Binnaz Abla

Benimde selenadan falim gelmis istedigm konu hakkinda olumsuz konusmus uzuldum ama herkes ciktigini soyluyor selenanin adamin donmucegini bir selena soyledi

uzulme banada oyle demıstı bı sene once ama donmustu, bazen tutmayabılıyor herkese cıkıcak dıye bırsey yok..

kızlar yaaaaa seruvenden haberı olan var mı ?
bu kadın fal bakmıyorsa atmıyım hıc bosuna fal alımı acık ama

Canım yukarıdaki listede puanı yüksek olanlardan, sana hangisi sıcak geliyosa onlara bi bak. Bana dehşet bilen, başkasıyla uyuşamayabiliyor.
Binnazda yorumlari okuyorum da prmbe tablocular genelde yuksek orada bana fali cikmamislarda baya yuksek birde alexin kucuk bir cumlesi cikti ve famanin bir dedigi kuzenime cikti

Peki canım bugüne kadar sana çıkan ve beğendiklerin hangisi söyleyebilir misin.Ben fal alem meryem binnaz abla melek yıldız bir yolun var arafa baktırmıştım.

Meryem de arafta melkte olumlu konuştu.Ama ben arafın falını diğerlerine göre biraz daha beğendim hem falı uzundu hem de nokta atışı vardı.Özellikle şu kısmı bunu hiçbiri bilememişti.Bu beyin size yaklaşımı net olamadığından bu durumları yaşamışşsınız bu beyin size karşı açık olmaması sizi daha da yıpratmış.Aynen de böyledi .

Ya bana hepsi olacak şeyleri bahsetti hepsi de aynı okulu söyledi, yeri söyledi olacak şeyleri anlattı olmadı aklım almıyor yahu biri bana bir yorum getirir mi?

Ya bana hepsi olacak şeyleri bahsetti hepsi de aynı okulu söyledi, yeri söyledi olacak şeyleri anlattı olmadı aklım almıyor yahu biri bana bir yorum getirir mi?
Olabiliyor böyle şeyler okulla ilgili bilgileri beyin okuyarak görmüşlerdir. Bana da herkes bir devlet hastanesi için olacak diyordu aklimi okuyarak gordüklerini anladim sonradan çünkü olmadı giremedim. Artık başka okul bakarsınız.

Selenanın dediği ufak bir şey çıktı. Ayrıca şimdi aklıma geldi. İlk ayrılığımızdan sonra kerem avşara katina baktırmıştım. Senle iletişime geçecek (evet temmuzda yazmıştı) ama ağustosta tekrar bir ayrılık var demişti. Doğru çıktı. Ama barışacaksınız demişti. Bu kısım tutmayacak diye düşünüyorum.

Ayrıca biryolunvar güneş diye birini denedim beğendim. Bi kaç nokta atışı vardı. Kısa bir süreç verdi falı çıkarsa yazarım.

akıl okuyor olabılırler mı ? ben taa lısedeyken bır falcıya gıtmıstım allah bana ne ısımler vermıstı sok olmustum neler bılmıstı neler ama hıc bısey cıkmadı :S yanı akıl okuyorlar galıba bazen oyle bısey olmus olabılır mı ?

Ben de az önce binnazdaki kerem avşarın duvarına baktı.Bayağı beğeneni var.Çoğu hem olumlu hem olumsuz ne görüyorsa onu söylüyor.Baktırsam mı acaba.Sen keremin falını çok beğendin mi canım falı uzun muydu cvplarsan sevinirim.

aynen böyle bence de, bana okulun londradaki semtini filan söylediler ama ben o sıra o okula başvurmayı düşünmemiştim ilginç :'(

Bana sordun sanırım? Canlı fal olayı saçma biraz. Kısaydı o yüzden falı direkt soruları cevaplamaya yönelik baktı

Ya herkes son dönemde baktırdıkları hakkında kısa kısa özet yazabilir mi?

kızlar selam yeni üyeyim sırf bu konu için açtım. Ben binnaz ablada farklı 4 kişiye fal baktırdım hep aynı soruyu sordum üniversitemdeki hocama aşığım olacak mı diye 3 ü olacak dedi (kesira,müge,benna) ama selin imer olmayacak diye olumsuz konuştu moralim bozuldu. bu falcılardan hangisi iyidir yada aranızda fal bakan var mı ben bakıyorum ama kendime bi hayrım yok

Onun yerine sen topikte merak ettiğin falcıların ismini aratıp okusan?
Onu da yaptım da herkes kendi özel hayatını anlatmış konular karışmış biraz hepsine baktım yazıp yazıp ama bütünlük yok, binnazabla sitesinde ise yorumculara yazılanlar hep olumlu ama baktırıncı çıkmıyor

binnaz ablaya genelde pembe tablocu denir canım, oradan son zamanlarda hüma bal beğeniliyor. Burada baktırdığımız falcıları tek tek analiz edemeyiz, daha önce defalarca yaptık zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…