Binnaz Abla

Merhaba kızlar benim online değil ama bakırköyde ve taksimde baktırdığım fallar çıktı.Biri mandal cafe toprak diğeri ise taksim majestik cafe sedat.Toprak bana işle ilgili konuşma ve yazı ile alakalı bir iş sekreterlik yapıcaksın 1 ay içersinde ya tekstil ya da bir inşaat firması olacak dedi cidden bu hafta ikisindedn de olumlu haber geldi o kadar işsizlikten sonra.Pazrtesi tekstil firmasında sekreterlik yapıcam.Diğeri de sedatın dediği birşey bana 2 hafta içinde ayak parmağınla ilgili birşey yaşıyacaksın dedi .2 hafta sonra denizden çıktıktan sonra ayak başparmağım kesildi kumdaki camdan dolayı.Keşke aşkla ilgili dediği şeylerde çıksa da hem toprak hem de sedat bir ilişkin olmuş ama geri dönüş olcak dedi ahh nerde o günler.

Selena'ya fal bakarken ne kadar bilgi veriyor ya da sorunuzu ne kadar detaylı soruyorsunuz?

Selam kızlar binnazda hülya demire iskambil baktıran var mı fiyatı da uygun 5 tl.yorumları da iyi.

Canım ben baktırmadım duvarına baktım iyi yorumlar yapılmış hakkında baktırsam mı diye düşünüyorum.bugüne kadar kahve ve tarot baktırdım iskambil falını hiç denemedim.

Canım ben baktırmadım duvarına baktım iyi yorumlar yapılmış hakkında baktırsam mı diye düşünüyorum.bugüne kadar kahve ve tarot baktırdım iskambil falını hiç denemedim.
orda en ii falcı kim ben 3 kisiye baktırdm umut ıısk ece gülen ve giem sitare umut ile ece salamasyon giem bi iki dediigi tam olmasada cıktı gibi

Canım ben binnazda melek yıldıza tarot baktırdım iyidir ona baktır derim kadın resmen benim içimi okudu.

ben baktırdığımda 20 ydi canım şimdi ne kadar bilmiyorum aşkla ilgili dediği şey çıkmıştı.AmA fal bu bana çıkar sana çıkmaz.Ama geçmişi şimdiki durumu bir de dediği şey çıkmıştı istersen baktır.

tamm canım

Kim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…