Bana sordun sanırım? Canlı fal olayı saçma biraz. Kısaydı o yüzden falı direkt soruları cevaplamaya yönelik baktı
Bir akademisyen olarak sunu soyliyebilirim ki proflarin cogu ya kendi ogrencileriyle yada ayni meslekteki kisilerle evlenir beraber olur cunku hayatimizin %80 i unide geciyor, eger ilgisi oldugunu dusunuosan sende ilgini goster ama dikkatli de ol bunlarin icinde ciddi niyeti olanda olur olmayanda statusunu kullananda olur kullanmayanda ama imkansiz birsey degil buhocaların böyle bir şeye karşılık verme olasılığı çok düşük kırılma ama. çünkü kariyerini etkileyecek bir şey böyle bi riske gireceğini sanmıyorum.okul kurallarına göre etik de değil. kendini kaptırma derim canım. aranızda bi şey yokken falların çıkma ihtimali de düşüktür. yani sıfırdan bi şey bilmeleri çok zor hele sanal falcıların. eski sevgilim düşünüyor mu falan desen neyse. bence karşılığı yoksa unutmaya çalışman daha hayırlı gibi. ama yine de senin hayatın daha iyi bilirsin.
kerem avsar hem olumluyu hem olumsuzu soyluyormus kuzum bak
bızee resmen aynı yorumları yazmıs noktasına,vırgulune kadar bır tek tarıhler farklı allah razı olsun onuda sallamıs usenmemıss
kızlar selam yeni üyeyim sırf bu konu için açtım. Ben binnaz ablada farklı 4 kişiye fal baktırdım hep aynı soruyu sordum üniversitemdeki hocama aşığım olacak mı diye 3 ü olacak dedi (kesira,müge,benna) ama selin imer olmayacak diye olumsuz konuştu moralim bozuldu. bu falcılardan hangisi iyidir yada aranızda fal bakan var mı ben bakıyorum ama kendime bi hayrım yok
Çok teşekkür ederim cevabın için.canım selin imere ben kahve baktırmıştım bana kariyer netten iş bulacaksın demişti, kariyer netle alakam yok işim devletle. söyledikleri çıkmadı özenle bakılmış olsa bile. müge ve bennaya katina atmıştım söyledikleri çıktı ikisi de zaten benzer şeyleri söylemişti.
aslında haberi var canım itiraf ettim oda teşekkür etti kibarca reddetti ama umut işte..seni anlıyorum canım oluyor böyle şeyler, elinde de olmuyor insanın. aşkın yaşı, zamanı, statüsü olmaz ama sanırım hocanın bu durumdan haberi yok. yani aranızda bir şey olur gibi olsa, facılar bi şeyler görebilir ama platonik durumlarda böyle ortalama falcıların geleceği görebileceğini, bi gün onun da senden hoşlanacağını görmeleri çok zor. bu sanallar daha çok akılda var olan durumları söylüyorlar bize.
bir de biri olucak diğeri olmayacak der. sen ciddiye alma. bana biri seni hala istiyor ciddi niyeti diyor. diğeri kız var diyor. biri kız var ama geri gelecek diyor vs vs. yani çok da kaale alma falcıları
valla söyledim direk itiraf ettim teşekkür etti ama mümkün değil dedi bence ondada var bişeyler ama cesaret edemiyorBir akademisyen olarak sunu soyliyebilirim ki proflarin cogu ya kendi ogrencileriyle yada ayni meslekteki kisilerle evlenir beraber olur cunku hayatimizin %80 i unide geciyor, eger ilgisi oldugunu dusunuosan sende ilgini goster ama dikkatli de ol bunlarin icinde ciddi niyeti olanda olur olmayanda statusunu kullananda olur kullanmayanda ama imkansiz birsey degil bu
Baktirmaa yeterrKızlar oğuzhan türkoğlunu gözüme kestirdim baktıran var mı?
Kızlar oğuzhan türkoğlunu gözüme kestirdim baktıran var mı?
kerem avsar hem olumluyu hem olumsuzu soyluyormus kuzum bak
bızee resmen aynı yorumları yazmıs noktasına,vırgulune kadar bır tek tarıhler farklı allah razı olsun onuda sallamıs usenmemıss
KrizdeyiiiimmmmBaktirmaa yeterr
Bana nisanda baktığı fal patlamş yorumumun sonunda yazdğm soruya cevap vermemşti bugn sisteme girmş zehirlenmişmiş sözde sorduğum soruya istinaden tekrar fal gönder dior abimiz :):)Krizdeyiiiimmmm
Ayyy attım bile yaaaBana nisanda baktığı fal patlamş yorumumun sonunda yazdğm soruya cevap vermemşti bugn sisteme girmş zehirlenmişmiş sözde sorduğum soruya istinaden tekrar fal gönder dior abimiz :):)
Canım anı da cok genel cümlelerle geçiştirdiği için anda ii bile diyemicem üzgünüm istersen iade iste bende tamamen kart odaklıydıAyyy attım bile yaaaanda iyi miydi bari? Bak üzüldüm şimdi ama 15 lira allahtan çok değil.çok bilgi vermedim ben bakalım nasıl bi falcı
Kahve attım beğenmezsem 1 yıldız vericem valla profilinde de yazar olduğunu psikoloji okuduğunu falan yazmış hiç sevmem öyle ıssız adam triplerini de bakalım falım gelsin yazarım burayaCanım anı da cok genel cümlelerle geçiştirdiği için anda ii bile diyemicem üzgünüm istersen iade iste bende tamamen kart odaklıydı
Beklemedeym hayatım umarım senin için doyurucu bi fal olurKahve attım beğenmezsem 1 yıldız vericem valla profilinde de yazar olduğunu psikoloji okuduğunu falan yazmış hiç sevmem öyle ıssız adam triplerini de bakalım falım gelsin yazarım buraya
Geç yanıtlar ama istersen duvarından hatırlat. Yanıtlarken de kart çeker özenlidir başından savmaz. En azından şimdiye kadar ben öyle gördüm :)bu selena soruları ne kadar sürede yanıtlıyor kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?