- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canim durum tespitinde soyledigi seyler hayatimda olan seyler ve sirasida sanirim o sekilde gidecek olaylarin hatta burcunu bildi bendeCanım sezgi candan çıktı mı sende ?
Kimfen bahsediyosun?Benimkinin niyetine kahve ictim onun adina fal attim.genel dedigim halde herseyi bildi beni tarif etti aynen benim adimdaki sydmdki hrfleri verdi baya iyiydi ya.bnm knstgm kisiye dygu dsnclrme kdr soyledi.gelecekte cikarsa barisma var eskisiyle dedi cikarsa yazarim.
Bir yolun var hira cnmmKimfen bahsediyosun?
günaydın kızçeler kısmen çıkan fal haberimle karşınızdayım. asıl olay değil sadece küçük bi detay . dün nurbanuya kahve falı göndermiştim geçmişte evliliğe giderken ayrıldığın biri seni unutamamış hala ve dönem dönem hayatına girmek isteyebilir ama sen bişy hissetmiyosun hayır diceksin demişti. dün gece benim teeee 6-7 yıl önce 2 ay kadar çıktığım çocuk mesaj attı o böyle 6-7 ayda bir yoklar beni zaten naslsın merak ediyorum konusmak istiyorm diye.. ama evliliğe giden bi ilişkimz yoktu onunla dediğim gibi sadece 2 ay. bilginize
Ooo sen yenisin galiba :)İnternetten kahve falına da 22 TL çok bence ya:)
Ben önerebilirim istersen. Binnaz abla Hüma Bal. Gerçekten harikahehe geldim canım. Ya bayadır fal baktırmıyorum canlı baktırıyorum güya sanallar daha iyi vallahi hiç tatmin olamıyorum.
Bana falcı önersene kız:)) sen ne alemdesin?
ona baktırdım canım. İlk falı ksmen çıktı ama ikinci pek iyi değildi ya sanki.Ben önerebilirim istersen. Binnaz abla Hüma Bal. Gerçekten harika
ona baktırdım canım. İlk falı ksmen çıktı ama ikinci pek iyi değildi ya sanki.
tarihleri tuttu ama ikinci falı çok beğenmedim bakalım.tarihi tutturdu mu peki? bana ağustos ortası dedi ama geldi geçiyoranda gerçekten iyi
Yukarıdaki ankette tavsiye ettiklerimiz var zatenKızlar merhaba..
yukarıdaki ankette daha önce hiç fal baktırmadım
sizce hangisinde ve kime fal baktırmalıyım
kimi tavsiye edersiniz
Aman arkadaşım hiç baktırmadıysan sakin bulaşma küçük bir tavsiye bu fal olayı kumar,alkol, sigara gibi bağımlı yapıyor resmen cebimde ki param çaresizliğimden batıyor banaKızlar merhaba..
kimi tavsiye edersiniz
Kızlar merhaba..
kimi tavsiye edersiniz
İki fal arası ortalama ne kadardı ?ona baktırdım canım. İlk falı ksmen çıktı ama ikinci pek iyi değildi ya sanki.
Aynen bir bağımlılık söz konusu maalesefAman arkadaşım hiç baktırmadıysan sakin bulaşma küçük bir tavsiye bu fal olayı kumar,alkol, sigara gibi bağımlı yapıyor resmen cebimde ki param çaresizliğimden batıyor bana
3 4 hafta kadar canım.İki fal arası ortalama ne kadardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?