Geldimmcok konu birikti mutlaka toplasalim en son cikan fal haberim maalesef yok ..
bende de tamamen fiyasko oldu yabende tutturdu gibi hüma canım.. hatta yakalamaya çalışıyorum 2 gündür ama yakalayamadım.
Bitanemm hosbuldum nasilsin kalbi nasil yaptinn bayildimm
Bence alex o kadarla kalmaz :/ sende ailense büyü var asla güzel bi hayatın olamaz evlenemezsin işe girceksin ama çok kotu günler geçireceksin depresyondasın diptesin vs vs mahvetmişti beni de çok moralim bozulmuştu dinlerken ağlıcaktım nerdeyse
cnm sil o fali hic dinleme..aa oyle sey mi olur..bosver gtsnAynennn. Bu cocuk seni sevmiyor bu cocuktan sana hayir yok baskasinindinliyor. Der kapatir sandm. Bu cocuk seni sevmiyor. Seni degersiz goruyor. Basit kaliyor. Onun icin guzel degilsin seni kullanmak istiyor. Diger iki cocukta o sekildeymis zaten. Seni hic seven olmamis. Hep kullanmislar seni. Bundan sonrakilerde oyle olucak. Cok mutsuz bir hayatin olucak. Bilmem ne bilmem ne. Dua falan yazmadi arkadasm bana ayrica. Bu jadar kotu durumdaymisiz madem turuncu ve benim icin diyorm. En son hadi canm gule gule diyip kapamasi samimiyetszlgn diz boyu. Sizi duada kurtarmaz. Artk boyle yasycaksnz mutsuz kismetsiz bir omur yapcak bisi yok alisin canlarm buna diyor resmen. Bizede oturup kafayi yemek dusuyor lanet olsn baktrdgm gune baktrcagma dye. Fali her dinledkce ben deliriyorm resmen. Insallah sizdede oyle cikmaz. Gercekten sinir bozucu. Insanin yasam hevesini kiran olumsuzlukta bir fal o kadar soyluyorm.
An ve geçmiş iyiydi canım. Az öz fakat doğru belirtmişBugün aklımdan geçti fakat tereddütte kaldım açıkçası, an da nasıldı peki?
Aynennn. Bu cocuk seni sevmiyor bu cocuktan sana hayir yok baskasinindinliyor. Der kapatir sandm. Bu cocuk seni sevmiyor. Seni degersiz goruyor. Basit kaliyor. Onun icin guzel degilsin seni kullanmak istiyor. Diger iki cocukta o sekildeymis zaten. Seni hic seven olmamis. Hep kullanmislar seni. Bundan sonrakilerde oyle olucak. Cok mutsuz bir hayatin olucak. Bilmem ne bilmem ne. Dua falan yazmadi arkadasm bana ayrica. Bu jadar kotu durumdaymisiz madem turuncu ve benim icin diyorm. En son hadi canm gule gule diyip kapamasi samimiyetszlgn diz boyu. Sizi duada kurtarmaz. Artk boyle yasycaksnz mutsuz kismetsiz bir omur yapcak bisi yok alisin canlarm buna diyor resmen. Bizede oturup kafayi yemek dusuyor lanet olsn baktrdgm gune baktrcagma dye. Fali her dinledkce ben deliriyorm resmen. Insallah sizdede oyle cikmaz. Gercekten sinir bozucu. Insanin yasam hevesini kiran olumsuzlukta bir fal o kadar soyluyorm.
Canım direk iade iste benim tavsiyem..Aynennn. Bu cocuk seni sevmiyor bu cocuktan sana hayir yok baskasinindinliyor. Der kapatir sandm. Bu cocuk seni sevmiyor. Seni degersiz goruyor. Basit kaliyor. Onun icin guzel degilsin seni kullanmak istiyor. Diger iki cocukta o sekildeymis zaten. Seni hic seven olmamis. Hep kullanmislar seni. Bundan sonrakilerde oyle olucak. Cok mutsuz bir hayatin olucak. Bilmem ne bilmem ne. Dua falan yazmadi arkadasm bana ayrica. Bu jadar kotu durumdaymisiz madem turuncu ve benim icin diyorm. En son hadi canm gule gule diyip kapamasi samimiyetszlgn diz boyu. Sizi duada kurtarmaz. Artk boyle yasycaksnz mutsuz kismetsiz bir omur yapcak bisi yok alisin canlarm buna diyor resmen. Bizede oturup kafayi yemek dusuyor lanet olsn baktrdgm gune baktrcagma dye. Fali her dinledkce ben deliriyorm resmen. Insallah sizdede oyle cikmaz. Gercekten sinir bozucu. Insanin yasam hevesini kiran olumsuzlukta bir fal o kadar soyluyorm.
Marple hoş geldin canım :)Bitanemm hosbuldum nasilsin kalbi nasil yaptinn bayildimm
Canim merhaba iyi pazarlarMarple hoş geldin canım :)
Bende umutluydum ama bana cikmadi zamani bakalim bende yinefe bekliyorumkızlar banada gecenlerde sehrazatın su falı cıktı dediği iki şey diğer dediklerini de beklemedeyim bakalım
İyi pazarlar canım :) ara vermeyin böyle, forumda eksikliğiniz belli oluyorCanim merhaba iyi pazarlar
Baya yoktum hayat mesguliyeti ama bende ozledimİyi pazarlar canım :) ara vermeyin böyle, forumda eksikliğiniz belli oluyor
Alex bana olumlu konustu ama ben falini cok yuzeysel buldumBen de Alex'i hiç ama hiç beğenmemiştim, olumsuzluğundan ziyade hayat enerjim gitmişti ki,
Bilge , İlkay, Venüsamber, SaraylıHanım gibi yorumcularda olumsuzu pat diye Söylerler, ama Ölmüşüm ben de haberim yok moduna da girmezsin...
Aynennn. Bu cocuk seni sevmiyor bu cocuktan sana hayir yok baskasinindinliyor. Der kapatir sandm. Bu cocuk seni sevmiyor. Seni degersiz goruyor. Basit kaliyor. Onun icin guzel degilsin seni kullanmak istiyor. Diger iki cocukta o sekildeymis zaten. Seni hic seven olmamis. Hep kullanmislar seni. Bundan sonrakilerde oyle olucak. Cok mutsuz bir hayatin olucak. Bilmem ne bilmem ne. Dua falan yazmadi arkadasm bana ayrica. Bu jadar kotu durumdaymisiz madem turuncu ve benim icin diyorm. En son hadi canm gule gule diyip kapamasi samimiyetszlgn diz boyu. Sizi duada kurtarmaz. Artk boyle yasycaksnz mutsuz kismetsiz bir omur yapcak bisi yok alisin canlarm buna diyor resmen. Bizede oturup kafayi yemek dusuyor lanet olsn baktrdgm gune baktrcagma dye. Fali her dinledkce ben deliriyorm resmen. Insallah sizdede oyle cikmaz. Gercekten sinir bozucu. Insanin yasam hevesini kiran olumsuzlukta bir fal o kadar soyluyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?