- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Kızlar selena nın falında tamda dedigi gibi biriyle harfi harfine uyan eski sevgilimle konusuyorum yani siyah arabasın var dedi eski sevgilim siyah araba almış bekleme eskiyi demişdi ama adamda geri dönüş oldu böyle yaşayan varmı
Ilkay Gure baktirdim ve begendim arkadaslar, oyle olumsuz filan degildi. Dogru seyler soylemis, özellikle senin elinde söyle yaparsan söyle dediği şeyler bizzat arkadasımın bana dediği şeyler. Hele ki senin hayatında ya siyah ya beyaz var demiş, şoka girdim herkes bana bunu söyler
2.şokum ben nur banuya atmıstım cok sok olmadım ama arkadasım atmıs falını okudum olumsuzdu ve sok oldum, kadın resmen bilmiş hem de %100, bu kadar fal attım durumumu bu kadar bilen olmadı bende
Bir bakayim napiyo bunlar dedim Marplecim :) operimmKimlerr gelmisssss)
bana cikmamsti.. bosver sıkma canınıFalsepeti rezzana baktiran oldumu moralimi cok bozdu ilk olumsuz yorumumu aldim oturup aglicam cikiyomu bunun fallari.
Kizlar nur banunun bana baktigi fali buldurdum siteye, kadin gercekten ozetlemis bana da cok iyiymis. Dedigi bir durum cikmis simdilerde. Bos biri degilmis. Ben de bugun farkina vardim.
Nur banu bendede cok iyiydi.Kizlar nur banunun bana baktigi fali buldurdum siteye, kadin gercekten ozetlemis bana da cok iyiymis. Dedigi bir durum cikmis simdilerde. Bos biri degilmis. Ben de bugun farkina vardim.
sanda olumsuzmuydubana cikmamsti.. bosver sıkma canını
Canım önemli bi ayrıntımıydı? Aşkmı işmi genel bişeymii?Famanin bir dedigi cikti bu aksam
Canim ozel bir konu is degil bir ay dedi bir ay sonra dedigi gibi oldu hatta bulundugun sehre gelicek dedi o da cikti ki gelmez diyordumCanım önemli bi ayrıntımıydı? Aşkmı işmi genel bişeymii?
ayşe melek'e kahve baktırmıştım,bana tutarlı gelmedi,benim enerjimden kaynaklı olabilir,ama zaman gösterecek,pek beğendim diyemem.Binnaz'da ayşe melek e atan oldu mu hiç
olumluydu ama cikmadi :)sanda olumsuzmuydu
Ohaaaa çok sevindim canım fama enerjisi tutanda bi acaip zaten süper biliyoCanim ozel bir konu is degil bir ay dedi bir ay sonra dedigi gibi oldu hatta bulundugun sehre gelicek dedi o da cikti ki gelmez diyordum
Bendr cnm ya en azindan az cok tutmasi guzel oluyor daha cok guveniyor insanOhaaaa çok sevindim canım fama enerjisi tutanda bi acaip zaten süper biliyo
ay inşş famanın bana dedikleri çıkar çok güzel bir fal bakmıştı bana .ama süresi var daha .Famanin bir dedigi cikti bu aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?