Binnaz Abla

çıkıp çıkmaması önemli değil anı bilmesi önemli benim için :) An için hisli biri mi bunu merak ediyorum.
Bana
ben hiç baktırmadım geçen attım 10 gün gelmeyince çektim falı. Ama tavsiye ediyorlar genelde. Ses kayıtlarından anlaşılıyor, ki instagramda görmüştüm onu profilinde ester kira/kiraze yazıyordu.
Anladim cmm instagrama baktum bulamadim kendisin.birde huma beni anda cok sasirtti tavsiye ederim

çıkıp çıkmaması önemli değil anı bilmesi önemli benim için :) An için hisli biri mi bunu merak ediyorum.
Ani iyi biliyor cnm gecmiside hisli biri kart yorumcsu degil .bn bgndim.gelecege var dha bana herkezle ayni tarihi verdi.tutarli.binnaz a.huma bali sordun dimi

Gizemle alexi merk ediyodm yorumlar cok olumluydu cokmu kotuler

Falsepeti alex. Daha once yazmstm yine yazayim. Gunlerimi heba eden olumsuz otesi negatif dolu bir faldi. Hala lanetlenmis olabilcegmi falan dusunuyorm o fali dinledkce o derece olumsuzdu. Cikar cikmaz bilmemde ckmadan depresyona soktu beni

Falsepeti alex. Daha once yazmstm yine yazayim. Gunlerimi heba eden olumsuz otesi negatif dolu bir faldi. Hala lanetlenmis olabilcegmi falan dusunuyorm o fali dinledkce o derece olumsuzdu. Cikar cikmaz bilmemde ckmadan depresyona soktu beni
Bayada sira oluyo onda andadami cok kotu cnm tek olumsuz omu

Selam kızlar binnazda hülya demire iskambil falı baktıran var mı.Ben duvarına baktım iyi yorumlar yapılmış baktırsam mı acaba.

Bayada sira oluyo onda andadami cok kotu cnm tek olumsuz omu

Ya bilmiyorm ani bilmedi daha dogrusu hic bisey yorum yapmadi, bir kisi icin fal atmistm yani iliskimz ne durumda diye. Ve kendi iliski durumum olaylari o kadar kotu anlattiki onun dusunculerni soyledi ne kdar dogru bilemem. Benmde gelecegm icin konustu. Asiri olumsuz. Anida asiri olumsuz anlatti. Resmen biran durdum oha ben bu kadar diptemiyim haberm yok Allah belam vermis benm falan oldm dinlerken tobe tobe. keske fali yollayabilsem o zaman anlarsin. Olumsuzlara her zaman acgm nesibe selena kirazede olumsuz soyluyor yeri gelince. Alexin anlatm tarzi cok agir. Kaldirabilirim dersenz deneyin. Biraz dinlenmek iyi kotu biseyler duyup cok beklentiye girmemek icin baktiriyorm. Fali. Cogu ckmiyor bile . De iki keyif icin kendmi depresyona sokucak kadar negatif seyleride duymama gerek yok bence.

Olumsuzu yuzume soylicek birini ariyorum aslinda bu adam sana donmez baskasiyla birlikte onu seviyor diyen biri olmadi denicem sanirim

Kızlar bugün çok duygusalım... Nedenini bilmediğim bir şekilde gözlerim doluyor. Anlam veremiyorum. Gençlik Merkezi'nde kamptayım şimdi Türkiye'nin bir ucunda. Sanırım daha fazla özlemeye başladım fakat bu duyguyu bastıramıyorum. İçinde bulunduğum duygu çok tuhaf şuan bilemiyorum. Size de oluyor mu?

Olumsuzu yuzume soylicek birini ariyorum aslinda bu adam sana donmez baskasiyla birlikte onu seviyor diyen biri olmadi denicem sanirim

Bence alex o kadarla kalmaz :/ sende ailense büyü var asla güzel bi hayatın olamaz evlenemezsin işe girceksin ama çok kotu günler geçireceksin depresyondasın diptesin vs vs mahvetmişti beni de çok moralim bozulmuştu dinlerken ağlıcaktım nerdeyse

Kızlar Alex'i boşverin tavsiye ve dua veriyor genelde..Allah Razı olsun dua veriyor ama insanı dibe sokanlarada kızıyorum Pembe tablocular kadar!! Bu arada en son medyum su yamana baktırdım ve geçmişi bildi gelecek çoğu falcının dediği doğrultuda var mı başka baktıran ben su attım

Bugün aklımdan geçti fakat tereddütte kaldım açıkçası, an da nasıldı peki?

Bn iade aldim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…