Binnaz Abla

Hicbiri

Hadi ya napiyor dusunce mi okuyor o halde
Iyi ki gitme firsati bulamamisim

Boş biri değil ,
Üç harflileri var sana geçmişi fena halde döküyor ,
Benim oturduğum evin için tarif etti , ismimi söyledi en yakın arkadaşımın ismini sevgilimisin ismini pat diye söylemişti.
Ağzım açık kalmıştı resmen elim ayağım titremişti.
Ama gelecek ile ilgili hayal kırıklılığı yarattı

bakalım ne diyecek ben de bir deneyeyim Şu yiğitte ara ara aklımı yoklamıyor değil

Ben çok beğenmedim canım yiğiti. Çok iyi nokta atışları vardı evet ama alakasız bi kaç şey de söyledi. O yüzden benim için orta karar oldu. Ancak dedikleri çıkarsa tekrar baktırırım.

Ben çok beğenmedim canım yiğiti. Çok iyi nokta atışları vardı evet ama alakasız bi kaç şey de söyledi. O yüzden benim için orta karar oldu. Ancak dedikleri çıkarsa tekrar baktırırım.

ne ara baktırdın Karşı tarafın düşüncesini merak ediyorum ben ama sanki yiğit olumsuzsa söylemeyecekmiş gibi bir hisse kapıldım, nedendir bilmiyorum

ne ara baktırdın Karşı tarafın düşüncesini merak ediyorum ben ama sanki yiğit olumsuzsa söylemeyecekmiş gibi bir hisse kapıldım, nedendir bilmiyorum

Dur özelden anlatayım ama pembeci olduğunu düşünmüyorum. Bana gayet dürüst bir şekilde olmaz dedi. Çok taktir ettim.

hocaların böyle bir şeye karşılık verme olasılığı çok düşük kırılma ama. çünkü kariyerini etkileyecek bir şey böyle bi riske gireceğini sanmıyorum.okul kurallarına göre etik de değil. kendini kaptırma derim canım. aranızda bi şey yokken falların çıkma ihtimali de düşüktür. yani sıfırdan bi şey bilmeleri çok zor hele sanal falcıların. eski sevgilim düşünüyor mu falan desen neyse. bence karşılığı yoksa unutmaya çalışman daha hayırlı gibi. ama yine de senin hayatın daha iyi bilirsin.

haklısın canım ama gönül işte baya sırılsıklam aşık oldum. diğerleri olacak dedi bu olmayacak dedi o garip yani.

Aslında harikaymış ama devamı da olsaydı elbette, zaten geçmişi vs biliyoruz, en azından bulunduğumuz an için yakın doğru tahminler şahane olurdu

haklısın canım ama gönül işte baya sırılsıklam aşık oldum. diğerleri olacak dedi bu olmayacak dedi o garip yani.
Bna imknsz gelmedi dun eski snf arkdsmi okuldan hocayla gorunce el ele nisan alisverisinde normal geldi senin durumda imknsz diye birsey yok

Bizim fakültede bir hocamız bir öğrencimizle çıkıyor. Ama hoş olmuyor, bence yol yakınken boşver. Bir de arkadaşımızın dediği gibi daha ortada hiçbir şey yokken fal atmak ve onların bilmesini beklemek biraz zor. Hani flört durumu filan olsa neyse diyeceğim ama bence hiç fal atma, parana yazık

seni anlıyorum canım oluyor böyle şeyler, elinde de olmuyor insanın. aşkın yaşı, zamanı, statüsü olmaz ama sanırım hocanın bu durumdan haberi yok. yani aranızda bir şey olur gibi olsa, facılar bi şeyler görebilir ama platonik durumlarda böyle ortalama falcıların geleceği görebileceğini, bi gün onun da senden hoşlanacağını görmeleri çok zor. bu sanallar daha çok akılda var olan durumları söylüyorlar bize.

bir de biri olucak diğeri olmayacak der. sen ciddiye alma. bana biri seni hala istiyor ciddi niyeti diyor. diğeri kız var diyor. biri kız var ama geri gelecek diyor vs vs. yani çok da kaale alma falcıları

Kizlar herkese merhaba .Binnaz abla da uzman lasmis biri olarak yazıyorum. Hep pembe tablocu dediniz . Bana da olumsuz yazan hiç olmadı olumsuzu söyleyen biri yok mu ya . Alex baktirmistim bir kere .o da acayip olumlu şeyler söyledi. Falin o kadar güzel ki dua yazmaya gerek yok dedi hatta

Medyum gizeme fal baktirdim 15 tl ydi.tutarliydi.zaman goremedi kartlarda.hislerine gore 1.1 bucuk ay icinde doncek dedi.herkzn verdigi tarihi verdi.

Kızlar şehrazattın dedikleri çıkan varmı yani tamam durum tespit süperde yorumu kısa 50 tl verilmez di yani açıklayıcı degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…