Bence dene burdaki herkes bir kere baktırdı :)))
Çıkan var çıkmayan var dene derim.
seruven hızla bakar ve beğenirim ben söyledikleri çıktı :)Aynen bekliyorum da 2 saattir hiç sıra azalmıyor abi ya bu falcıları biz bu hale getirdik bence
Hala 6 kişi var. Ne zaman gelir sonuç çok bekler miyim serüveni bilenler bişey söyleyin kız
seruven hızla bakar ve beğenirim ben söyledikleri çıktı :)
Nurbanuyu ben de bayağı beğendim ya.. Detay vermediğim halde çok şeyi bilmiş.. Eğer daha önce baktırdığımız falcılardan biri değilse gayet başarılıNurbanu çok iyiydi bende tavsiye ederim,dediği de çıktı,eski erkek arkadaşımın sevgilisiyle ayrılmayacağını,ciddi yönde gideceğini söylemişti.Ayrıca çok nokta atışları vardı.Famada nokta atışı yoktu pek,geleceğide bilemedi.Ama tabii enerji meselesi famayı da beğenen çok,bana tutmadı ama sana tutabilir.
Bende fiyaskoyduHatunlar serüvene kitap falı attım ne diyosunuz? Pişman olur muyum? İyi bakıyor mu? Uzun mu kısa mı nasıl bir bakımı var biraz bahseder misiniz çıktığı oldu mu sizde?
Şehrazata baktırdım ama ben de tutmadı maalesefCanım sema tam bi hüsran
Çok fazla aynı şeyleri tekrar ediyor, tatmin etmez canım. Şehrazata at kahve falı veya su falı. Şehrazatın dedikleri 3 seferdir çıkıyor. Olmayacak şeye de olmıcak diyor.
Evet ben de detay vermemiştim ama çok iyiydi.Tarzı tanıdık gelmedi.Ayrıca benim her sitede nickim farklı tanıma ihtimali yok.
Nurbanuyu ben de bayağı beğendim ya.. Detay vermediğim halde çok şeyi bilmiş.. Eğer daha önce baktırdığımız falcılardan biri değilse gayet başarılı
Şehrazata baktırdım ama ben de tutmadı maalesef
Çok sağol arkadaşım inşallah.Aylin ben de çıkmadı maalesef,patladı.Ama beğenenleri de çok demek ki falı çıkanlar var.Umarım bu kişiyi unutturacak çok daha iyi birisi çıkar karşınıza...
Buradaki falcılardan Biryolunvar.com'daki Aylin'i çok methetmişlerdi, ben de 2,5 ay önce kahve falı baktırmıştım. Söylediği tarihe daha var, beklemedeyim. Ancak bu yorumu okuyunca aklıma geldi, "Aylin'in dediği bende çıktı" diyen var mı acaba?
Nurbanuya kahve attım canım çok iyiydi.Nurbanu,İlkay,Geysu,Meryem,Nesibe bunlar çat çat gerçeği yüzüne söyleyenler.Hiç pembeci değiller hepsini tavsiye ederim.Belki üzülüyorsun fallarında ama en azından kandırmıyorlar insanları.Nurbanuya ne falı atmıştın canım? Begendim demişsin sanırım :)
Serüven de fena bir yorumcu değil,gelecekle ilgili çıktığını hatırlamıyorum ama anda ve geçmişte iyi.Tavsiye ederim.Selena da gelecek de tutturuyor ama onda da sıra gelmiyor.Canım iptal ettim serüvene kitap falı attım. İyi yapmış mıyım?
Şuan 6.sıradayım serüvende.
Bana da tanıdık gelmedi zaten tarzı.. Ama bu kadar şeyi bilmesine de şaşırdım açıkçasıEvet ben de detay vermemiştim ama çok iyiydi.Tarzı tanıdık gelmedi.Ayrıca benim her sitede nickim farklı tanıma ihtimali yok.
Bana da tanıdık gelmedi zaten tarzı.. Ama bu kadar şeyi bilmesine de şaşırdım açıkçası
Gizem hatunu topikte aradım ama birşey bulamadım ben de şaşırdım.Çünkü fal alemdeki yorumlar çok iyi olduğu yönünde.Bu tavsiye üzerine denicem mutlaka,Canım ikisine de baktırdım ancak daha verdikleri zamanlar gelmedi ama gizem hatunda ben şok olmuştum acaip ayrıntılar bildi anda hatta baktırdıklarımdan en iyi diyebilirim geleceği bakalım çıkacak mı ama anda çok şaşırtmıştı hatta nasıl ondan çok bahsedilmemiş bugüne kadar die düşünmüştüm benden gorup arkadaşlarımda baktırdı onlara da inanılmaz nokta atışları oldu geleceği beklemedeyiz çıkarsa yazarım
İyiyim cheryy çok şükür.. Yine sarıyorum fallara :) sen nasılsın yokmu aşk hayatında gelişmeler?Grey nasılsın Grey :)))
Bana da tanıdık gelmedi zaten tarzı.. Ama bu kadar şeyi bilmesine de şaşırdım açıkçası
Ben de şaşırmıştım,hisleri çok güçlü.
Aynen anda ve geçmişte süper gelecek bende de çıkmadı Temmuz dedi Ağustos bitiyor belki tarih sarkabilir de şuanlık çıkmadı.Seruven de bende booommm diye patlayanlardan. Sonbaharda ayrılacaksınız demiş ayrılık kısmı doğru ama temmuzda ayrıldık. Ayrıca ailesi bu ilişkiyi çok destekliyor filan demiş herif beni annesi için terk etti. Fasa fiso yani. Ama an ve geçmişte çok iyiydi hakkını yemeyeyim. Gelecek çıkmadı sayıyorum.
Bu arada ben
İyiyim cheryy çok şükür.. Yine sarıyorum fallara :) sen nasılsın yokmu aşk hayatında gelişmeler?
Seruven de bende booommm diye patlayanlardan. Sonbaharda ayrılacaksınız demiş ayrılık kısmı doğru ama temmuzda ayrıldık. Ayrıca ailesi bu ilişkiyi çok destekliyor filan demiş herif beni annesi için terk etti. Fasa fiso yani. Ama an ve geçmişte çok iyiydi hakkını yemeyeyim. Gelecek çıkmadı sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?