Binnaz Abla

Ben 6 aydir icimden atamadim..Allah yardimcimiz olsun(

Hiç çıkan falınız yok mu yani bir tane bile?
Yani luna demiş yurt dışı yok diye onun dışında hep gideceksin deyip okulu çok güzel anlatmışlar bulunduğu semtten tutun da içine kadari google mapten okulun içine baktım ama çıkmadı çok aşırı üzüldüm.

canım yani sen böyle düşünüyorsan fal baktırman da enteresan. inanmıyorsan hiç baktırma bence zaten olmaz diye düşünüyorsan. çünkü inandıklarını, düşüncelerini çeker insan hayatına. şahsen bi yerlerde falları çıkan birileri olduğunu düşünüyorum, yani geleceği bilenler var ama bu falcı onlardan değilmiş o konuda haklısın. hatta baya kötü bi falcı demek ki anı bile bilememiş. çünkü o kızla çocuk zaten söz meselesini konuşuyorlardır kendi aralarında. yani anı bile bilememiş oluyor bence.sana bu kadar ümit vermesi kötü olmuş.

sana hiç bi falcı böyle bi şey olabiliceğini, ya da ne biliyim dönmeyeceğini söylemedi mi?

Hüma hayatinda Biri var Fakat sadece takilma/cinsellik icerikli bir beraberlik söylemisti...ikinizinde yollari bir falan filan...ben zaten gelecege takilmlyorum sadece bu kadar kendilerinden emin konusmalari beni sinir ediyor...
Venüs Amber aranizda Engel var diye yorumlamisdi...saraylida ayni sekilde

Kızlar ben fal kutusuna Sezene katina attım faldan sonra soru sordum.Sorunun cevabı da falı da iyiydi.Fiyatı da 7 tl di.O siteye baktıran var mı hiç.

Ayy canım yaa çok geçmiş olsun, keşke ilk falı çıkmadan 2. Yi 3. Yü atmasaydın. Herkezin tarzı farklı, kimi kendinden çok emin, kimi daha mütevazi. Bunu sen seçeceksin, fal sonuçta. evet pembe fallar mutlu ediyor ama ben pat pat başkası var diyen biri varsa, 2. Yi ona atıyorum.
İnşallah çabuk atlatırsın.

Ahaha baldanım yaa hislerime tercüman olmuşsun. Ben de katıklıyım derin darbelere, iki ağladım geçti
Ama isterim tabiki, arasa da açmasam

kızıda yoldan cıkarttın yanıı :)
ben aslında ruh gıbıyım dun ıkı serum yedım oyle ayakta duruyorum hala daha mal mal forumda falcı bakıyorum

Canımın içi geçmiş olsun, dikkat et yaw yat dinlen

Kızlar ben fal kutusuna Sezene katina attım faldan sonra soru sordum.Sorunun cevabı da falı da iyiydi.Fiyatı da 7 tl di.O siteye baktıran var mı hiç.

Fal kutusu da neymiş, çok komik.
Yok canım, bizim attığımız kişiler belli, hiç bulaşmıyoruz bilinmedik şeylere.

Benimde selenadan falim gelmis istedigm konu hakkinda olumsuz konusmus uzuldum ama herkes ciktigini soyluyor selenanin adamin donmucegini bir selena soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…