- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Bir aratsana canim sanki biri onu hic begenmemistiBiryolunvar gülnaz ışık'ı deneyen var mı?
Bende patlamştı geçen seneKızlar ester kira(kiraze) pembeci mi sizce? Fal attım an ve geçmişte başarılı buldum
Zamaninda mı çıktı gecikme oldu mu canım?hüma balı yakaladım sonunda bee:))
bana ilk falı %80 çıktı da kızlar merak eden olursa eğer. hoş enerji işi malum fallar.
zamanıyla çıktı canım valla. birini sormuştum hani hoşlanıyo gibiyim ama o napıyo belli değil bide yakınlaşma vs oldu sonra konuşmadık. 3 4 hafta içinde gündemine gene düşer dedi cidden de geri geldi bu sıralar pek mesaj atıyo kendileri.. bide eskilerden biri gelecek dedi tarif etti baya böyle ben yok diyodum hani burayı sallamış falda. oda oldu aradı görüştük falanZamaninda mı çıktı gecikme oldu mu canım?
Ne atmistim tarot mu kahve mi?zamanıyla çıktı canım valla. birini sormuştum hani hoşlanıyo gibiyim ama o napıyo belli değil bide yakınlaşma vs oldu sonra konuşmadık. 3 4 hafta içinde gündemine gene düşer dedi cidden de geri geldi bu sıralar pek mesaj atıyo kendileri.. bide eskilerden biri gelecek dedi tarif etti baya böyle ben yok diyodum hani burayı sallamış falda. oda oldu aradı görüştük falan
canım sadece katina bakıyo hüma balNe atmistim tarot mu kahve mi?
sen baktırdın mı hüma bal a hic?canım sadece katina bakıyo hüma bal
Benim anı bile tahmın edemedı ya bılmıorum ben basarılı bulmadımKızlar ester kira(kiraze) pembeci mi sizce? Fal attım an ve geçmişte başarılı buldum
Kızlar ester kira(kiraze) pembeci mi sizce? Fal attım an ve geçmişte başarılı buldum
Ayy bi bana mı bildi bu kadın yaaBana o kadar sıkıcı bir fal bakmıştıki dinlerken sıkılmıştım resmen ,
Acayip saçmalamıştı ki zaten patladı bana :)))
Kuzum hosgeldin, hepimiz donuyoruz galibahellööööögeri döndümmm ben nasılsnız bakalım
Kuzum hosgeldin, hepimiz donuyoruz galibanoldu bir gelisme cikan cikmayan fal var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?