Binnaz Abla

Bana sordun sanırım? Canlı fal olayı saçma biraz. Kısaydı o yüzden falı direkt soruları cevaplamaya yönelik baktı

kerem avsar hem olumluyu hem olumsuzu soyluyormus kuzum bak
bızee resmen aynı yorumları yazmıs noktasına,vırgulune kadar bır tek tarıhler farklı allah razı olsun onuda sallamıs usenmemıss

Bir akademisyen olarak sunu soyliyebilirim ki proflarin cogu ya kendi ogrencileriyle yada ayni meslekteki kisilerle evlenir beraber olur cunku hayatimizin %80 i unide geciyor, eger ilgisi oldugunu dusunuosan sende ilgini goster ama dikkatli de ol bunlarin icinde ciddi niyeti olanda olur olmayanda statusunu kullananda olur kullanmayanda ama imkansiz birsey degil bu

kerem avsar hem olumluyu hem olumsuzu soyluyormus kuzum bak
bızee resmen aynı yorumları yazmıs noktasına,vırgulune kadar bır tek tarıhler farklı allah razı olsun onuda sallamıs usenmemıss

kerem avşar bana da alakasız şeyler söyledi ya iade aldım hani olumsuz olduğu için değil alakasızdı çok.

canım selin imere ben kahve baktırmıştım bana kariyer netten iş bulacaksın demişti, kariyer netle alakam yok işim devletle. söyledikleri çıkmadı özenle bakılmış olsa bile. müge ve bennaya katina atmıştım söyledikleri çıktı ikisi de zaten benzer şeyleri söylemişti.

Çok teşekkür ederim cevabın için.
Tecrübelerimi ayrıntılı yazıcam ins

aslında haberi var canım itiraf ettim oda teşekkür etti kibarca reddetti ama umut işte..

valla söyledim direk itiraf ettim teşekkür etti ama mümkün değil dedi bence ondada var bişeyler ama cesaret edemiyor

Bana nisanda baktığı fal patlamş yorumumun sonunda yazdğm soruya cevap vermemşti bugn sisteme girmş zehirlenmişmiş sözde sorduğum soruya istinaden tekrar fal gönder dior abimiz :):)
Ayyy attım bile yaaa anda iyi miydi bari? Bak üzüldüm şimdi ama 15 lira allahtan çok değil.çok bilgi vermedim ben bakalım nasıl bi falcı

Ayyy attım bile yaaa anda iyi miydi bari? Bak üzüldüm şimdi ama 15 lira allahtan çok değil.çok bilgi vermedim ben bakalım nasıl bi falcı
Canım anı da cok genel cümlelerle geçiştirdiği için anda ii bile diyemicem üzgünüm istersen iade iste bende tamamen kart odaklıydı

Canım anı da cok genel cümlelerle geçiştirdiği için anda ii bile diyemicem üzgünüm istersen iade iste bende tamamen kart odaklıydı
Kahve attım beğenmezsem 1 yıldız vericem valla profilinde de yazar olduğunu psikoloji okuduğunu falan yazmış hiç sevmem öyle ıssız adam triplerini de bakalım falım gelsin yazarım buraya

Kahve attım beğenmezsem 1 yıldız vericem valla profilinde de yazar olduğunu psikoloji okuduğunu falan yazmış hiç sevmem öyle ıssız adam triplerini de bakalım falım gelsin yazarım buraya
Beklemedeym hayatım umarım senin için doyurucu bi fal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…