Binnaz Abla

Hüma Balin sayfasinda paylastigim Yorumu burda da paylasmak istiyorum belki sayfa yayinlamaz diye....
Bu sana 3. baktirisim. Hep söylediklerinin( kendinden cok emin olarak,"yasananacaklar konsunda cok emininim zaman konusunda yanila bilirim" deyisin) gerceklesmesini umut ederek en zor durumlarimda sana danisdim. Fakat bugün bana söylediklerinin tam tersi gerceklesdi! Bu beni o kadar kahr ediyor .Allah dan baska hickimse anlayamaz icim parcalaniyor aglamaktan gözlerim sisdi.. Hüma sana Ve digerlerine tavsiyem lütfen gelecek hakkinda kendinizden bu kadar emin konusmayin!Ne siz nede Sizin kartlariniz gelecek hakkinda bir bilgi veremez!!!!! ALLAHdan baska gelecegi ve yasananacaklari hickimse bilemez!!! Bunun aksini iddia ederek günaha batiyorsunuz!

İyi de hayatım aynı mantıkla biz de günaha batıyoruz. Fallardan hangisi çıkmış ki bunlar çıksın. Sadece fal çok bel bağlamamak lazım. Anı iyi geçirmemizi sağlıyor o kadar.

İyi misin ? Her şey geçiyor lütfen her ne olduysa çok üzülme, keşke çıksa fallar ama..

Benim sorunum bir falicinin kendinden bu kadar emin konusmasi bu olay söyle olmasa ben ben degilim demesi...aynen dedigin gibi zaten ciksin diye baktirmiyoruz anlik rahatlamak

Cok kötüyüm haber beklidim Adam takildigi kizla sözlenmis kizin yeni resminde sag elinin yüzük parmagina yüzük takmis...resmide onun evinin aynasinda cekmis...
Unutmak neden bu kadar zor anlamiyorumm...

Selam herkese,

Kahve fali icin kime atsam bilemedim Yardim lutfen arkadaslar, medyum su yaman nasil suzan ozyaz nasil binnazds kahvede kim iyi :)

Canım yapma ne olur. Unutmayı da biraz biz zorlaştırıyoruz. Başka kız varsa sen nasıl tekrar birlikte olacaksın ki. Kızma bana bunları yazıyorum çünkü ben kötü hissettiğimde en çok bu düşünceler toplar beni. Başka kızın araya girdiği durumlarda hiç bir şey olmaz. Kendine bunları söyle ve kalk ayağa. Bu falcılar başka kız olduğunu bile bile mi yazıyorlar kesin vs diye. Yuh ya bu kadar da umut tacirliği olmaz. O konuda çok haklısın. Ama şimdi kendine bu adamın sana yaptıklarını tekrar et. Yeniden seviliyor, herkes seviyor sen de seveceksin. Hayatı kendine zehir etme silkelen bu adamdan.

Merhaba Hanımlar, ben forumlarda uazanları takip ediyorum da kaç zamandır benim baktırdıklarım hep çöpe gitti, bence onlar bizim hayalimizdekileri görüyorlar, geleceği değil size sırayla son 8 aydır ısrarla beklediğim ama sonucunda aşırı üzüldüğüm falları yazıyorum:
Selin İmer: Ben yurt dışında eğitime devam etmek istiyordum, benim başvurduğum okulu iyice güzel anlattı falan filan, ama bir baktım bugün okuldan red geldi. Hani baştan söylese ya öyle bir şey olmayacak diye bende susar otururdum. İşte gitmek istediğim ülkeyi filanda ben söylemeden söylemişti hemen bilinecek gibi değildi.
Tellwe asiçiçek: Bu kişiye de çok fazla baktırdım günlük hayatta söyledikleri çıktı ama okulu tanımladı heveslendirdi çıkmadı, yani söylemeleri gerekirdi olmayacaksa çünkü bu okul benim hayatımda gelecekteki diğer önemli seçimlere de bağlıydı.
Falalem Meryam: Bu kişi de güzel tanımlamış ama çıkmadı Bilmiyorum bir tek hepsi bende mi patladı, ne diyorsunuz sizce baktırdım diye mi öyle oldu.

Hiç bulaşma canım cansuya ,
Seni orda şok eder söyledikleriyle ama dediği hiçbişey çıkmazz

Bende kendi kendime bunlari söylüyorum ama aklimdan bir saniye olsun cikaramiyorum...onun o kizla nasil mutlu oldugu gözümün önüne geliyor...ben bu kadar aci cekerken o nasil hic birsey olmamis gibi mutlu ola biliyor

Bende kendi kendime bunlari söylüyorum ama aklimdan bir saniye olsun cikaramiyorum...onun o kizla nasil mutlu oldugu gözümün önüne geliyor...ben bu kadar aci cekerken o nasil hic birsey olmamis gibi mutlu ola biliyor

Çünkü bitirip devam edebilmiş, sen de bitirip devam etmelisin :) Hepimiz etmeliyiz yoksa daha çok acı çekeriz. Her insanın bir acı eşiği var o noktadan sonra vız geliyor zaten. Bak ben aylar önce başkası için atıyordum, o acı eşiğine geldi, bitti gitti. Şimdi başkası için atıyorum o ayrı :))

Ahaha ben hiç online işe bulaşmamış bir arkadaşa attırdım serüvene bir baktım kadın 10 gündür yokmuş yazık kız bekleyip duruyor Allah da beni kahretsin

kızıda yoldan cıkarttın yanıı :)
ben aslında ruh gıbıyım dun ıkı serum yedım oyle ayakta duruyorum hala daha mal mal forumda falcı bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…