Binnaz Abla

Bendr cnm ya en azindan az cok tutmasi guzel oluyor daha cok guveniyor insan

Birde puanim vardi falsepetinde altincihis var ona olesine attim ama o da benim ic dunyam ile ilgili cok guzel tespitlerde bulunmus begendim onu
ÇOK SEVİNDİM canım baktığında az birşeyde çıkmamış zaten baya önemli özel durumlarda falcının tutturması.
ben zaten fal defterini kapatalı 1 ay a yaklaşıyorda famayaa baktırrdıklarım çıksa hiç fena olmaz:)

Selin İmer'in bana tüm dedikleri patlamışlar hanımlar 5 tane falına da baktım da, işin garibi gideceksin dediği yerdeki tanıdıklarımızın tipini filan bilmiş ama niye çıkmıyor yorum yok

Sezgilerin dili de bana aşkla ilgili bişi demiş taa geçen sene çıkmış, sisteme girmiyor sanıyorum

Kızlar bu banlı olmak ne zormuş, size bir şeyler yazacağım yazamadım çıldırdım

Geçen gün Nur Banu demiştim ya evet aylar önceki ilk falı cok iyiymiş ama dün attığım fal berbattı. Anı hiç ama hiç bilememişti o yüzden eleyiniz, tavsiye etmiyorum. Oh be kimse yanılıp atmadan yetiştim sanırım

Hahahahah yerim seniii niye banlıydın

geç kaldın kahve attım beklemedeyim

Kızlar Binnaz abladaki sezgi candana daha önce baktıran oldu mu yorumlar çok güzel baktırdım da falı da güzel merak ettim çıkıyor mu die :)

Nurbanudan kahve falım geldi. Benimkini baya uzun boylu tasvir etti yanlş ama genel itibaryle durum değerlendirmesi iyi gelecek için olumsuz konuştu denemez ama olumlu konustu da denemez bakıcaz

Nurbanudan kahve falım geldi. Benimkini baya uzun boylu tasvir etti yanlş ama genel itibaryle durum değerlendirmesi iyi gelecek için olumsuz konuştu denemez ama olumlu konustu da denemez bakıcaz
Bana da öyleydi falı, olacak ama sonradan olmayacak ama sen istersen sonra yine olabilir gibi olumlu mu olumsuz mu bilemedim ama tarihleri patliyor 1 ay geçti benim bir daha da baktırmam net olmayan falcı sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…