Binnaz Abla

askerden yeni dönmüş sanırım ondan bu delirmeleri ya da genel olarak karaktersiz
Hep yaptığımız hata işte, sallamasan mesajını nasılsa görüşmek istemiyorsun. Belki anlar yaptığı itliği. Sende uğraşmamış olursun. Hoca verir talkımı kendi yutar salkımı gerçi

"Canım yarın işim olur olmaz da bu seni neden alakadar etsin ki ben sana öylesine yazıyordum, sen ne anladın ki ? Ümit mi verdim ben sana yanlışlıkla yoksa? " yaz. ..t gibi kalsın ortada m.l.

Hep yaptığımız hata işte, sallamasan mesajını nasılsa görüşmek istemiyorsun. Belki anlar yaptığı itliği. Sende uğraşmamış olursun. Hoca verir talkımı kendi yutar salkımı gerçi

taa sabah yazmış zaten cevap falan vermedim ama biliyorum birazdan raven raveen cevap ver diye takrar yazıcak o zaman anakseretenin yolundan gidicem sanırım

taa sabah yazmış zaten cevap falan vermedim ama biliyorum birazdan raven raveen cevap ver diye takrar yazıcak o zaman anakseretenin yolundan gidicem sanırım

Yavrum aman sakın sinirlenip de onun oyununa gelme. Sinirli kadın seven kadındır unutma sakın. Ne kadar da bi ..k olmadıgını göster ona canım
Küstahlaşırsa "he sorun yok o zaman ben yanlış anlamışım bys" yazarsın. Göz kırpmayı unutma msj sonlarında ahahsha

Canım naptın cevap verdinmi senin ex e?
Bence meryem e at
evet verdim ve beni şaşırtmadı çirkinleşti. nasıl yaptı söylediklerimi nasıl çevirdi falan bilmiyorum onun benimle birlikte olmak istediğini düşündüğümü çıkardı aklınca dalga geçti güldü işim var şimdi sonra yazarım dedi gitti ajshdkalsşd. ve devamlı yazarak rahatsız eden bu. deliricem sanırım. en baştan direkt engellemek en iyi fikirmiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…