- 23 Ağustos 2012
- 51.965
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.150
- 898
evet cnm ben tarotunu basarili buldumBiryolunvarda Hiraya baktiran var mi kizlar?
2 kere Canım beğendimBiryolunvarda Hiraya baktiran var mi kizlar?
2 kere Canım beğendim
Ne baktırdın kız ne dedi :)[/QU attım sana katina baktırdım ama kartlardan çıkmazdı söyledikleri benim için isabet oldu çok
Bitanem yoksa yorumum ciktimi sana bana ozelden yaz seni cok merak ediyorum bende isler gucler cok yogundu birde tasinma telasem oldu yillik izin derken cok uzak kaldim cok konu biriktiVivianLeigh çok güzel rüya yorumu yapıyor
Bu arada Marple nerelerdesin sen yaa.. Hadi sen de dön artık
Burdayim o arada banlandim mi bilmiyorum geldimmmm
Geldimmaman aman tahtaya vuralımkızlar tüm eskiler geri döndü burdaki 3-4 ay önce kadro tamamdır yaşasınnn :) VivianLeigh @Babypink100 eksik bi tek onlarda gelsin de toplaşalım artık :)))
Gizemle alexi merk ediyodm yorumlar cok olumluydu cokmu kotulerBir daha asla baktirmam dediklerim bilmezabla sitesinden pardon binnazabla sitesinden zeynep sabah(o puan nasil var sasiyorum zerre his yok,binnazda yine lena koval asla asla baktirmam anlam okuyor gibi sifir his yine puana sasiyorum ) falsepeti rezzan az bucuk hissi var ama katina kitabindan arakta var yorumda birde binnazda aysen gul ,bade bayik ile medyum fatima zaman konusunda patlamis olanlar.falsepeti alexte medyum gizem asla para harcamayin bunlara yazik olur
Serüvenı beklıyorum hala yaa 7 gün fln oldu kıtap falını atalıPff herkesin fali patladi. Galiba venusun dedigi olack. Seruvende sitede yok gitmismi neyapms anlamadim :/
Ben fal atmadimda bugun atmk istedim ortada yok 7 gun cok olms ya siteye msj atSerüvenı beklıyorum hala yaa 7 gün fln oldu kıtap falını atalı
Ben atmistim etkilemek istemem ama cikmadi bendeDaisoş sen Hüma'ya attın mı ? Ne dersin hisli mi hatunumuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?