hergün giriyor hemen hemen famaBen karar verinceye kadar kapandi:) bir daha ne zaman gelir kim bilir
hahah o zaman sallıyoruuz:) yeni biri de gelmiş falalemeHatta ismi kedili bi danışmanlık şirketi linki vermişti bana soru kısmında
Hadi ya :) Cidden o şekilde yorumladı. Demek ki tırtmış, tarihleri boşuna beklemiyim bariBiz 2 kisi farkli hesaplardan baktirdik once tarzini anlatiyo sonra seni sonrada harfler veriyo suna dikkat et diye ve okdr begeneni var ama bi cacik degil o adam nerdeyse ayni seyleri soyleyip duruyo
Maya Demir e bir kez tesadüfen denk geldim o zamanlar böyle 1 dakikada 5 fal almıyordu bu sıralar bi tuhaflık var anlayamadım... Ama falına gelince zaten sadece kahve bakıyodu ben de kahve falımı atmıştım. Dedikleri aynen çıkmaya başladı ama tarihi tutturamadı daha doğrusu belki de tutacaktı da karşımdaki kişiden kaynaklı olmamış da olabilir. Ben 3 gündür bekliyorum resmen tüp kuyruğu bekler gibi. Mail geldiği saniye zaten açık olan sayfasına bi bakıyorum yan sekmeden 5 kişi var diyor ve online değil... Yoksa ikinciyi atcam ama yakalamak ne mümkün...Iyi akşamlar bayanlar maya demir nasıldır sizce fikri olan var mı?
O kadar haklısın ki sevseler bu durumda asla olmazdık. Bir laf duymuştum "artık inanları kader değil kendi düşünceleri ayırıyor" diye aynen yanında olmak isteyen insan arayıp soruyor. Bahsettiğin adamlar gibi erkekleri sevmemiz lazımken biz çok gereksizler yüzünden zamanımızdan, duygularımızdan oluyoruz.Kızlar az önce aydınlanma yaşadım. Doğumhane servisinde çalışıyorum. Bugün bir adam karısı doğum yaptı diye kapının önünde ağlıyodu. O an durdum düşündüm "Ne adamlar var karısı için ağlayabiliyor, bense bir odunun arkasından sızlanıyorum" diye. Resmen dönüm noktası yaşadım az önce. Aptal saptal herifler için kendimizi üzüyoruz. Zaten bunlar bizi mutlu edebilecek kapasitede olsalardı hala hayatımızda olurlardı. Valla bugün ilk defa acım biraz dindi ya. Demek ki böyle yaşayarak ve görerek bazı şeyleri anlıyor insan.
Saadet Durmaz ve Marzuka Yavuz bana olumsuz konuştu yani pembe tablo çizmedi hele Saadet Durmaz olaya benden çok sinirlendi ahahKizlar herkese merhaba .Binnaz abla da uzman lasmis biri olarak yazıyorum. Hep pembe tablocu dediniz . Bana da olumsuz yazan hiç olmadıolumsuzu söyleyen biri yok mu ya . Alex baktirmistim bir kere .o da acayip olumlu şeyler söyledi. Falin o kadar güzel ki dua yazmaya gerek yok dedi hatta
Ben astroloji baktırdım dehşetti bende acaip beğendim
Ben astroloji baktırdım dehşetti bende acaip beğendim
Ne kadar haklısın. Biz bu sitelerden medet umdukça farkedemiyoruz içinde bulunduğumuz ezik durumun ya. Sen aydınlandın, bizleri de aydınlattın. Ne olursa olsun, nasıl olursak olalım sevgi yoksa hep şüphe var, bekleyiş, medet umuş var. Çok teşekkürler cidden...Kızlar az önce aydınlanma yaşadım. Doğumhane servisinde çalışıyorum. Bugün bir adam karısı doğum yaptı diye kapının önünde ağlıyodu. O an durdum düşündüm "Ne adamlar var karısı için ağlayabiliyor, bense bir odunun arkasından sızlanıyorum" diye. Resmen dönüm noktası yaşadım az önce. Aptal saptal herifler için kendimizi üzüyoruz. Zaten bunlar bizi mutlu edebilecek kapasitede olsalardı hala hayatımızda olurlardı. Valla bugün ilk defa acım biraz dindi ya. Demek ki böyle yaşayarak ve görerek bazı şeyleri anlıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?