Onu ben de merak ediyorum ne kadarmış ücret?Selam kızlar bu facedeki herafalbakımına fal baktıran var mı.Ben msj attım atmden para yatırıyorsunuz.Anne iasmi doğum tarihi istiyor.Falı 45 dk içinde uzun uzun yorumlayıp.İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz dedi.Tarih ve detay veriyorum dedi.Ben hiç denemedim atmden para yatırmak falan güvenilir mi.Facesine baktım iyi yorumları var ama kararsız kaldım.
Aylin anda iyiydi çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum am fama çıkmıştı kuzucumFamadan ve Biryolunvar Aylinden falı çıkan varmıııı???
Famadan ve Biryolunvar Aylinden falı çıkan varmıııı???
kızlar binnaz abla selma aydın a ne diyosunuz varmı baktıran ?
Biryolunvar Fama ne ani bildi ne de tutarli bi gelecek bakti. Kendinden cok emin ama hic cikmadi banaFamadan ve Biryolunvar Aylinden falı çıkan varmıııı???
Sallamasyon diyorum binnazin geri kalani gibi :)
Biz 2 kisi farkli hesaplardan baktirdik once tarzini anlatiyo sonra seni sonrada harfler veriyo suna dikkat et diye ve okdr begeneni var ama bi cacik degil o adam nerdeyse ayni seyleri soyleyip duruyoBinnaz abla da Emre Dinç'e attım falı. Bilen var mı o yorumcuyu ?
hadiya kimi önerirsin canım tam fal zamanım geldide selenaya falanda baktırdım geçen ama baskasını istiyorum
hüma binnaz da biliyorumda diğerleri hangi site canım ?Valla kahvede Meral diye bir hatun begendiydim. Derin Yukseli de sevdim. Sezgi Candan diye bir hatun da iyiymis.
Kizlar Firuze Aydin, Huma Bal begenmis katinada.
hüma binnaz da biliyorumda diğerleri hangi site canım ?
teşekkür ederm canım of hepside kapalı ya suanAyni sitede, binnazda.
biryolunvar da populer, burda tartisilan isimlere bak derim :)
teşekkür ederm canım of hepside kapalı ya suan
Telefon numarani bırakıyorsun onlar seni arıyorKızlar binnazablada telefonla fal bakma olayı nasıl oluyor? Normal arayıp konuşuyor muyuz? Deneyen var mı
Kiz, biryolunvar Fama online. Begenilen birisi, dene derim krizdeysen.[/QUOTE
Fama hangisinde tercih ediliyor .Astroloji atacaktim ama 50 çok geldi
Ben karar verinceye kadar kapandi:) bir daha ne zaman gelir kim bilirKahve, tarot iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?