Binnaz Abla

Slm kizlar...binnaz ablada maya demire baktiracaktim ama burda olumsuz yorum yapilmis.

Biryolunvar sitesini yeni goruyorum.nasil bir site yani herkesin yuzdesi 99,100 falan
Birde ilkay gur cok suredir adini duyuyorum hep nasil sizce...
O da iyi degil diyorsaniz yokmu soyle mantikli onerebileceginiz biri herhangi bir sitede bugun :)

Benimkinin niyetine kahve ictim onun adina fal attim.genel dedigim halde herseyi bildi beni tarif etti aynen benim adimdaki sydmdki hrfleri verdi baya iyiydi ya.bnm knstgm kisiye dygu dsnclrme kdr soyledi.gelecekte cikarsa barisma var eskisiyle dedi cikarsa yazarim.

Kimfen bahsediyosun?

İnternetten kahve falına da 22 TL çok bence ya:)

hehe geldim canım. Ya bayadır fal baktırmıyorum canlı baktırıyorum güya sanallar daha iyi vallahi hiç tatmin olamıyorum.
Bana falcı önersene kız:)) sen ne alemdesin?
Ben önerebilirim istersen. Binnaz abla Hüma Bal. Gerçekten harika

Kızlar merhaba..
yukarıdaki ankette daha önce hiç fal baktırmadım
sizce hangisinde ve kime fal baktırmalıyım
kimi tavsiye edersiniz

Kızlar merhaba..
kimi tavsiye edersiniz
Aman arkadaşım hiç baktırmadıysan sakin bulaşma küçük bir tavsiye bu fal olayı kumar,alkol, sigara gibi bağımlı yapıyor resmen cebimde ki param çaresizliğimden batıyor bana

Kızlar merhaba..
kimi tavsiye edersiniz

orda en yüksek oy alanlar genelde beğenilir. tellwede selena su falı, serüvenin kitap falı beğenilir. saraylı'yı ve nesibe'yi de beğeniyorlar yukarıda görüyorsundur zaten canım. orda olmayıp beğenilenler de var, sonradan keşfedilenler. biraz geri gidersen sayfalarda okursun:)

ücretler farklı tabii ne kadar vereceğine göre de değişir tercihin. artık sitelere tek tek girip ücretlere bakıp karar verirsin:)

zaten gelecek pek çıkmaz. iyi olan falcılarda anca anda ve geçmişte iyiler:) biz zamanında baktırmış ve falları patlamış olanlar soğuduğumuz için topik böyle ıssız işte:)

kolay gelsin

Aman arkadaşım hiç baktırmadıysan sakin bulaşma küçük bir tavsiye bu fal olayı kumar,alkol, sigara gibi bağımlı yapıyor resmen cebimde ki param çaresizliğimden batıyor bana
Aynen bir bağımlılık söz konusu maalesef. Her bunaldığında bunlara koşuyor insan. Sonrası bildiğin batak. Bulaşmamak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…