Binnaz Abla

Kızlar biryolunvarda moonlıght hakkında yorum aradım burdan bulamadım baktıran varmıydı nasıl acaba su falı da bakıyormuş bu aralar ona merak sardım

VivianLeigh çok güzel rüya yorumu yapıyor

Bu arada Marple nerelerdesin sen yaa.. Hadi sen de dön artık
Bitanem yoksa yorumum ciktimi sana bana ozelden yaz seni cok merak ediyorum bende isler gucler cok yogundu birde tasinma telasem oldu yillik izin derken cok uzak kaldim cok konu birikti

Bir daha asla baktirmam dediklerim bilmezabla sitesinden pardon binnazabla sitesinden zeynep sabah(o puan nasil var sasiyorum zerre his yok,binnazda yine lena koval asla asla baktirmam anlam okuyor gibi sifir his yine puana sasiyorum ) falsepeti rezzan az bucuk hissi var ama katina kitabindan arakta var yorumda birde binnazda aysen gul ,bade bayik ile medyum fatima zaman konusunda patlamis olanlar.falsepeti alexte medyum gizem asla para harcamayin bunlara yazik olur

Son düzenleme:
Gizemle alexi merk ediyodm yorumlar cok olumluydu cokmu kotuler

İyi haftasonları herkese

Bir yolun var Emine'yi soran biri olmuş sanırım, ben onun komşu teyze tadındaki kahve falını seviyorum ve söylediklerini de yaşıyorum, genellikle yakın gelecek konuşuyor. Değişik benzetmeleri oluyor, biraz çözmek lazım cümleleriAma genel anlamda o siteden baktıracağım tek isim diyebilirim.

Bunun dışında benimde çıkan fal haberim yok, artık sıkıldım da galiba biraz...

Ataköy Cansu'ya baktıranınız var mı? Yüze bakarak direk sayıyormuş sanırım, merak ediyorum onu?

Pff herkesin fali patladi. Galiba venusun dedigi olack. Seruvende sitede yok gitmismi neyapms anlamadim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…