- 17 Haziran 2015
- 76
- 27
- 3
Tellwede oyle bende aynı durundayım 9 gündür serüveni beklıyorum2.siradasin cnm
Bende geçmişte cook iidi verdiği tarihler var eylül sonu gibi biten. Patlarsa yazıcamSelam kızlar biryolun varda falcı semaya tarot ya da katina atan var mı.Duvarına baktım hakkında bayağı iyi yorumlar var.Baktıran varsa söyleyebilir mi.
Ben baktırmıştım iğrenç..bırak geleceği ne an var ne geçmiş...kızlar daha öncede yazmıştım ama sanırım hiç baktıran yok :/ bir yolun varda moonlıght gözüme takılıyor çok bu aralar nasıl acaba yaa hiç mi yok baktıran :/
Ben baktırmıştım iğrenç..bırak geleceği ne an var ne geçmiş...
cnm ben kart falı deil de kahve atmstm bide cizgi falı icin sayı yazmstm..begenmiştimSelam kızlar biryolun varda falcı semaya tarot ya da katina atan var mı.Duvarına baktım hakkında bayağı iyi yorumlar var.Baktıran varsa söyleyebilir mi.
cok kötü canım o konusması bile anlasılmıyor geveleyip durdu arkadaşım baktırdı bide işlem teklif ediyo hızlı döndürmek için 3 tane üst üste su at falan demişti arkdaşakızlar daha öncede yazmıştım ama sanırım hiç baktıran yok :/ bir yolun varda moonlıght gözüme takılıyor çok bu aralar nasıl acaba yaa hiç mi yok baktıran :/
Yaa bende daha yok numarası olaydan haberim de yok özelden anlatsana sana zahmet bi de numarasını verir misinbende güvenemedim o programlara, aradım, baktı falıma şimdide hiç bişey hatırlamıyorum.
program yüklersen yaz bana, bende yükleyeyim.
didem de ne yazmış whatsapına gördün mü? istanbul topiği karışmış baya.
pembe tablocu deil gayet gercekciydi.gecmis,an cok iyi...gelecekse beklemede :))Peki canım geçmişi ve şimdiki durumu iyi bikmiş miydi sema.Gelecekten birşey çıktı mı.Pembe tablocu mu yoksa durumumu anlatıyıor.
Bende de aynı sekldepembe tablocu deil gayet gercekciydi.gecmis,an cok iyi...gelecekse beklemede :))
Igrenckızlar daha öncede yazmıştım ama sanırım hiç baktıran yok :/ bir yolun varda moonlıght gözüme takılıyor çok bu aralar nasıl acaba yaa hiç mi yok baktıran :/
Bna 1 saat sonra gelmisti bi kndi adima bide eksin adina atmistim cok begenmistim benFalcı semaya su falı attım bakalım nasıl gelicek. Bi de ne kadar sürüyo acaba bakması?
ayyy çok merak ediyorum yorumum gelsin yazarım. Yazılı mı bakıyo uzun mı kısa mı nasıl?Bna 1 saat sonra gelmisti bi kndi adima bide eksin adina atmistim cok begenmistim ben
bu kisi neredee? falcı semaayyy çok merak ediyorum yorumum gelsin yazarım. Yazılı mı bakıyo uzun mı kısa mı nasıl?
Bnm uzundu cnm atarim istersen bn ck bgndim enerji uyduayyy çok merak ediyorum yorumum gelsin yazarım. Yazılı mı bakıyo uzun mı kısa mı nasıl?
Bir yolun var dabu kisi neredee? falcı sema
peki canım orada ilkay ı övüyorlar kadın kndini de övüyo ama bazıları olumsz konusuyo hep icini karartıyo insanın dıyotlar hic bktırmadm ona merak ediyorum hepBir yolun var da
Çokk merak ettim özel değilse atar mısın? Benimki yarına kalıcak sanırım sıra ilerlemiyorBnm uzundu cnm atarim istersen bn ck bgndim enerji uydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?