- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
ÇOK SEVİNDİM canım baktığında az birşeyde çıkmamış zaten baya önemli özel durumlarda falcının tutturması.Bendr cnm ya en azindan az cok tutmasi guzel oluyor daha cok guveniyor insan
Birde puanim vardi falsepetinde altincihis var ona olesine attim ama o da benim ic dunyam ile ilgili cok guzel tespitlerde bulunmus begendim onu
Ben geçenlerde baktırdım beğendimoğuzhan türkoğlu için ne düşünüyorsunuz değer mi?
Ben geçenlerde baktırdım beğendim
Bende berbattı tam bi fiyasko tek bişey bile bilemediBen geçenlerde baktırdım beğendim
Hahahahah yerim seniii niye banlıydınKızlar bu banlı olmak ne zormuş, size bir şeyler yazacağım yazamadım çıldırdım
Geçen gün Nur Banu demiştim ya evet aylar önceki ilk falı cok iyiymiş ama dün attığım fal berbattı. Anı hiç ama hiç bilememişti o yüzden eleyiniz, tavsiye etmiyorum. Oh be kimse yanılıp atmadan yetiştim sanırım
Hahahahah yerim seniii niye banlıydın
geç kaldın kahve attım beklemedeyimKızlar bu banlı olmak ne zormuş, size bir şeyler yazacağım yazamadım çıldırdım
Geçen gün Nur Banu demiştim ya evet aylar önceki ilk falı cok iyiymiş ama dün attığım fal berbattı. Anı hiç ama hiç bilememişti o yüzden eleyiniz, tavsiye etmiyorum. Oh be kimse yanılıp atmadan yetiştim sanırım
geç kaldın kahve attım beklemedeyim
darısı başıma o zaman bebeğim çnkü çok ihtiyacım varhadi ya gerçi dediğim gibi dünkü tarotu cok kötüydü ama aylar önce attığım kahvede dediği bir şey çıkmış, genel olarak da doğru şeyler söylemiş
Berbatttikızlar şehrazat su falı nasıl
Sakın baktırma o paraya değmez. Ben baktırdım çok kötü değildi ama assslaaa o paraya göre bi fal değildikızlar şehrazat su falı nasıl
Bana da öyleydi falı, olacak ama sonradan olmayacak ama sen istersen sonra yine olabilir gibi olumlu mu olumsuz mu bilemedim ama tarihleri patliyor 1 ay geçti benim bir daha da baktırmam net olmayan falcı sevmiyorum.Nurbanudan kahve falım geldi. Benimkini baya uzun boylu tasvir etti yanlş ama genel itibaryle durum değerlendirmesi iyi gelecek için olumsuz konuştu denemez ama olumlu konustu da denemez bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?