Binnaz Abla

kızlar bu İstanbul fal-falcılar' da bahsedilen cezmi ve saadet diye birileri var. fal baktıran var mı aranızda?

Arkdslar telwedeki derine baktirip memnun olan fali cikan varmi

ben inanılmaz beğenmiştim ilk falını, arayacak dedi aramadı ama zaten cok olumlu değildi derinin falı da ama ben hiç söylemeden yeni aklıma düşen diğer kişiyi de bilen ilk falcı odur.
Eskiyi bilemedi yani o aklindaki kisi kac ay sonra cikti karsina cnm

Kızlar şehrazata su falı attım çok övüldüğü için. Beklediğimden çok daha yüzeysel ve kısa bi fal geldiği için çok şaşırdım ve kendisine kibarca belirttim. Burda çok duyduk eleştiri yapılınca çirkefleşip işi başka boyuta taşıyan falcıları ama kendisi çok kibar bi şekilde cevap verdi. Ya tekrar bakıcak aynılarını görürse de sistemden iade talep edicek. Açıkçası çok beğendim bu tutumunu burda da yazmak istedim

Kızlar bu aralar feci fal krizindeyim hem çok bekletmeyen hem iyi bakan kimi önerirsiniz?

katina mı atmıştın ?
Su attim ben canim bekledigim gibi degildi 4 yillk iliskimi 8 aylik yapti.iki hafta verdi bide barisma suresi .patladi tabikide.bende cok kotuydu.begeneni de var anlayamadim 15 liralik hira superdi bende mesela 40 lira icime oturdu gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…