Binnaz Abla

bermuda yawru ses kaydedici ne yukledin? Call recorder intcall mi?
Calisiyo mu? Baktirdin mi yigite?
Ben hic hatirlamiyorum yigitin falini,
onca anlatti sadece guzel bi isin olacak dedigi kaldi aklimda :)

bermuda yawru ses kaydedici ne yukledin? Call recorder intcall mi?
Calisiyo mu? Baktirdin mi yigite?
Ben hic hatirlamiyorum yigitin falini,
onca anlatti sadece guzel bi isin olacak dedigi kaldi aklimda :)
Bitanem yiğite baktırmaya çok niyetlenmiştim iphoneda call recorder da aradım ama hepsi demo sürüm işe yaramaz. Sonra da vazgeçtim baktırmaktan :) elim bollanınca yiğiti de didemi de denicem aklımdalar. Zaten baktırdıklarımı yazıyorum buraya :)

Kızlar falcı sema nasıl Sitede iyi yorum yapmışlar şehrazat çok pahalı geldi selenada şimdilik çıkmadı su falı için kimi önerirsiniz

Bende umutluydum ama bana cikmadi zamani bakalim bende yinefe bekliyorum
benim işle ilgili birşey vardı olucak dedi oldu dedikten 2 gün sonra birde bir isim verdi şu isimle veya benzeri birile tanıscaksın güzel aşkı onunla yasıcaksın vs dedi ama o isimli kişilede tanıştım ama daha cok yeni ortada bişey yok şaşırdım bende bekliyorum daha bakalım

Kim bu canim

Pes yani iyi tutturmuş isme varana kadar. Bana tek kelimesi tutmadı

Selam kızlar ben dün fal kutusunda sezen hisliye fal attım beğendim.Bana eski sevgilimin alıngan bir yapısı var söylediğin bir söze ya da bir davranışa çok kızgın gözüküyor.O sürekli düşüncelerinde yoğun bir karmaşa yaşıyor 2 gün iyi davranıyor iki gün sonra tam tersi .Bu adamın senle olmadan geçmişten gelen hasarların acısını yaşıyor yaşadığı hep kötü şeyler oldugu için alıngan içine kapanmış.Seni seviyor ama nasıl göstericeğini bilemiyor bu adam.Bu zamana kadar sen çabalamışşsın hep ayın 16 sından sonra araycak seni emin ol tatlım dedi.Katina baktırdım .Mandal cafe toprak eylüle kadar .Taksim majestic cafe sedat bir ilişkinin bittiğini ama geri dönüş olcağını söyledi.Bir yolun var araf temmuz başında baktırmıştım.O da bu beyin size yaklaşımı net olamadığından bu durumları yaşamışsınız bu beyin size açık olmaması size psikolojik olarak kötü etkilemiş.Sevdiğiniz bu bey sizi çok seviyor onda çok fazla etki bırakmışsınız dedi.Geçmişi olan biteni bu baktırdıklarım bildi.Önemli olan gelecek.Gerçi iş ve sağlıkla ilgili kısmı çıktı inş aşkta çıkar.Özellikle araf kendinden çok emin net ve kesin konuştu hakkını yemiyim falı uzundu olanları da bildi ama gelecek inş çıkar.Arafa baktıran oldu mu hiç kızlar.

bende güvenemedim o programlara, aradım, baktı falıma şimdide hiç bişey hatırlamıyorum.
program yüklersen yaz bana, bende yükleyeyim.
didem de ne yazmış whatsapına gördün mü? istanbul topiği karışmış baya.

Selam kızlar biryolun varda falcı semaya tarot ya da katina atan var mı.Duvarına baktım hakkında bayağı iyi yorumlar var.Baktıran varsa söyleyebilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…