Binnaz Abla

dün falsepetinde alex'e baktırdım fena değildi ama yorumları çok abartıyorlar ya yok ağladım yok hala şoktayım falan. öyle aman aman şeyler söylemedi, konudan sapmamış biraz politik konuşmuş onlar da bildiğim şeylerdi zaten.

Hüloğğ kızçeler hani ben size geçen gün eminenin dediği çıktı demiştim ya ama tam tutturamamş evlilik düşündüğün biri hayatına girmek isticek tekrar demişti o zaamn 2 ay falan cktıım cocuk geldi yani tuttu denemez demiştm cnkü evlilik düşünmeye giden ilişkimz olmadı diye. Amma velakin dün itibariyle tutmuş bulunmakta cünkü zamanında evlilik düşünüp ayrıldığım eski manita şak diye döndü ama esas oğlan değil yanlış anlaşılmasın eminenin küçük detay dediği cıktı kesin olarak

herkes sırayla geliyo :) ne guzel, darısı esas oglan icin

Sifir alex bence ya amma abartmislardi dua veriyorum yazmis google dan bulup veriyor sacma

Ben
Sifir alex bence ya amma abartmislardi dua veriyorum yazmis google dan bulup veriyor sacma
Ben de alex yada zeus hatirlamiorum ama hangisi beni bahtsiz bedevi yapmisti mutsuz umutsuz kimse tarafindan sevilemeyecek yalniz kalacak biri olarak ben de burdaki guzel yorumlara aldanip baktirmistim ama fostu malesef

Ilk kez astroloji attim birine bi bu kalmisti eksik kalmim dedim normal fal gibimi buda nasil oluyor.

Bu kiraze nin referans istemesi de ayrı bir gariplik. Falalem de Ester Kira olarak da çalışıyor ordan baktırın. Ama falı çok kötüydü bende zaten çıkmadı da.

Bu kiraze nin referans istemesi de ayrı bir gariplik. Falalem de Ester Kira olarak da çalışıyor ordan baktırın. Ama falı çok kötüydü bende zaten çıkmadı da.
Ester kiraya baktrdım anda bile berbattı kiraze bıde 30 tl ya vok fazla degıl mı telleede bakıo şimdude bilemedım emın mısınız aynı olduguna kirazeyı baya övmişlrr burda

Ester kiraya baktrdım anda bile berbattı kiraze bıde 30 tl ya vok fazla degıl mı telleede bakıo şimdude bilemedım emın mısınız aynı olduguna kirazeyı baya övmişlrr burda
Sadece telwe de degil falalemde 22 Agustos 18.00 da burdayim yazmıştı,ikisinde de çalışıyor. Burdaki arkadaşlardan duydum aynı kişi olduğunu zaten Ester Kira Osmanli Döneminden bir yahudi kadın ve bu kadının diğer adı da Kiraze. Bu da dikkatimi çekmiş nükteli gelmişti. O yüzden inanıyorum ki odur.

Arkadaslar yokmu gelisme olan fallarda eyluldu cogumuzun.benim eksin kizla sorunlari var gibi geldi.selnya kart cektrdim oda soguklar vs. Bozuk aralari cocuk ikileme dusmus dedi.eylulde donus diyor herkez.ama bakalim.famaya astroloji bktrdim.begendim gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…