niye üzerine alındın ki?????galiba banaydı lafın
bi ara forumda herkes bana takıktı ya ondan canım kusura bakma ama bazen alınganlıgım tutuyo isteniye üzerine alındın ki?????
benim 50 tlm var elimde kontor atıcam ama kime bktırcm bilmiyorm bana öneri verinB BayanHicKimse naptın canım baktırdınmı:)
ben baktırmadım bilmiyorumbenim 50 tlm var elimde kontor atıcam ama kime bktırcm bilmiyorm bana öneri verin
ilkay gür,nesibe,selena,melih bey,meryem,aylin,fama,destina,bilge özdogru bunlardan hangisi iyi ayrıca destina nerde?
burda en cok övülen kim? he bide hüma bal var diyorlarben baktırmadım bilmiyorum
burda en cok övülen kim? he bide hüma bal var diyorlar
hmm ya anlamadgm bisi var biri diyo git baktır biri o kötü diyo en iyisi bi topik ben acıyımkonuyu okursanız belki öğrenirseniz.
benim bu topikle bir alakam yok. soru falan sormayın yani :)
benim 50 tlm var elimde kontor atıcam ama kime bktırcm bilmiyorm bana öneri verin
ilkay gür,nesibe,selena,melih bey,meryem,aylin,fama,destina,bilge özdogru bunlardan hangisi iyi ayrıca destina nerde?
hüma bal baya başarılı benceburda en cok övülen kim? he bide hüma bal var diyorlar
peki canm kontorlü telim var kontor atıp denerimhüma bal diyorum fama da fena değil
hüma bal baya başarılı bence
vallaha hic blmiyorum bu arada hüma bal a ne bilgiler veriyoruzkızlar seruvene kıtap falı gönderdim 5 gün önce durumu uzakta gözüküyor kac günde bakıyor ortalama kitap falına bilgisi olan var mı
normal katina bakıyorvallaha hic blmiyorum bu arada hüma bal a ne bilgiler veriyoruz
anladm ne blgisi istiyor orada?normal katina bakıyor
Baktirdim canim, o gun yazdim sonucu sen yoktunB BayanHicKimse naptın canım baktırdınmı:)
Baktirdim canim, o gun yazdim sonucu sen yoktun
Cok olumlu seyler soyledi. Ozellikle is hayatimla ilgili bekledigim bi habere israrla olcak diyor bakalim. Esimle ufak bi meseleden kavga etmistik onu bildi. İkimizin hatasi sonucu oldugunu da soyledi, aynen de oylebi de bizim evlilik cok kiskaniliyormus dikkat et dedi. İlahi bir guc beni koruyormus kotuluklerden. İs hayatim hakkinda soyledigi cikacak mi bakalim, ayin ondordunu bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?