Binnaz Abla

ben en son ona baktırdım. bana da yeni diye eskiyi anlattı. birebir hem de burcundan saç, ten rengine, kişiliğine kadar. dedim ama bu eski. arada geçmişle geleceği karıştırıyorum birebirse eski dönücektir dedi. sana da öyle olmuş sanırım

Ilkay Gure baktirdim ve begendim arkadaslar, oyle olumsuz filan degildi. Dogru seyler soylemis, özellikle senin elinde söyle yaparsan söyle dediği şeyler bizzat arkadasımın bana dediği şeyler. Hele ki senin hayatında ya siyah ya beyaz var demiş, şoka girdim herkes bana bunu söyler

2.şokum ben nur banuya atmıstım cok sok olmadım ama arkadasım atmıs falını okudum olumsuzdu ve sok oldum, kadın resmen bilmiş hem de %100, bu kadar fal attım durumumu bu kadar bilen olmadı bende

belkide cok fal baktırıyoruz dıye artık bılemıyorlar

Falsepeti rezzana baktiran oldumu moralimi cok bozdu ilk olumsuz yorumumu aldim oturup aglicam cikiyomu bunun fallari.

Kizlar nur banunun bana baktigi fali buldurdum siteye, kadin gercekten ozetlemis bana da cok iyiymis. Dedigi bir durum cikmis simdilerde. Bos biri degilmis. Ben de bugun farkina vardim.

Kizlar nur banunun bana baktigi fali buldurdum siteye, kadin gercekten ozetlemis bana da cok iyiymis. Dedigi bir durum cikmis simdilerde. Bos biri degilmis. Ben de bugun farkina vardim.

İnşallah güzel bir şeydir baldan off bende atsam diyorum ama güvenemiyorum artık o siteye

Ohaaaa çok sevindim canım fama enerjisi tutanda bi acaip zaten süper biliyo
Bendr cnm ya en azindan az cok tutmasi guzel oluyor daha cok guveniyor insan

Birde puanim vardi falsepetinde altincihis var ona olesine attim ama o da benim ic dunyam ile ilgili cok guzel tespitlerde bulunmus begendim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…