Seruven de bende booommm diye patlayanlardan. Sonbaharda ayrılacaksınız demiş ayrılık kısmı doğru ama temmuzda ayrıldık. Ayrıca ailesi bu ilişkiyi çok destekliyor filan demiş herif beni annesi için terk etti. Fasa fiso yani. Ama an ve geçmişte çok iyiydi hakkını yemeyeyim. Gelecek çıkmadı sayıyorum.
Ya ben falda tarihlere hiç takılmıyorum canım. Olacakları bilsin de aman tarih kaç mühim değil
İşin yanında aşkta olsa fena olmaz hani :) çocukta yaparım kariyerde misaliÇakalsın grey
Kız aşk hiç derdim değil iş için baktırıyorum. İş peşindeyim
Ee hadi tarihte yanıldı diyelim de ayrılıp barışıp adamla nişan yapıcaktık hahah. Öyle bi şey yeryüzünde son iki kişi kalsak bile imkansız şu saatten sonra.
Tebrikler Marple :)Kizlar sitede ikinci yilimi doldurdum)) tebrikler
yahu şu bir yolun var da her mobil ödemede sorun çıkıyor.sinir oluyorum. ödemeyi yapıyorum bir türlü onayı gelmiyor, hep mail atıyorum siteye anca o zaman onaylanıyor. size de oluyor mu?
Aynenyahu şu bir yolun var da her mobil ödemede sorun çıkıyor.sinir oluyorum. ödemeyi yapıyorum bir türlü onayı gelmiyor, hep mail atıyorum siteye anca o zaman onaylanıyor. size de oluyor mu?
Kizlar herkese sorayim malum ucuncu yilima girdim sitede aklima ilk falim geldi binnazda baktirmistim hala var o kisi elmas sezersizler hatirliyormusunuz ilk falinizi
:₺))) cikamadik fal batagindanTellwede Falcı Sema'ya baktırmışım, kendisi şimdilerde biryolunvarda :) bu sayede fal hayatına 19 Nisan 2014te atıldığımı da fark etmiş oldum. Hey gidi günler.
:₺))) cikamadik fal batagindan
Sorma, istikrarla aynı adam için baktırmışım bi de. Önceden ilişkimiz olacak mı diye, ilişkimiz başladıktan sonra neler olacak diye ve en son şu sıralar ayrıldık nolacak diye
Kizlar herkese sorayim malum ucuncu yilima girdim sitede aklima ilk falim geldi binnazda baktirmistim hala var o kisi elmas sezersizler hatirliyormusunuz ilk falinizi
Ciktimi pekiTellwe lokman hekimçok mutlu olmuştum ilk falımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?