Binnaz Abla

Kızlar ester kira(kiraze) pembeci mi sizce? Fal attım an ve geçmişte başarılı buldum

Zamaninda mı çıktı gecikme oldu mu canım?
zamanıyla çıktı canım valla. birini sormuştum hani hoşlanıyo gibiyim ama o napıyo belli değil bide yakınlaşma vs oldu sonra konuşmadık. 3 4 hafta içinde gündemine gene düşer dedi cidden de geri geldi bu sıralar pek mesaj atıyo kendileri.. bide eskilerden biri gelecek dedi tarif etti baya böyle ben yok diyodum hani burayı sallamış falda. oda oldu aradı görüştük falan

Ne atmistim tarot mu kahve mi?

kızlar luna yok mu ortalıkta :S ben hesabımı kapattmıstım eskı falımıda kendısınıde bulamıyorum fal krızımm geldı ulennnnnnnnn

bu arada telwedeki annaperrena'nın dedıgı cıkmıs kızlar bende
onuda bulamadım
nerde bunlar hepsı aynı anda mı fırar ettı

Kuzum hosgeldin, hepimiz donuyoruz galiba noldu bir gelisme cikan cikmayan fal var mi?

yok ya nerde burdan ayrıldıktan uzunca süre fal atmamıştım sonra sınavım vardı haziran gibi tekrar baktırdım genelde bana çıkan bilge patladı hüma'dan umutluydum ama palayacak gibi yeni fallar ekim gibi diyor yeni ilişki için göreceğiz

sen nasılsın audrey'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…