Binnaz Abla

Selam kızlar az önce fal kutusu sezen hisliye katina attım bakalım nasıl bakıcak.

Aynennn. Bu cocuk seni sevmiyor bu cocuktan sana hayir yok baskasinindinliyor. Der kapatir sandm. Bu cocuk seni sevmiyor. Seni degersiz goruyor. Basit kaliyor. Onun icin guzel degilsin seni kullanmak istiyor. Diger iki cocukta o sekildeymis zaten. Seni hic seven olmamis. Hep kullanmislar seni. Bundan sonrakilerde oyle olucak. Cok mutsuz bir hayatin olucak. Bilmem ne bilmem ne. Dua falan yazmadi arkadasm bana ayrica. Bu jadar kotu durumdaymisiz madem turuncu ve benim icin diyorm. En son hadi canm gule gule diyip kapamasi samimiyetszlgn diz boyu. Sizi duada kurtarmaz. Artk boyle yasycaksnz mutsuz kismetsiz bir omur yapcak bisi yok alisin canlarm buna diyor resmen. Bizede oturup kafayi yemek dusuyor lanet olsn baktrdgm gune baktrcagma dye. Fali her dinledkce ben deliriyorm resmen. Insallah sizdede oyle cikmaz. Gercekten sinir bozucu. Insanin yasam hevesini kiran olumsuzlukta bir fal o kadar soyluyorm.

cnm sil o fali hic dinleme..aa oyle sey mi olur..bosver gtsn

Bana da cok olumlu bakmisti hoslandigim kisi beni seviomus evlencekmisiz vs de faldan 1 ay sonra herifi baska kizla bastim ikimizle de gorusuyormus asfhjkl alexi hiic kafana takma, bana da dua yazmamisti isallah onun duaya ihtiyaci olur

Canım direk iade iste benim tavsiyem..

kızlar banada gecenlerde sehrazatın su falı cıktı dediği iki şey diğer dediklerini de beklemedeyim bakalım

Alex bana olumlu konustu ama ben falini cok yuzeysel buldum

Yok artik. Nasil falmis bu boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…