Hep yaptığımız hata işte, sallamasan mesajını nasılsa görüşmek istemiyorsun. Belki anlar yaptığı itliği. Sende uğraşmamış olursun. Hoca verir talkımı kendi yutar salkımı gerçiaskerden yeni dönmüş sanırım ondan bu delirmeleri ya da genel olarak karaktersiz
"Canım yarın işim olur olmaz da bu seni neden alakadar etsin ki ben sana öylesine yazıyordum, sen ne anladın ki? Ümit mi verdim ben sana yanlışlıkla yoksa? " yaz. ..t gibi kalsın ortada m.l.
Hep yaptığımız hata işte, sallamasan mesajını nasılsa görüşmek istemiyorsun. Belki anlar yaptığı itliği. Sende uğraşmamış olursun. Hoca verir talkımı kendi yutar salkımı gerçi
taa sabah yazmış zaten cevap falan vermedim ama biliyorum birazdan raven raveen cevap ver diye takrar yazıcak o zaman anakseretenin yolundan gidicem sanırım
Aynen anda ve geçmişte süper gelecek bende de çıkmadı Temmuz dedi Ağustos bitiyor belki tarih sarkabilir de şuanlık çıkmadı.[/QUOseruvne ben subatti sa
Birlesik yaz isminiÇevrimiçi olmadan bulamıyorum adını ama
Nasıl bulucam
Seru
Birlesik yaz ismini
evt cnm ben bu aralar her gordugum yeniye atliyom :) ortalamaydiMrb. Medyum Alin e fal atan oldu mu buradan?
Mrb. Medyum Alin e fal atan oldu mu buradan?
Hmm su fali attım inş tutar enerjim. Sen ne atmıştın canım?Medyum Alin çok iyi canım, denemelisin. Çok memnun kalırsın.
Evet ona da su falı attım az önceBir de hürrem diye yeni biri daha gelmis
Hmm su fali attım inş tutar enerjim. Sen ne atmıştın canım?
o zmn 2 falci icinde yorumlarini bekliyorumEvet ona da su falı attım az önce
Bir de hürrem diye yeni biri daha gelmis
:) onuda denemek lazm :) yrn ya kahve ya su atarm .. bu aralar yeniler geliyoOnaa da iki arkadaşım kahve falı göndermişler canım. İlla baktır diyorlardı. Benim de herşeyden haberim var yaa, bilmediğim falcı kalmadı.
Canım naptın cevap verdinmi senin ex e?kızlar bana da uygun fiyatlı iyi birini önersenize
evet verdim ve beni şaşırtmadı çirkinleşti. nasıl yaptı söylediklerimi nasıl çevirdi falan bilmiyorum onun benimle birlikte olmak istediğini düşündüğümü çıkardı aklınca dalga geçti güldü işim var şimdi sonra yazarım dedi gitti ajshdkalsşd. ve devamlı yazarak rahatsız eden bu. deliricem sanırım. en baştan direkt engellemek en iyi fikirmiş sanırımCanım naptın cevap verdinmi senin ex e?
Bence meryem e at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?