Arkadaslar Nesibe nin gelecek için olumsuz dediği birşeyin çıkmadığı oldu mu? Genel olarak bu fallarda olumlular çıkmıyor ,olumsuzlar çıkıyor gibi bir izlenime kapildim.
Slm kizlar...binnaz ablada maya demire baktiracaktim ama burda olumsuz yorum yapilmis.
Biryolunvar sitesini yeni goruyorum.nasil bir site yani herkesin yuzdesi 99,100 falan
Birde ilkay gur cok suredir adini duyuyorum hep nasil sizce...
O da iyi degil diyorsaniz yokmu soyle mantikli onerebileceginiz biri herhangi bir sitede bugun :)
BKişiye göre değişir canım. Ama bana olumsuz dedikleri çıktı olumlular çıkmadı
Bana olumsuz dediği çıkmadı ama anda iyiydi hakkını yiyememArkadaslar Nesibe nin gelecek için olumsuz dediği birşeyin çıkmadığı oldu mu? Genel olarak bu fallarda olumlular çıkmıyor ,olumsuzlar çıkıyor gibi bir izlenime kapildim.
kızlar falsepeti melih bide pınar için ne düşünüyorsunuz? Baktıran var mı?
Ohhh diyim bariBana olumsuz dediği çıkmadı ama anda iyiydi hakkını yiyemem
Ben de çok üzülmüştüm dinleyince de çıkmadı çok şükür :)Ohhh diyim bari
Evet anda iyiydi sevdim.
Merak etme cnm ne olumlusu ne de olumsuzu cikti bendeArkadaslar Nesibe nin gelecek için olumsuz dediği birşeyin çıkmadığı oldu mu? Genel olarak bu fallarda olumlular çıkmıyor ,olumsuzlar çıkıyor gibi bir izlenime kapildim.
Evet Maya'nın çok tatlı, çok samimi bir tarzı var. Hoşuna gidiyor insanın. Falı da sallamasyon değil, güzel. Ama sonuca geldiğinde, gelecek öngörülerine geldiğinde, çıkmıyor işte. Biri bile çıkmıyor.Ben maya ya 3 kez baktirdim. Seviyorum açıkçası ben onu. Anlık duruma bakış için tercih ediyorum
Falalem'de Seyhan' a kahve attım. Daha önce deneyen oldu mu?
Binnaz abla da Emre Dinç'e attım falı. Bilen var mı o yorumcuyu ?
Valla bir daha asla yeni birini denemeyeceğim. Ancak bu kadar kötü olabilir. Sakın atmayın Seyhan'a. Sallamışta sallamış.
Aklımızda bulunsun saolasın.Valla bir daha asla yeni birini denemeyeceğim. Ancak bu kadar kötü olabilir. Sakın atmayın Seyhan'a. Sallamışta sallamış.
Valla bir daha asla yeni birini denemeyeceğim. Ancak bu kadar kötü olabilir. Sakın atmayın Seyhan'a. Sallamışta sallamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?