Hadi yaHiç bulaşma canım cansuya ,
Seni orda şok eder söyledikleriyle ama dediği hiçbişey çıkmazz
Çünkü bitirip devam edebilmiş, sen de bitirip devam etmelisin :) Hepimiz etmeliyiz yoksa daha çok acı çekeriz. Her insanın bir acı eşiği var o noktadan sonra vız geliyor zaten. Bak ben aylar önce başkası için atıyordum, o acı eşiğine geldi, bitti gitti. Şimdi başkası için atıyorum o ayrı :))
Hiç çıkan falınız yok mu yani bir tane bile?Geçen yazdığımda belirtmetyi unutmuşum herkese medyumfatima çıkmış bana çıkmadı bi, sadece okuldan harf verdi tamam doğruydu ama gideceksin dedi olmadı
Yani luna demiş yurt dışı yok diye onun dışında hep gideceksin deyip okulu çok güzel anlatmışlar bulunduğu semtten tutun da içine kadari google mapten okulun içine baktım ama çıkmadıHiç çıkan falınız yok mu yani bir tane bile?
Bana birini önerir misiniz?Hiç çıkan falınız yok mu yani bir tane bile?
Hüma Balin sayfasinda paylastigim Yorumu burda da paylasmak istiyorum belki sayfa yayinlamaz diye....
Bu sana 3. baktirisim. Hep söylediklerinin( kendinden cok emin olarak,"yasananacaklar konsunda cok emininim zaman konusunda yanila bilirim" deyisin) gerceklesmesini umut ederek en zor durumlarimda sana danisdim. Fakat bugün bana söylediklerinin tam tersi gerceklesdi! Bu beni o kadar kahr ediyor .Allah dan baska hickimse anlayamaz icim parcalaniyor aglamaktan gözlerim sisdi.. Hüma sana Ve digerlerine tavsiyem lütfen gelecek hakkinda kendinizden bu kadar emin konusmayin!Ne siz nede Sizin kartlariniz gelecek hakkinda bir bilgi veremez!!!!! ALLAHdan baska gelecegi ve yasananacaklari hickimse bilemez!!! Bunun aksini iddia ederek günaha batiyorsunuz!
su mu attın canım ??Selenadan falim geldi sok a soktu beni yine
canım yani sen böyle düşünüyorsan fal baktırman da enteresan. inanmıyorsan hiç baktırma bence zaten olmaz diye düşünüyorsan. çünkü inandıklarını, düşüncelerini çeker insan hayatına. şahsen bi yerlerde falları çıkan birileri olduğunu düşünüyorum, yani geleceği bilenler var ama bu falcı onlardan değilmiş o konuda haklısın. hatta baya kötü bi falcı demek ki anı bile bilememiş. çünkü o kızla çocuk zaten söz meselesini konuşuyorlardır kendi aralarında. yani anı bile bilememiş oluyor bence.sana bu kadar ümit vermesi kötü olmuş.
sana hiç bi falcı böyle bi şey olabiliceğini, ya da ne biliyim dönmeyeceğini söylemedi mi?
Benim henüz çıkan falım yok ama en iyisi telwe Selena idi.Bana birini önerir misiniz?
Evet su cnmsu mu attın canım ??
Benim sorunum bir falicinin kendinden bu kadar emin konusmasi bu olay söyle olmasa ben ben degilim demesi...aynen dedigin gibi zaten ciksin diye baktirmiyoruz anlik rahatlamak
Cok kötüyüm haber beklidim Adam takildigi kizla sözlenmis kizin yeni resminde sag elinin yüzük parmagina yüzük takmis...resmide onun evinin aynasinda cekmis...
Unutmak neden bu kadar zor anlamiyorumm...
Çünkü bitirip devam edebilmiş, sen de bitirip devam etmelisin :) Hepimiz etmeliyiz yoksa daha çok acı çekeriz. Her insanın bir acı eşiği var o noktadan sonra vız geliyor zaten. Bak ben aylar önce başkası için atıyordum, o acı eşiğine geldi, bitti gitti. Şimdi başkası için atıyorum o ayrı :))
kızıda yoldan cıkarttın yanıı :)
ben aslında ruh gıbıyım dun ıkı serum yedım oyle ayakta duruyorum hala daha mal mal forumda falcı bakıyorum
Kızlar ben fal kutusuna Sezene katina attım faldan sonra soru sordum.Sorunun cevabı da falı da iyiydi.Fiyatı da 7 tl di.O siteye baktıran var mı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?