- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
hellööööögeri döndümmm ben nasılsnız bakalım
kız hoşgeldiiiinnnnnNasılsın, neler yapıyorsun, KK'sız hayat nasıldı anlat bakalım
baldanımm hoşbuldukuzaktan takipteydim buraları geldimmm şükür ama parasızlıktan fal baktırmıyorum aşkısız hayatın tanıdığı çıkarıyorum ama şeytan dürtüyor işte yeni aşkkk diye sonra fallara başlıyoruz kısır döngü
başka kime baktrdın canımbana teee şubatta meryem bildi kızlar hemde inanmasınız karşıma çıkacak erkeği birebir anlattı bu çocuk benim liseden tanıdığım biriydi o zamanda pek yakuşukluydusonrabizim üniversiteye yatay geçiş yaptı şimdi arkadaşız bakalım neler olacak
ay bir de şubat diyen nesibe idi ama o ilişki olcak hemen dedi aylardır tık yok
fama da mıbir de burda duyunca mahinur a atıım çok ama çok kötüydü hiç bilemedi
binnazın indirim döneminde sevgi duman a attım çok iyiydi
fatima ve fama patladı
saraylıyı denemek istiyordum ama girmiyorşimdilik aklıma gelenler bunlar
fama da mı
Kuzum hangi meryeme baktirdin acaba ben en son attigimda o eski meryemden eser yoktu :):) bende iyim bu arada kuzum sagol fallara sardik yine istebana teee şubatta meryem bildi kızlar hemde inanmasınız karşıma çıkacak erkeği birebir anlattı bu çocuk benim liseden tanıdığım biriydi o zamanda pek yakuşukluydusonrabizim üniversiteye yatay geçiş yaptı şimdi arkadaşız bakalım neler olacak
ay bir de şubat diyen nesibe idi ama o ilişki olcak hemen dedi aylardır tık yok
Kuzum hangi meryeme baktirdin acaba ben en son attigimda o eski meryemden eser yoktu :):) bende iyim bu arada kuzum sagol fallara sardik yine iste
Kizlarr bana AnnaPerrena yi bulun telwede yokk kadinin dedigi cikmis bana bilmiss,sinir oldum iki saatir onu ariyorumne luna nin nede onun adi aramada cikmiyor telweede
Bana dedigi cikmiss ama ben aramalarda bulamiyorum adi cikmiyor4 gün önce girmiş canım görünüyor:)) tellwede bi süre girmeyince uzakta görünüyor ama yine giriş yapabilir bence
iyi miydi falı, önemli bi şey mi çıktı?
O zaman ayni insan degil kuzum benimde o aylar baktirdigim bilmisti bu baya akil verdi sadece bisey bilemedi yazili faldan uzak durmamiz gerektigini hala anlayamadiktavalla canım ben çok önce attım aralık gibi kaç ay olmuş sonra bir karışılık oldu şüpheler falan olunca bir daha atmadım ilk ve son falımdı meryeme
Canım falcı aramada anna yazınca çıkıoBana dedigi cikmiss ama ben aramalarda bulamiyorum adi cikmiyorsilmistim hesabimi ,mailden okudum fali goremiyorum linkini atarmisin ozelden canim bana sayfasinin ? Ben cok sansliyim valla bana cikan 3 isim vardi 3ude artik yok bakmiyorlar saka gibi :)
Canım falcı aramada anna yazınca çıkıo
.burdayim canimcim :) cok uzundur girmedim :) sen nasılsın?@selena80 canım nerdesin merak ettim seni
Kimlerr gelmisssss.burdayim canimcim :) cok uzundur girmedim :) sen nasılsın?
incesazımmm ojjjgeldiinnn çok Kulağını çınlattık ,çok özlenmiştinhellööööögeri döndümmm ben nasılsnız bakalım
İnces
incesazımmm ojjjgeldiinnn çok Kulağını çınlattık ,çok özlenmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?