- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Hicbirikızlar selam yeni üyeyim sırf bu konu için açtım. Ben binnaz ablada farklı 4 kişiye fal baktırdım hep aynı soruyu sordum üniversitemdeki hocama aşığım olacak mı diye 3 ü olacak dedi (kesira,müge,benna) ama selin imer olmayacak diye olumsuz konuştu moralim bozuldu. bu falcılardan hangisi iyidir yada aranızda fal bakan var mı ben bakıyorum ama kendime bi hayrım yok
sen ilkay güre baktırdın mı canım ?
Hadi yanapiyor dusunce mi okuyor o halde
Iyi ki gitme firsati bulamamisim
1 sene önce baktırmıştım canım. Fazla öğüt dolu bir faldı diye hatırlıyorum. Ama durum tespitleri vs iyiydi diye aklımda kalmış.
bakalım ne diyecek ben de bir deneyeyimŞu yiğitte ara ara aklımı yoklamıyor değil
Ben çok beğenmedim canım yiğiti. Çok iyi nokta atışları vardı evet ama alakasız bi kaç şey de söyledi. O yüzden benim için orta karar oldu. Ancak dedikleri çıkarsa tekrar baktırırım.
ne ara baktırdınKarşı tarafın düşüncesini merak ediyorum ben ama sanki yiğit olumsuzsa söylemeyecekmiş gibi bir hisse kapıldım, nedendir bilmiyorum
kızlar selam yeni üyeyim sırf bu konu için açtım. Ben binnaz ablada farklı 4 kişiye fal baktırdım hep aynı soruyu sordum üniversitemdeki hocama aşığım olacak mı diye 3 ü olacak dedi (kesira,müge,benna) ama selin imer olmayacak diye olumsuz konuştu moralim bozuldu. bu falcılardan hangisi iyidir yada aranızda fal bakan var mı ben bakıyorum ama kendime bi hayrım yok
haklısın canım ama gönül işte baya sırılsıklam aşık oldum. diğerleri olacak dedi bu olmayacak dedi o garip yani.hocaların böyle bir şeye karşılık verme olasılığı çok düşük kırılma ama. çünkü kariyerini etkileyecek bir şey böyle bi riske gireceğini sanmıyorum.okul kurallarına göre etik de değil. kendini kaptırma derim canım. aranızda bi şey yokken falların çıkma ihtimali de düşüktür. yani sıfırdan bi şey bilmeleri çok zor hele sanal falcıların. eski sevgilim düşünüyor mu falan desen neyse. bence karşılığı yoksa unutmaya çalışman daha hayırlı gibi. ama yine de senin hayatın daha iyi bilirsin.
Boş biri değil ,
Üç harflileri var sana geçmişi fena halde döküyor ,
Benim oturduğum evin için tarif etti , ismimi söyledi en yakın arkadaşımın ismini sevgilimisin ismini pat diye söylemişti.
Ağzım açık kalmıştı resmen elim ayağım titremişti.
Ama gelecek ile ilgili hayal kırıklılığı yarattı
Bna imknsz gelmedi dun eski snf arkdsmi okuldan hocayla gorunce el ele nisan alisverisinde normal geldi senin durumda imknsz diye birsey yokhaklısın canım ama gönül işte baya sırılsıklam aşık oldum. diğerleri olacak dedi bu olmayacak dedi o garip yani.
haklısın canım ama gönül işte baya sırılsıklam aşık oldum. diğerleri olacak dedi bu olmayacak dedi o garip yani.
haklısın canım ama gönül işte baya sırılsıklam aşık oldum. diğerleri olacak dedi bu olmayacak dedi o garip yani.
medyum gizem nerde cnm?Medyum gizeme fal baktirdim 15 tl ydi.tutarliydi.zaman goremedi kartlarda.hislerine gore 1.1 bucuk ay icinde doncek dedi.herkzn verdigi tarihi verdi.
Aslında harikaymış ama devamı da olsaydı elbette, zaten geçmişi vs biliyoruz, en azından bulunduğumuz an için yakın doğru tahminler şahane olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?