- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
iyiymiş. neyse kanıma girme baktırmicamBaktirdim canim, o gun yazdim sonucu sen yoktun
Cok olumlu seyler soyledi. Ozellikle is hayatimla ilgili bekledigim bi habere israrla olcak diyor bakalim. Esimle ufak bi meseleden kavga etmistik onu bildi. İkimizin hatasi sonucu oldugunu da soyledi, aynen de oylebi de bizim evlilik cok kiskaniliyormus dikkat et dedi. İlahi bir guc beni koruyormus kotuluklerden. İs hayatim hakkinda soyledigi cikacak mi bakalim, ayin ondordunu bekliyorum.
Binnaz ablada bestem yildirim. Ama tamamen tesadufen attim ona. Siteye girdim, ilk gozume carpana attim.kim canım
hüma nasıl? memnun kaldın mı??Geçti hayatım. Hiç fal hevesin kalmadı,dün binnazdaki son puanımla hümaya attım. Zaten açılmışım iyice param da yok. Benden geçti artıkSeni bir hevesli gördüm ama baktırmayı mı düşünüyorsun
cnm bana 4 gun sonra bakti.. sen tut bi sure daha cekmekızlar seruvene kıtap falı gönderdim 5 gün önce durumu uzakta gözüküyor kac günde bakıyor ortalama kitap falına bilgisi olan var mı
Geçti hayatım. Hiç fal hevesin kalmadı,dün binnazdaki son puanımla hümaya attım. Zaten açılmışım iyice param da yok. Benden geçti artıkSeni bir hevesli gördüm ama baktırmayı mı düşünüyorsun
Geçti hayatım. Hiç fal hevesin kalmadı,dün binnazdaki son puanımla hümaya attım. Zaten açılmışım iyice param da yok. Benden geçti artıkSeni bir hevesli gördüm ama baktırmayı mı düşünüyorsun
baldan huma ıyımıydı ? ve saat kacta yakaladın ?
Valla bi içimden geçiyor ama bakalım
valla bence akışına bırak hiç kafanı karıstırma derim baktırdıklarımız noldu ki sankiBu arada var mı kız bir gelişme, ses çıktı mı seninkinden ?
Aynen aynennnnYok canım bizim geri dönüş imkansız. En son yaptığı karaktersizlikten sonra yollarıma gül dökse umrum olmaz. Tek dileğim bu yaptıkları için her zaman pişman olması.
bilsem söylerim tatlımm inan kiKızlaaar bana acil telefonda konuşurken konuşmayı kaydeden program söyler misiniz iphone için? Yiğiti arayacağım da :)
2 app ta işe yarargörünüyorbilsem söylerim tatlımm inan ki
2 app ta işe yarar görünüyor, ben denemedimKızlaaar bana acil telefonda konuşurken konuşmayı kaydeden program söyler misiniz iphone için? Yiğiti arayacağım da :)
Ben adim kadar eminim pisman olacak. Mayalarinda var is isten gectikten sonra pismanlik. Bence hic arama yigiti. Bos yere kafan karisicak, git 50 liraya mutlu olacagin bir sey yap hayatim.Yok canım bizim geri dönüş imkansız. En son yaptığı karaktersizlikten sonra yollarıma gül dökse umrum olmaz. Tek dileğim bu yaptıkları için her zaman pişman olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?