Binnaz Abla

Bence dene burdaki herkes bir kere baktırdı :)))

Çıkan var çıkmayan var dene derim.

Aynen bekliyorum da 2 saattir hiç sıra azalmıyor abi ya bu falcıları biz bu hale getirdik bence
Hala 6 kişi var. Ne zaman gelir sonuç çok bekler miyim serüveni bilenler bişey söyleyin kız

Nurbanuyu ben de bayağı beğendim ya.. Detay vermediğim halde çok şeyi bilmiş.. Eğer daha önce baktırdığımız falcılardan biri değilse gayet başarılı

Canım sema tam bi hüsran
Çok fazla aynı şeyleri tekrar ediyor, tatmin etmez canım. Şehrazata at kahve falı veya su falı. Şehrazatın dedikleri 3 seferdir çıkıyor. Olmayacak şeye de olmıcak diyor.
Şehrazata baktırdım ama ben de tutmadı maalesef

Nurbanuyu ben de bayağı beğendim ya.. Detay vermediğim halde çok şeyi bilmiş.. Eğer daha önce baktırdığımız falcılardan biri değilse gayet başarılı
Evet ben de detay vermemiştim ama çok iyiydi.Tarzı tanıdık gelmedi.Ayrıca benim her sitede nickim farklı tanıma ihtimali yok.

Çok sağol arkadaşım inşallah.Aylin ben de çıkmadı maalesef,patladı.Ama beğenenleri de çok demek ki falı çıkanlar var.

Nurbanuya ne falı atmıştın canım? Begendim demişsin sanırım :)
Nurbanuya kahve attım canım çok iyiydi.Nurbanu,İlkay,Geysu,Meryem,Nesibe bunlar çat çat gerçeği yüzüne söyleyenler.Hiç pembeci değiller hepsini tavsiye ederim.Belki üzülüyorsun fallarında ama en azından kandırmıyorlar insanları.

Canım iptal ettim serüvene kitap falı attım. İyi yapmış mıyım?
Şuan 6.sıradayım serüvende.
Serüven de fena bir yorumcu değil,gelecekle ilgili çıktığını hatırlamıyorum ama anda ve geçmişte iyi.Tavsiye ederim.Selena da gelecek de tutturuyor ama onda da sıra gelmiyor.

Gizem hatunu topikte aradım ama birşey bulamadım ben de şaşırdım.Çünkü fal alemdeki yorumlar çok iyi olduğu yönünde.Bu tavsiye üzerine denicem mutlaka,

Seruven de bende booommm diye patlayanlardan. Sonbaharda ayrılacaksınız demiş ayrılık kısmı doğru ama temmuzda ayrıldık. Ayrıca ailesi bu ilişkiyi çok destekliyor filan demiş herif beni annesi için terk etti. Fasa fiso yani. Ama an ve geçmişte çok iyiydi hakkını yemeyeyim. Gelecek çıkmadı sayıyorum.

Aynen anda ve geçmişte süper gelecek bende de çıkmadı Temmuz dedi Ağustos bitiyor belki tarih sarkabilir de şuanlık çıkmadı.

Serüven bana da patladı daha da baktırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…