Binnaz Abla

Kızlar biryolunvarda ilkay a fal attm 3gundur yroumlanicak sureklide online. Ne zaman yorumlar sizdede boylemi oldu

günaydın kızçeler kısmen çıkan fal haberimle karşınızdayım. asıl olay değil sadece küçük bi detay . dün nurbanuya kahve falı göndermiştim geçmişte evliliğe giderken ayrıldığın biri seni unutamamış hala ve dönem dönem hayatına girmek isteyebilir ama sen bişy hissetmiyosun hayır diceksin demişti. dün gece benim teeee 6-7 yıl önce 2 ay kadar çıktığım çocuk mesaj attı o böyle 6-7 ayda bir yoklar beni zaten naslsın merak ediyorum konusmak istiyorm diye.. ama evliliğe giden bi ilişkimz yoktu onunla dediğim gibi sadece 2 ay. bilginize

arkadaşlar merhaba ... melekler kahvesindeki emre ye falbaktıranınız varmı acaba ? ben baktırdım şimdi ki zaman ve geçmiş ile ilgili şaşırdtııcı yorumları oldu. falların gelecekten haber verdiğine pek inanmam ama yinede merak ettik.emreye fal baktırıp ilerki tarihte verdikleri çıkan oldu mu ?

bana hiç bir dediği çıkmamıştı valla canım

kızlar binnazda rüya yıldıza baktıran var mı? gelecek için bakıyorum geçmiş için değil demiş.

Ilkay ve famayi denedim cok sukur. Durum analizleri super. Gecmiside iyi bildiler. Gelecegi zaten bilen olmuyor ondan takilmiyorum o kismina. Famanin fali cok ozenli ve uzun uzun yazilmisti. Gercekten emek var . Ilkay biraz odaklanamams gibiydi kopuk kopuk yorumladi fali. Ikiside pembe tablo degildi sahsen memnun kaldmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…