Hangi Emine bu ?Emineden şaşmamak gerek :)
Hira ve majesteyi de çözemedim. Çok iyi diyeni de var, berbat da.
Emineden şaşmamak gerek :)
Gayet beğendim, şu anı çok güzel anlatmış. Bakalım verdiği tarihleri beklizeimmmmBurda bir ara tartışılıyordu. Beğenenler olmuştu sanırsam çıkarsa yazarlar.
Emine iş konusunda kesin bir tarih ve senaryo vermişti tamamen patladı. Aşk için tarih vermedigi için birşey diyemiyorum. Majeste taa haziran da patladi aşırı pembe tablocuydu bende. Hira beklemedeEmineden şaşmamak gerek :)
Bende attım canım ona sırada beklıyorum daha gelmedı yorum gelınce yazarım muhakkak sanaKızlar cokkk acıl bınnaz abla burak akarsu için bilgi verırmısını morelımı dagıttı gecmışı okudu onun için korkuyorym
AhaaahhaFamadan ve Biryolunvar Aylinden falı çıkan varmıııı???
Bende attım canım ona sırada beklıyorum daha gelmedı yorum gelınce yazarım muhakkak sana
Arkadaşlar isteyenlere 15 tlye fal bakabilirim özelden yazabilirim iletişim bilgilerini.
Emineden şaşmamak gerek :)
Tamam canım yazarım tabıYorumunu yazar mısın? Falcı arayışı içindeyim duruma göre bende baktırabilirim
Cherry valla ben hayranım emineye ne yalan söyleyeyim...Hani falı atsam sana dersin ki bu cümlelere normal mi diyorsun :)) Ama inan enerji mi diyeyim elektrik mi diyeyim o kadın hakikaten başka bakıyor ve ben yaşıyorum dediklerini, tarzına bayılıyorum
Bu arada Hira da benim falım beklemede, sisteme girip yanıtladığında iyi kötü yorum yaparım
Polyanna be Emineyi ben de seviyorum. Tekrar baktırcam galiba teyzenin müthiş bir enerjisi var.
Binnazda Sezgi diye bir hatun var, yorumları hiper süper baktıran var mı ?
Ayy emine bende tutarsa herkese benden çay :):) sezgiye baktırdım ben an geçmiş şahane gelecek çıkarsa herkese benden yine çay :):)Polyanna be Emineyi ben de seviyorum. Tekrar baktırcam galiba teyzenin müthiş bir enerjisi var.
Polyanna be Emineyi ben de seviyorum. Tekrar baktırcam galiba teyzenin müthiş bir enerjisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?