Bitanemm hosbuldum nasilsin kalbi nasil yaptinn bayildimm
Allahim harikaButun kalpler sana
Bitanem yiğite baktırmaya çok niyetlenmiştim iphoneda call recorder da aradım ama hepsi demo sürüm işe yaramaz. Sonra da vazgeçtim baktırmaktan :) elim bollanınca yiğiti de didemi de denicem aklımdalar. Zaten baktırdıklarımı yazıyorum buraya :)bermuda yawru ses kaydedici ne yukledin? Call recorder intcall mi?
Calisiyo mu? Baktirdin mi yigite?
Ben hic hatirlamiyorum yigitin falini,
onca anlatti sadece guzel bi isin olacak dedigi kaldi aklimda :)
Yok maalesefBaya yoktum hayat mesguliyeti ama bende ozledimcikan fallar varmi
falci sema deneyeblrsncnm ben kahve denemstm begenmstmKızlar falcı sema nasılSitede iyi yorum yapmışlar şehrazat çok pahalı geldi selenada şimdilik çıkmadı su falı için kimi önerirsiniz
benim işle ilgili birşey vardı olucak dedi oldu dedikten 2 gün sonra birde bir isim verdi şu isimle veya benzeri birile tanıscaksın güzel aşkı onunla yasıcaksın vs dedi ama o isimli kişilede tanıştım ama daha cok yeni ortada bişey yok şaşırdım bende bekliyorum daha bakalımBende umutluydum ama bana cikmadi zamani bakalim bende yinefe bekliyorum
Kim bu canimbenim işle ilgili birşey vardı olucak dedi oldu dedikten 2 gün sonra birde bir isim verdi şu isimle veya benzeri birile tanıscaksın güzel aşkı onunla yasıcaksın vs dedi ama o isimli kişilede tanıştım ama daha cok yeni ortada bişey yok şaşırdım bende bekliyorum daha bakalım
Şehrazatmış canımKim bu canim
Pes yani iyi tutturmuş isme varana kadar. Bana tek kelimesi tutmadıbenim işle ilgili birşey vardı olucak dedi oldu dedikten 2 gün sonra birde bir isim verdi şu isimle veya benzeri birile tanıscaksın güzel aşkı onunla yasıcaksın vs dedi ama o isimli kişilede tanıştım ama daha cok yeni ortada bişey yok şaşırdım bende bekliyorum daha bakalım
evet canım şehrazat su falı...Kim bu canim
Ins girer ya bugun girmicek gibievet canım şehrazat su falı...
bu arada evet selenayı bende bekliyorum 4 gündür suan 3.sıradayım bugun girer mi acaba ?
bilgisayardan baktığımda 2.sırada telden bakınca 3.sırada gözüküyorum anlamadım bendeIns girer ya bugun girmicek gibi
2.siradasin cnmbilgisayardan baktığımda 2.sırada telden bakınca 3.sırada gözüküyorum anlamadım bende
Bitanem yiğite baktırmaya çok niyetlenmiştim iphoneda call recorder da aradım ama hepsi demo sürüm işe yaramaz. Sonra da vazgeçtim baktırmaktan :) elim bollanınca yiğiti de didemi de denicem aklımdalar. Zaten baktırdıklarımı yazıyorum buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?