Binnaz Abla

Tamam zaten ben de hemen baktırmayı düşünmüyorum.

Ben zaten iyice araştırmadan baktırmayı düşünmüyorum.Yalnız bahsettiğin ezgiden tırstım ya,öyle bir falcı olabilirmiki.Sevgilinin yerine geçicek falan,biraz saçma ve ürkütücü geldi bana

kızlar yardım edin. benim eski hala yüzsüzce mesaj atmaya devam ediyor. gülerek falan eskilerden bahsediyor. en son da yarın işimin olup olmadığını sordu. ben deliricem ama ona belli etmemeye çalışıcam diye uraşıyorum. bu sorusuna nasıl bi cevap verilebilir de birazcık yüzü kızarsın? yaptı şerefsizliğin farkına varsın?

Bir Rüzgar Ilgın vardı binnaz abla'da. Kayıplara karıştı. 3 yıl önce ne dediyse çıktı ama o zaman sinirlenmiştim ona içten içe. Adam doğru söylemiş halbusi. Ah bir bulabilsem onu Bilen yada duyan var mı ?

Yarın sevgilimle buluşcam vaktim yok de.

Ya da dimdirek söyle. Sen ne şerefsiz ne rezil bir insansın yaz gerisi gelir.

"Canım yarın işim olur olmaz da bu seni neden alakadar etsin ki ben sana öylesine yazıyordum, sen ne anladın ki ? Ümit mi verdim ben sana yanlışlıkla yoksa? " yaz. ..t gibi kalsın ortada m.l.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…