Canım mesajlarına baksanaBana da öyleydi falı, olacak ama sonradan olmayacak ama sen istersen sonra yine olabilir gibi olumlu mu olumsuz mu bilemedim ama tarihleri patliyor 1 ay geçti benim bir daha da baktırmam net olmayan falcı sevmiyorum.
Kızlar Binnaz abladaki sezgi candana daha önce baktıran oldu mu yorumlar çok güzel baktırdım da falı da güzel merak ettim çıkıyor mu die :)
Bugün elim su falına gitti ama baktırmadım once bir foruma bakayım dedim sanırım henüz kimse denemediKizlar bir yolun varda altinci boyuta baktran oldu mu
Ben baktirdim ve memnun kaldim hatta bildiKızlar Binnaz abladaki sezgi candana daha önce baktıran oldu mu yorumlar çok güzel baktırdım da falı da güzel merak ettim çıkıyor mu die :)
bana hiç bir dediği çıkmamıştı valla canımarkadaşlar merhaba ... melekler kahvesindeki emre ye falbaktıranınız varmı acaba ? ben baktırdım şimdi ki zaman ve geçmiş ile ilgili şaşırdtııcı yorumları oldu. falların gelecekten haber verdiğine pek inanmam ama yinede merak ettik.emreye fal baktırıp ilerki tarihte verdikleri çıkan oldu mu ?
bana hiç bir dediği çıkmamıştı valla canım
Canım sezgi candan çıktı mı sende ?Ben baktirdim ve memnun kaldim hatta bildi
hadi ya :S durum analizini yapabildimi peki?bana hiç bir dediği çıkmamıştı valla canım
bu baktırdığınız paraylamı ben anlamadım yabancısıyım bu sitenin :)kızlar binnazda rüya yıldıza baktıran var mı? gelecek için bakıyorum geçmiş için değil demiş.
hehe geldim canım. Ya bayadır fal baktırmıyorum canlı baktırıyorum güya sanallar daha iyi vallahi hiç tatmin olamıyorum.Kız nerelerdesin özlettin kendini :)
Durum analizi fena değildi diye hatırlıyorum çok oldu ben baktıralı yıl olmuştur yani:) Özellikle arkadaşıma şok edici şeyler falan bilmişti ama tırt derim bencehadi ya :S durum analizini yapabildimi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?