- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
kızlar alem puanını nasıl kullanıyoruz? 700 küsürmüşte 7 tl mi yapıyo bu falaleme göre bazısında daha fazla ya çözemedim.
ya benide aranıza alsanızaaaaaaaa:))))@smokecity nerdesin bana fal bakmak isster misin kız
Senden sonra çok fal baktırdım ama hiçbirinden sana şoke olduğum kadar olmadım :)))
Bende kızlarrrya benide aranıza alsanızaaaaaaaa:))))
Tamam zaten ben de hemen baktırmayı düşünmüyorum.Bende pek iyi değildi açıkçası. Gerçekten doğru bilip şaşırttıkları oldu ama yanlış bildiği şeyler de oldu. Geleceği sorarsan da verdiği tarihin dolmasına 10 gün var, baktırmadıysan biraz bekle istersen. Çıkıp çıkmadığını yazarım.
Ben zaten iyice araştırmadan baktırmayı düşünmüyorum.Yalnız bahsettiğin ezgiden tırstım ya,öyle bir falcı olabilirmiki.Sevgilinin yerine geçicek falan,biraz saçma ve ürkütücü geldi banaCanım bunların ikisini de defalarca tecrübe ettim. Dedikleri seni umutlandırıyor ama asıl ana konularda dedikleri çıkmıyor. Mesela ana konu aşksa dediği çıkmıyor. Ufak tefek detaylar oluyor sadece. Bence iyi araştırmak lazım. Günlerdir istanbul topiğinde bir ezgi falcı dolaşıp duruyor. Bizden biri gitti memnun kaldım diyor. Sevgilinin kılıgına bürünüyormuş karşında sevgilin var gibi tüm sormak istediklerini sor diyormuş. Ve sevgilinin yerine cevaplıyormuş. Baya çekici geldi bana. İyileşeyim ben ona da bi gidicem. Bakalım.
Ben zaten iyice araştırmadan baktırmayı düşünmüyorum.Yalnız bahsettiğin ezgiden tırstım ya,öyle bir falcı olabilirmiki.Sevgilinin yerine geçicek falan,biraz saçma ve ürkütücü geldi bana
Selena ama beklemeye sabrın varsa canımCanım selena mı serüven mi ne dersin?
Selena ama beklemeye sabrın varsa canım
Dene bizi de bilgilendirirsinAhahah canım adrenalin iyidir ben denicem bi iyileşeyim.
valla sen bilirsin selena genelde beğeniliyor ama tutmayanı da var.Yanlış yönlendirmek istemem.Offf o zaman serüveni iptal edip tekrar selenaya mı göndereyim ki.
Ben de çok merak ettim ezgiyi ilk fırsatta gidicemAhahah canım adrenalin iyidir ben denicem bi iyileşeyim.
valla sen bilirsin selena genelde beğeniliyor ama tutmayanı da var.Yanlış yönlendirmek istemem.
Çevrimiçi olmasını bekleme. Çok sıra olduğı için günde 1 fal alıyo gece 12de at hemen :)Serüveni iptal ettim. Selena çevrimiçi olunca tekrar ona göndericem
Aklımı kaybettim sanırım
Çevrimiçi olmasını bekleme. Çok sıra olduğı için günde 1 fal alıyo gece 12de at hemen :)
Bende isteremm :)ya benide aranıza alsanızaaaaaaaa:))))
kızlar yardım edin. benim eski hala yüzsüzce mesaj atmaya devam ediyor. gülerek falan eskilerden bahsediyor. en son da yarın işimin olup olmadığını sordu. ben deliricem ama ona belli etmemeye çalışıcam diye uraşıyorum. bu sorusuna nasıl bi cevap verilebilir de birazcık yüzü kızarsın? yaptı şerefsizliğin farkına varsın?
askerden yeni dönmüş sanırım ondan bu delirmeleri ya da genel olarak karaktersizYarın sevgilimle buluşcam vaktim yok de.
Ya da dimdirek söyle. Sen ne şerefsiz ne rezil bir insansın yaz gerisi gelir.
kızlar yardım edin. benim eski hala yüzsüzce mesaj atmaya devam ediyor. gülerek falan eskilerden bahsediyor. en son da yarın işimin olup olmadığını sordu. ben deliricem ama ona belli etmemeye çalışıcam diye uraşıyorum. bu sorusuna nasıl bi cevap verilebilir de birazcık yüzü kızarsın? yaptı şerefsizliğin farkına varsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?