Binnaz Abla

Gizem hatunu topikte aradım ama birşey bulamadım ben de şaşırdım.Çünkü fal alemdeki yorumlar çok iyi olduğu yönünde.Bu tavsiye üzerine denicem mutlaka,

baktırırsan yazar mısın bakalım sen de memnun kalacak mısın merak ettim ama memnun kalmazsan da şimdi ben tavsiye ettim diye kötü de hissedebilirim bilemedim şimdi :) ama bende gayet iyiydi arkadaşlarımda da neyse zaten fal baktırmayı kafana koyduysan illa birine atacaksın o da gizem olsun bari

Kizlar herkese sorayim malum ucuncu yilima girdim sitede aklima ilk falim geldi binnazda baktirmistim hala var o kisi elmas sezer sizler hatirliyormusunuz ilk falinizi

benim de ilk falım elmas sezerdi :) ve dediklerinin hiçbirini yaşamamıştım ama sonra niye devam ettim fal baktırma işine bilmiyorum

Yazarım tabiiFal enerji işi tutmayabilir de çok normal.Ayrıca sitedeki yorumları da iyiydi ona da güveniyorum.Baktırdığımda yzarım.

Kızlar didem ve yiğitin dışında uygun fiyatla telefonda fal bakan var mı,bildiğiniz.Aman zehrayı tavsiye etmeyin dün gece okudum topikte,nasıl bir falcıysa insanları tehdit ediyor,özelini döküyor.

Kızlar didem ve yiğitin dışında uygun fiyatla telefonda fal bakan var mı,bildiğiniz.Aman zehrayı tavsiye etmeyin dün gece okudum topikte,nasıl bir falcıysa insanları tehdit ediyor,özelini döküyor.

Didem ve yiğit uygun fiyatlı mı? 50 lira bana fazla geliyor açıkçası fal için. Yiğit'e parayı yolladıktan sonra içim acımıştı valla o 50 liraya bi şeyler alırdım filan diye yiğitin falının patlamasına da az kaldı tarih geçince yazarım

Haklısın arkadaşım da ben yanlış ifade etmişim.Aslında orda demek istediğim didem ve yiğit pahalılar,uygun fiyatlı iyi bir falcı var mı telefonda bakan.Yiğite iyi diyen de var kötü diyen de ben de muallakta kaldım.50 lira az değil tabiki.

Canım bunların ikisini de defalarca tecrübe ettim. Dedikleri seni umutlandırıyor ama asıl ana konularda dedikleri çıkmıyor. Mesela ana konu aşksa dediği çıkmıyor. Ufak tefek detaylar oluyor sadece. Bence iyi araştırmak lazım. Günlerdir istanbul topiğinde bir ezgi falcı dolaşıp duruyor. Bizden biri gitti memnun kaldım diyor. Sevgilinin kılıgına bürünüyormuş karşında sevgilin var gibi tüm sormak istediklerini sor diyormuş. Ve sevgilinin yerine cevaplıyormuş. Baya çekici geldi bana. İyileşeyim ben ona da bi gidicem. Bakalım.

Kizlar herkese sorayim malum ucuncu yilima girdim sitede aklima ilk falim geldi binnazda baktirmistim hala var o kisi elmas sezer sizler hatirliyormusunuz ilk falinizi

Ben ilk olarak ugga ya baktırmıştım tellwe de ve memnundum oldukça ama binnaz ablaya bir daldım feleğim şaştı sonra

nilmil bende de oluyor bir yolun var da ödeme problemi, artık akraba olduk mail konusunda

Bende pek iyi değildi açıkçası. Gerçekten doğru bilip şaşırttıkları oldu ama yanlış bildiği şeyler de oldu. Geleceği sorarsan da verdiği tarihin dolmasına 10 gün var, baktırmadıysan biraz bekle istersen. Çıkıp çıkmadığını yazarım.

kızlar alem puanını nasıl kullanıyoruz? 700 küsürmüşte 7 tl mi yapıyo bu falaleme göre bazısında daha fazla ya çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…