Binnaz Abla

kız hoşgeldiiiinnnnn Nasılsın, neler yapıyorsun, KK'sız hayat nasıldı anlat bakalım

baldanımm hoşbulduk uzaktan takipteydim buraları geldimmm şükür ama parasızlıktan fal baktırmıyorum aşkısız hayatın tanıdığı çıkarıyorum ama şeytan dürtüyor işte yeni aşkkk diye sonra fallara başlıyoruz kısır döngü

ahahha al benden de aynısı hayatım, ağladım adam gitti hop yeni bir kıpırtıya düştük tine falla Ben de dondurmuştum yoksa Atma ya bosver bunca zaman attık noldu sanki

bana teee şubatta meryem bildi kızlar hemde inanmasınız karşıma çıkacak erkeği birebir anlattı bu çocuk benim liseden tanıdığım biriydi o zamanda pek yakuşukluydu sonrabizim üniversiteye yatay geçiş yaptı şimdi arkadaşız bakalım neler olacak
ay bir de şubat diyen nesibe idi ama o ilişki olcak hemen dedi aylardır tık yok

başka kime baktrdın canım

bir de burda duyunca mahinur a atıım çok ama çok kötüydü hiç bilemedi
binnazın indirim döneminde sevgi duman a attım çok iyiydi
fatima ve fama patladı
saraylıyı denemek istiyordum ama girmiyor şimdilik aklıma gelenler bunlar

Kuzum hangi meryeme baktirdin acaba ben en son attigimda o eski meryemden eser yoktu :):) bende iyim bu arada kuzum sagol fallara sardik yine iste

Kizlarr bana AnnaPerrena yi bulun telwede yokk kadinin dedigi cikmis bana bilmiss,sinir oldum iki saatir onu ariyorum ne luna nin nede onun adi aramada cikmiyor telweede

Kuzum hangi meryeme baktirdin acaba ben en son attigimda o eski meryemden eser yoktu :):) bende iyim bu arada kuzum sagol fallara sardik yine iste

valla canım ben çok önce attım aralık gibi kaç ay olmuş sonra bir karışılık oldu şüpheler falan olunca bir daha atmadım ilk ve son falımdı meryeme

Kizlarr bana AnnaPerrena yi bulun telwede yokk kadinin dedigi cikmis bana bilmiss,sinir oldum iki saatir onu ariyorum ne luna nin nede onun adi aramada cikmiyor telweede

4 gün önce girmiş canım görünüyor:)) tellwede bi süre girmeyince uzakta görünüyor ama yine giriş yapabilir bence

iyi miydi falı, önemli bi şey mi çıktı?

4 gün önce girmiş canım görünüyor:)) tellwede bi süre girmeyince uzakta görünüyor ama yine giriş yapabilir bence

iyi miydi falı, önemli bi şey mi çıktı?
Bana dedigi cikmiss ama ben aramalarda bulamiyorum adi cikmiyor silmistim hesabimi ,mailden okudum fali goremiyorum linkini atarmisin ozelden canim bana sayfasinin ? Ben cok sansliyim valla bana cikan 3 isim vardi 3ude artik yok bakmiyorlar saka gibi :)

valla canım ben çok önce attım aralık gibi kaç ay olmuş sonra bir karışılık oldu şüpheler falan olunca bir daha atmadım ilk ve son falımdı meryeme
O zaman ayni insan degil kuzum benimde o aylar baktirdigim bilmisti bu baya akil verdi sadece bisey bilemedi yazili faldan uzak durmamiz gerektigini hala anlayamadikta

Canım falcı aramada anna yazınca çıkıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…