Bende onu beklıyorum canım 10 gün oldu yaaakızlar seruvene fal atan var mı ? bu kadın nerde yaaafala aramı vermıs bılıyormusunuz ?
Dün girmiş gözüküyor ama bılemıyorum hareketlılık yok başkaBende onu beklıyorum canım 10 gün oldu yaaa
Su attim ben canim bekledigim gibi degildi 4 yillk iliskimi 8 aylik yapti.iki hafta verdi bide barisma suresi .patladi tabikide.bende cok kotuydu.begeneni de var anlayamadim 15 liralik hira superdi bende mesela 40 lira icime oturdu gitmiyor
Senin kaç gün oldu audreyhira nerde kız =)
hira nerde kız =)
Hüma Balin sayfasinda paylastigim Yorumu burda da paylasmak istiyorum belki sayfa yayinlamaz diye....
Bu sana 3. baktirisim. Hep söylediklerinin( kendinden cok emin olarak,"yasananacaklar konsunda cok emininim zaman konusunda yanila bilirim" deyisin) gerceklesmesini umut ederek en zor durumlarimda sana danisdim. Fakat bugün bana söylediklerinin tam tersi gerceklesdi! Bu beni o kadar kahr ediyor .Allah dan baska hickimse anlayamaz icim parcalaniyor aglamaktan gözlerim sisdi.. Hüma sana Ve digerlerine tavsiyem lütfen gelecek hakkinda kendinizden bu kadar emin konusmayin!Ne siz nede Sizin kartlariniz gelecek hakkinda bir bilgi veremez!!!!! ALLAHdan baska gelecegi ve yasananacaklari hickimse bilemez!!! Bunun aksini iddia ederek günaha batiyorsunuz!
kız ilkaya ne dersin atayım mıÇok falım gelddiiiiii
İyi de hayatım aynı mantıkla biz de günaha batıyoruz. Fallardan hangisi çıkmış ki bunlar çıksın. Sadece fal çok bel bağlamamak lazım. Anı iyi geçirmemizi sağlıyor o kadar.
İyi misin ? Her şey geçiyor lütfen her ne olduysa çok üzülme, keşke çıksa fallar ama..
Benim sorunum bir falicinin kendinden bu kadar emin konusmasi bu olay söyle olmasa ben ben degilim demesi...aynen dedigin gibi zaten ciksin diye baktirmiyoruz anlik rahatlamak
Cok kötüyüm haber beklidim Adam takildigi kizla sözlenmis kizin yeni resminde sag elinin yüzük parmagina yüzük takmis...resmide onun evinin aynasinda cekmis...
Unutmak neden bu kadar zor anlamiyorumm...
yok kuzum ya o kadın bana cıkmadı bıde gereksız olumsuz enerjı hemde fazlaa =)))
Senin kaç gün oldu audrey
İyi haftasonları herkese
Bir yolun var Emine'yi soran biri olmuş sanırım, ben onun komşu teyze tadındaki kahve falını seviyorum ve söylediklerini de yaşıyorum, genellikle yakın gelecek konuşuyor. Değişik benzetmeleri oluyor, biraz çözmek lazım cümleleriAma genel anlamda o siteden baktıracağım tek isim diyebilirim.
Bunun dışında benimde çıkan fal haberim yok, artık sıkıldım da galiba biraz...
Ataköy Cansu'ya baktıranınız var mı? Yüze bakarak direk sayıyormuş sanırım, merak ediyorum onu?
Canım yapma ne olur. Unutmayı da biraz biz zorlaştırıyoruz. Başka kız varsa sen nasıl tekrar birlikte olacaksın ki. Kızma bana bunları yazıyorum çünkü ben kötü hissettiğimde en çok bu düşünceler toplar beni. Başka kızın araya girdiği durumlarda hiç bir şey olmaz. Kendine bunları söyle ve kalk ayağa. Bu falcılar başka kız olduğunu bile bile mi yazıyorlar kesin vs diye. Yuh ya bu kadar da umut tacirliği olmaz. O konuda çok haklısın. Ama şimdi kendine bu adamın sana yaptıklarını tekrar et. Yeniden seviliyor, herkes seviyor sen de seveceksin. Hayatı kendine zehir etme silkelen bu adamdan.
ben yollamadım kuzum baktımmyollamayı dusunuyorum ama
Bende kendi kendime bunlari söylüyorum ama aklimdan bir saniye olsun cikaramiyorum...onun o kizla nasil mutlu oldugu gözümün önüne geliyor...ben bu kadar aci cekerken o nasil hic birsey olmamis gibi mutlu ola biliyor
Ahaha ben hiç online işe bulaşmamış bir arkadaşa attırdım serüvene bir baktım kadın 10 gündür yokmuş yazık kız bekleyip duruyorAllah da beni kahretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?