Binnaz Abla

Canımmm hoşbuldummm çok özledim sizi
Olumsuz fallar çıktı stop .iyi şeyler hala beklemede stop.kaç kez bu son dedim o sonlar hiç olmadı stop.eski sevgililerim ya evlenmiş ya nişanlanmış stop . Hepsinin canı zebânilere stop.sende ne var ne yok canım ? :)

Ay yavrum benim olumsuzlar hep çıkardı duruldular şükür eski aşkları bırakıp yeni yerlere yelken açmak istiyorum ama benim beğendiğim beni beni beğenini ben beğenmiyorum hayatım böyle aşkta duruldum aslında eğitim için fal atar haldeyim bebek o derece Meryem çıktı bana doğru dürüst ama dediği adamdan ses yok eskisi dönecek diyenler patır patır döküldü

:)) aman öyle valla tencere- kapak uyumu oluşamadı henüz ,kesin önemli işleri çıkmıştır o yüzden dönememişlerdir :))), eğitim içinde falcılar şimdi yüksek lisanslar,doktoralar,ordinaryüslükler görürler aman diyim ,çıtaları bi hayli yüksek birçoğunun malum ..

Velhasıl kelam ziyan olduk ziyadesiyle şu fallardan ...

Sorma sorma hemen mükemmel işler çıkardılar durun daha mezun olamadım asdfghjk

Kızlar bişi sorcam biyolunvardan önerebilceğnz kimler var? Her sitedeyi sirayla deniyorum hizimi alamadm bi ilkay ve fama iyi sanırım memnunmusunz. Saraylıyı çok övmüşler ama sisteme girmiyormus

Kızlar bişi sorcam biyolunvardan önerebilceğnz kimler var? Her sitedeyi sirayla deniyorum hizimi alamadm bi ilkay ve fama iyi sanırım memnunmusunz. Saraylıyı çok övmüşler ama sisteme girmiyormus
Falcı sema da iyi denenebilir

50 kredi aldım hangi 2sine baktırsam bilemedm ayrica patlayan fal haberleri ile geliyorum. smdiye kadar baktirdigim kimsenin fali cikmadi bu sefer selana kiraze ve daha nicesi bende cok iyi tutturan falcilar dahhi tutmadi. Sadece Nesibe 5-6 aylik bir donem verdi. Bununda tutcagina inanmamaya basladm artik

Gümbüe gümbür patlamışlar desene. Dediklernin tersi mi oldu yoksa verdikleri zaman mı geçti noldu?

Gümbüe gümbür patlamışlar desene. Dediklernin tersi mi oldu yoksa verdikleri zaman mı geçti noldu?

Zaman gecti. Donus bekliyordum gelmedi henuz. Yani onu beklerken birden baska bi kizla oldugunu veya evlendigi tarzi beni cokerticek bisi duymadm cok sukur ama donus yok ses yok seda yok. Nesibe dediki sana aylar gibi gecicek gunler donus oldugunda sanki uzernden yillar gecmscesine aci cekmis olucaksn onu beklerken. Nitekimde oyle oluyor. Doucek ama uzun vade alicak ve canin yanicak dedi. Diger hepsi favorim selena dahil. Boyle olmycagni mutlak barisma ve mutluluk var demisti kisa vadede. Yani surunmyceksn demisti. Selena normalde tutardi belkide surekli ona attgm icin enerjimiz sasiyor artk.. Olumsuz gidisat ama finali Olumlu konustu hepsi. Pembe tablo cizmedi yani baktrdklarm . Da finale kisa vadede (bahsettgm 3ay) ulasamadk sayiyorm. Ve patladi yani fallar. nesibenin dedklerinin cikip ckmycagni zaman gosterir.. Olursa yazarm

Kizlarr bana AnnaPerrena yi bulun telwede yokk kadinin dedigi cikmis bana bilmiss,sinir oldum iki saatir onu ariyorum ne luna nin nede onun adi aramada cikmiyor telweede

Kuzum bende baktım ama aramalarda sonuç bulamadım, sanıyorum artık yok.

Bu arada kahve atmak istiyorum ama telwe de kime atabilirim bilindik tatlar dışında :)

Ayrılıklar zaten genelde üzücüdür ve can yakar. Ama sürünmek ne demek? Lütfen böyle düşünme her birey çok değerlidir. Bir kere geliyoruz dünyaya her saniyesinin mümkün olduğu kadar tadını çıkarmamız lazım aslında. Çok sevmiş çok aşık olmuş olabilirsin ama onunla doğmadın ki. Kendine gereken değeri önce senin vermen lazım. Dağıtma kendini ve olabildiğince güçlü durmaya çalış olur mu?

Kızlar selena nın falında tamda dedigi gibi biriyle harfi harfine uyan eski sevgilimle konusuyorum yani siyah arabasın var dedi eski sevgilim siyah araba almış bekleme eskiyi demişdi ama adamda geri dönüş oldu böyle yaşayan varmı

kızlar kahve falında dediği her şey çıktı dediğiniz biri var mı? nesibe çok övülmüş ama dedikleri çıktı diyen görmedim hiç
geçen fal sepetinde pınar diye birine tarot gönderdim yorumlarına bakıp baktırdığım en kötü faldı rezaletti ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…