- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
))))
Canim insallah barisirsiniz cok oldumu ayrilali
Kizlar herkese sorayim malum ucuncu yilima girdim sitede aklima ilk falim geldi binnazda baktirmistim hala var o kisi elmas sezersizler hatirliyormusunuz ilk falinizi
Gizem hatunu topikte aradım ama birşey bulamadım ben de şaşırdım.Çünkü fal alemdeki yorumlar çok iyi olduğu yönünde.Bu tavsiye üzerine denicem mutlaka,
Kizlar herkese sorayim malum ucuncu yilima girdim sitede aklima ilk falim geldi binnazda baktirmistim hala var o kisi elmas sezersizler hatirliyormusunuz ilk falinizi
Yazarım tabiibaktırırsan yazar mısın bakalım sen de memnun kalacak mısın merak ettim ama memnun kalmazsan da şimdi ben tavsiye ettim diye kötü de hissedebilirim bilemedim şimdi :) ama bende gayet iyiydi arkadaşlarımda da neyse zaten fal baktırmayı kafana koyduysan illa birine atacaksın o da gizem olsun bari
Ben geçen eylülde selenaya baktırmıştımKizlar herkese sorayim malum ucuncu yilima girdim sitede aklima ilk falim geldi binnazda baktirmistim hala var o kisi elmas sezersizler hatirliyormusunuz ilk falinizi
yanlış hatırlamıyorsam İlkay Gür'e baktırmıştım ilk.Ben geçen eylülde selenaya baktırmıştımbaktırış o baktırış sonra abonesi oldum
Kızlar didem ve yiğitin dışında uygun fiyatla telefonda fal bakan var mı,bildiğiniz.Aman zehrayı tavsiye etmeyin dün gece okudum topikte,nasıl bir falcıysa insanları tehdit ediyor,özelini döküyor.
Canım bana cok gec baktı en az 15 gın gecmiştı sankı ve 2. Sıradaydım düşünAynen bekliyorum da 2 saattir hiç sıra azalmıyor abi ya bu falcıları biz bu hale getirdik bence
Hala 6 kişi var. Ne zaman gelir sonuç çok bekler miyim serüveni bilenler bişey söyleyin kız
yanlış hatırlamıyorsam İlkay Gür'e baktırmıştım ilk.
Haklısın arkadaşım da ben yanlış ifade etmişim.Didem ve yiğit uygun fiyatlı mı? 50 lira bana fazla geliyor açıkçası fal için. Yiğit'e parayı yolladıktan sonra içim acımıştı valla o 50 liraya bi şeyler alırdım filan diyeyiğitin falının patlamasına da az kaldı tarih geçince yazarım
Geç bakar ama iyi yorumculardandır.Şuan İlkay gür'de kahve falım brkliyor hep online ama hiç eksilme olmuyor sırada. Çıldırıciiim
Haklısın arkadaşım da ben yanlış ifade etmişim.Aslında orda demek istediğim didem ve yiğit pahalılar,uygun fiyatlı iyi bir falcı var mı telefonda bakan.Yiğite iyi diyen de var kötü diyen de ben de muallakta kaldım. 50 lira az değil tabiki.
Geç bakar ama iyi yorumculardandır.
Haklısın arkadaşım da ben yanlış ifade etmişim.Aslında orda demek istediğim didem ve yiğit pahalılar,uygun fiyatlı iyi bir falcı var mı telefonda bakan.Yiğite iyi diyen de var kötü diyen de ben de muallakta kaldım. 50 lira az değil tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?