Binnaz Abla

iyiymiş. neyse kanıma girme baktırmicam

valla bence akışına bırak hiç kafanı karıstırma derim baktırdıklarımız noldu ki sanki Bu arada var mı kız bir gelişme, ses çıktı mı seninkinden ?

Yok canım bizim geri dönüş imkansız. En son yaptığı karaktersizlikten sonra yollarıma gül dökse umrum olmaz. Tek dileğim bu yaptıkları için her zaman pişman olması.

Kızlaaar bana acil telefonda konuşurken konuşmayı kaydeden program söyler misiniz iphone için? Yiğiti arayacağım da :)

Yok canım bizim geri dönüş imkansız. En son yaptığı karaktersizlikten sonra yollarıma gül dökse umrum olmaz. Tek dileğim bu yaptıkları için her zaman pişman olması.
Ben adim kadar eminim pisman olacak. Mayalarinda var is isten gectikten sonra pismanlik. Bence hic arama yigiti. Bos yere kafan karisicak, git 50 liraya mutlu olacagin bir sey yap hayatim.

Ya aynen :/ millete para verecegimize biz burda birbirimize baksak hep daha hesapli hem daha realist olur nesibenin falida kesmedi beni girdap gibi icine cekiyor bu fal olayi baktirmadan duramiyorm artk fallarn cikicaginada inanmiyorm nedense. Sanki hepsi patladi simdiden yani. Baktirsamda bisi degiymiycek. Ciksada artk sordugum sorularin kisilerin tadi kacti gibi geliyor. Da genede tutamiyorum kendimi baktirmamak icin. Siyirdim sanrm iyice

Kızlar, fal krizim gelince şöyle bir yöntemim var. Kaydettiğim eski falları okuyorum. Ooooo neler demişler, ne vaadler, ne tarihler... Sonra n'olmuş? Hiç bi şey. Atmış tutamamışlar... Yeni faldan vazgeçiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…