Binnaz Abla

Emineden şaşmamak gerek :)

Hira ve majesteyi de çözemedim. Çok iyi diyeni de var, berbat da.

Ahhh emine ahh
Valla cherry majesteyi bilmiyorum. Hira'yı burda duydum attım bildiği hiçbir şey olmadı. Ortalamaydı. Ama bu kadın sinirimi bozdu valla 10tl sinde değilim
Hayır anlamıyorsun tamam ama bu kadar net cevaplar olur mu hepsi de yanlış sinir oldum

Kızlar cokkk acıl bınnaz abla burak akarsu için bilgi verırmısını morelımı dagıttı gecmışı okudu onun için korkuyorym

Kızlarr cok acil bınnaz abla burak akarsu için yorum ya

Emine iş konusunda kesin bir tarih ve senaryo vermişti tamamen patladı. Aşk için tarih vermedigi için birşey diyemiyorum. Majeste taa haziran da patladi aşırı pembe tablocuydu bende. Hira beklemede

Hanımlar sezgilerindilinin 1 yıl önce bana baktığı fal, lunanın promosyon falı çıktı bilginie aşkla ilgili değil eğitimle ilgili çıktı birde.

Arkadaşlar isteyenlere 15 tlye fal bakabilirim özelden yazabilirim iletişim bilgilerini.

Cherry valla ben hayranım emineye ne yalan söyleyeyim...Hani falı atsam sana dersin ki bu cümlelere normal mi diyorsun :)) Ama inan enerji mi diyeyim elektrik mi diyeyim o kadın hakikaten başka bakıyor ve ben yaşıyorum dediklerini, tarzına bayılıyorum

Bu arada Hira da benim falım beklemede, sisteme girip yanıtladığında iyi kötü yorum yaparım

Polyanna be Emineyi ben de seviyorum. Tekrar baktırcam galiba teyzenin müthiş bir enerjisi var.

Binnazda Sezgi diye bir hatun var, yorumları hiper süper baktıran var mı ?

Polyanna be Emineyi ben de seviyorum. Tekrar baktırcam galiba teyzenin müthiş bir enerjisi var.

Tabii ki ben baktırdım Biri beni durdursun ya sevabına :))

3 gün oluyor kahve attım ben Sezgi Candan'a, beni çok şaşırtan bir fal olmadı ama seni ve içinde bulunduğun durumunu oldukça güzel analiz ediyor, gelecek ile ilgili söylediklerini yaşayıp görecegim canım

Ayy emine bende tutarsa herkese benden çay :):) sezgiye baktırdım ben an geçmiş şahane gelecek çıkarsa herkese benden yine çay :):)

Daha yeni konuşuldu bende her zamanki gibi hiçbir şey bilemedi Ama seveni vardı burda.

Kızlar, Biryolunvar'da eski fallarımıza ulaşabiliyor muyuz? Hani şu şifreli olanlara. Şimdi açık geliyor. Siteye mail mi atayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…