- 5 Ağustos 2015
- 386
- 1.234
- 33
Medyum su yamani denedim yenilerdenYeni keşif var mı çakallar :)
Medyum su yamani denedim yenilerden
Iyimi kotumu bende anlamadim gelecek odakli cok degisik biriGördüm ama nedense aklıma düşmedi . Sen beğendin mi kız :)
slm kızlar telwede sımdıye kadar selena bınnaz asmaraya baktırdım 3 de guzel ama selanın dedıklerı cıktı bana dıgerlerınkını yenı baktırdım bu arada selenaya bır fal yolluyorsun 5 gunde bakıyor ve beklemekten yoruluyorsun soru soruyorsun onada zor cvp verıyor bu hos olmuyor ozaman bırde 20 tl fal ıcın 50 tl kredı cekılıyor onuda anlamıs degılım bu nasıl bır uygulama
ilkay gür nasıl??bir yolun var emine nasıl kızlar
cıkınca falı haberdar et canımmSelam kızlar binnazda hülya demire iskambil baktıran var mı fiyatı da uygun 5 tl.yorumları da iyi.
orda en ii falcı kim ben 3 kisiye baktırdm umut ıısk ece gülen ve giem sitare umut ile ece salamasyon giem bi iki dediigi tam olmasada cıktı gibiCanım ben baktırmadım duvarına baktım iyi yorumlar yapılmış hakkında baktırsam mı diye düşünüyorum.bugüne kadar kahve ve tarot baktırdım iskambil falını hiç denemedim.
ya yiğitin numarasını bana da veriri misin nasıl bakıyo falı bideKızlaaar bana acil telefonda konuşurken konuşmayı kaydeden program söyler misiniz iphone için? Yiğiti arayacağım da :)
peki ne kdara bakıyo gelecek ile ilgli cıktımı bise??Canım ben binnazda melek yıldıza tarot baktırdım iyidir ona baktır derim kadın resmen benim içimi okudu.
tamm canımben baktırdığımda 20 ydi canım şimdi ne kadar bilmiyorum aşkla ilgili dediği şey çıkmıştı.AmA fal bu bana çıkar sana çıkmaz.Ama geçmişi şimdiki durumu bir de dediği şey çıkmıştı istersen baktır.
banada gönderri misinTelefonunu yolluyorum özelden sana canım.
Kim oben baktırdığımda 20 ydi canım şimdi ne kadar bilmiyorum aşkla ilgili dediği şey çıkmıştı.AmA fal bu bana çıkar sana çıkmaz.Ama geçmişi şimdiki durumu bir de dediği şey çıkmıştı istersen baktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?